صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / من نمی دونم دختر چه مزه ایه!
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 22 Jan 2008 20:55

نظرتون در مورد یه پسر 22 ساله که هیچ وقت تو عمرش دستش به یه دختر نخورده (حتی یه لحظه) چیه؟

# : 22 Jan 2008 20:57

یک کلام...بیعرضه.

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 22 Jan 2008 20:59

Quoting: dariushagha
یک کلام...بیعرضه.

البته خاجه هم میشه گفت...

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 22 Jan 2008 21:02

شوهری با وفا

# : 22 Jan 2008 21:28

بیعرضه که فکر نمی کنم چون یه چیزایی بارشه و اینا ... متخصصه!

من می خوام بدونم اونایی که دوست دختر و اینا دارن جواب بدن: اگه به اولین روزی که با یه دختر رابطه برقرا کردید برگردید بازم این راه رو ادامه می دید؟
باور کنید نمی خوام درس اخلاق بدم ها ... دنبال یه جوابم چون وضع خودم که مشخصه!

# : 22 Jan 2008 21:30

با تقوا با وجودی که کیرش سفته مثل مقوا

█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█
# : 22 Jan 2008 21:33

حالا این شوهر با وفا به قول شما چه تظمینی هست که یه همسر با وفا پیدا کنه!

اصولا یه همچین آدمی میتونه سلامت روحی داشته باشه؟آخه توپو به دیوار بزنی اول میره میبینه سفته بعد برمیگرده نه اینکه وسط راه تشخیص بده!!!

# : 22 Jan 2008 21:45

Quoting: hizhan21
تظمینی هست که یه همسر با وفا پیدا کن

تظمیمش به اینکه اون آدم نشون داده که خودشو میتونه کنترول کنه.
همچین آدمی میتونه سلامت روحی داشته باشه

به سلامتی روحی جه ربط داره؟ اگه منظورت فشاره خوب باید به جاهای دیگه فکرشو مشغول کنه. مثه ورزش مطالعه ولی قبول دارم خیلی سخته.
آخه توپو به دیوار بزنی اول میره میبینه سفته بعد برمیگرده نه اینکه وسط راه تشخیص بده

نمیگیرم. لطفا توضیح

# : 22 Jan 2008 22:04

بذار توضیح بدم>
من می ترسم آدمی که اینجوریه نتونه تو ازدواجش موفق باشه (شایدم توهمه) مثل اینه(یه کمی مثل اینه!) که صبح از خواب پاشی بری یه ماشین گرون قیمت بخری بعد تازه بفهمی ازش خوشش نمییاد!!!
نمی دونم چه جوری بگم احساس می کنم با قوانین دنیا (طبیعت و کائنات و ... ) منافات داره که جنس مخالف رو لمس نکرده باشی احساس می کنم از یه بخشی مهمی از دنیا بی خبرم.
من خودم آدم پرکاریم دین و ... رو هم به ارث نبردم.
من یه زمانی نماز نمی خوندم چون از بچگی از هر کی می پرسیدم نمی دونست برا چی باید خوند(همه بهشت و جهنم رو بهونه می کردن.!
برا همین هم یه سال نخوندم گفتم ببینم چی میشه دیدم انصافا تو کارام ناموفق تر بودم و آرامش روانی نداشتم برا همینم دوباره شروع کردم و الانم دوره ی هر پادشاهی باشه و حتی فتوا بدن که نماز بده من ادامه می دم چون به عینه فوایدشو دیدم

# : 22 Jan 2008 22:42

بذار توضیح بدم>
من می ترسم آدمی که اینجوریه نتونه تو ازدواجش موفق باشه (شایدم توهمه) مثل اینه(یه کمی مثل اینه!) که صبح از خواب پاشی بری یه ماشین گرون قیمت بخری بعد تازه بفهمی ازش خوشش نمییاد!!!
نمی دونم چه جوری بگم احساس می کنم با قوانین دنیا (طبیعت و کائنات و ... ) منافات داره که جنس مخالف رو لمس نکرده باشی احساس می کنم از یه بخشی مهمی از دنیا بی خبرم.
من خودم آدم پرکاریم دین و ... رو هم به ارث نبردم.
من یه زمانی نماز نمی خوندم چون از بچگی از هر کی می پرسیدم نمی دونست برا چی باید خوند(همه بهشت و جهنم رو بهونه می کردن.!
برا همین هم یه سال نخوندم گفتم ببینم چی میشه دیدم انصافا تو کارام ناموفق تر بودم و آرامش روانی نداشتم برا همینم دوباره شروع کردم و الانم دوره ی هر پادشاهی باشه و حتی فتوا بدن که نماز بده من ادامه می دم چون به عینه فوایدشو دیدم

شما این سوالو از پیش نمازت بپرسی فکر کنم جوابی بده که بیشتر به مذاقت خوش بیاد تا جوابای اینجا ..

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.