| نویسنده |
پیام |
|
|
کمک دوستان یک دختری به من پیشنهاد سکس داده...... یعنی به همه پا میده من اولین بارمه تا حالا با کسی سکس نداشتم... میشه منو راهنمایی کنید.
|
|
|
Quoting: kaveh2008 کمک دوستان یک دختری به من پیشنهاد سکس داده...... هر کمکی از دست بچه های آویزون در این زمینه بر بیاد مطمئن باش کوتاهی نمیکنند ! 
Quoting: kaveh2008 من اولین بارمه تا حالا با کسی سکس نداشتم... بقیه هم وقتی از شکم مامانشون در اومدن تجربه کس کردن نداشتن به نظرم ! 
Quoting: kaveh2008 میشه منو راهنمایی کنید. نه !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
kaveh2008
 تو چیکار داری به همه پا میده یا دست مرغ خود به خود داره واست قد قد میکنه ...........تو میخای استخاره کنی؟
|
|
|
|
|
Quoting: kaveh2008 یعنی به همه پا میده .چی بهتر از دختر باتجربه....راحت باش.بگذار خودش بهت بگه..چکار کنی...تا میتونی بمالش.
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
از همه ممنونم ولی میگم که من تا حدودی روم نمیشه میترسم خوب نتونم ارضاش کنم اگه میشه به من مرحله مرحله بگید راستی این دختره دوست یکی اس سم اس زده گفته که من پایم مکان داری زنگ بزن.....
|
|
|
# : 20 Jan 2008 11:50 | ویرایش بوسیله: qolaqa
kaveh2008 جان
آیا شما احتمال مبتلا شدن به ایدز و بیماری های مشابه را در نظر نمی گیرید ؟
نکته :
ببینید در این موقعیتی که شما هستید ، می توانید کاری بکنید که هر کسی نمی تواند بکند ؟! ( می دونید منظورم چیه ؟ )

خدایا ...
|
|
|
از گل افا ممنونم ولی منظورتونو نفهمیدم. اکه میشه بیشتر توضیح بدید.
|
|
|
# : 20 Jan 2008 11:59 | ویرایش بوسیله: qolaqa
kaveh2008 جان خواهش می کنم :)
بعید می دانم افراد عادی از خیر چنین سکس آماده ای بگذرند ، ببنید شما می توانید به نفستان غلبه کنید و کاری کنید که از دست هر کسی بر نمی آید ؟!

خدایا ...
|
|
|
|
|
خیلی ممنونم امیدوارم اینجوری بشه ولی شما خودتو بزار جای من جاذبه جنسی و فشار جنسی بد جوری به من فشار اورده تون این مملکتم بار و کلوپ شبونه نیست که ادم بره با خیال راحت خودشو خالی کنه. نمیدونم پی بگم ...
بازم ممنونم ازت گل اقا
|
|
|
kaveh2008 جانم :) 
خواهش میکنم :)
همدردیم ! اما خوب بستگی داره به خودتون . والله موقعیت شبیه به این برای منم پیش اومده که خدا رو شکر بخیر گذشته !!! اول میخواستم اینجا از ماجراهام بنویسم ، ولی بعدا پشیمون شدم گفتم شاید بعضی ها هم با نوشته من تحریک بشن و به گناه بیفتن !
غیر ممکن نیست ، شدنی هست :)
حالا انتخاب با خودته گلپسر

خدایا ...
|