صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / زیباترین زن ایرانی چه کسی است؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
نویسنده پیام
# : 25 Jul 2008 22:15

به نظر من زيباترين زن ايراني علاوه بر مردها بايد زن ها را هم تحريك كند
شايد اون زن خانم ساناز صفايي شاعر و ترانه سرا باشه يا ذهره خالقي كاپيتان زيبا و بالابلند تيم ملي بسكتبال زنان ايران

غلام آن كلماتم كه آتش انگيزد
# : 26 Jul 2008 19:59

ببینید من اغلب این زنهایی رو که اسمشونو گفتین نمیشناسم. ولی اینو میدونم که اکثرشون با بزک دوزک و تتو و پتو و صافکاری نقاشی های چند لایه جلو دوربین میان. اگه راست میگن یه موقع که تازه از خواب بلند شدن رو یه فیلم بگیرن و پخش کنن.
به نظر من قشنگترین زن ایرانی دخترهای اوکراینی هستن. (چی گفتم مثل قضیه اون بابا لیلی و فرهاد شد)
ولی جداً کافیه تو داستانهایی که همینجا تو همین سایت از دهن پسرها نقل شده دقت کنین...:
"پوستی سفید مثل برف که حتی یک دونه مو هم توش نبود!!!" و "اندامی کشیده با قد بالای 170!!!" و "موهای بلوند!!!" و "چشمهای آبی یا سبز یا...!!!"
نمیگم ما دختر ایرانی با این مشخصات نداریم تازه خوبترشم داریم ولی اینها مشخصات بیشتر دخترهای اوکراینیه.

چاکر همه تون
با همه این احوال شاید حرف یکی از دوستان که فکر کنم ماهتاب عزیز باشه بر همه نظرات برتری داشته باشه ==> علف باید به دهن بزی شیرین بیاد <==

یک مثل هم از حکیمی عالیقدر:
"جامعه نسوان فی الواقع و در جمیع احوال، حوریان و پریانی هستند که از سماوات و جنت اعلی درجه به زمین نازل شده، لکن پاراشوت بعضی ها باز نشده و با صورت نقش بر زمین شده اند"

توضیح مترجم: پاراشوت به معنای چتر نجات است

Arash
# : 29 Jul 2008 22:22

نیوشا ضیغمی

چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
# : 3 Aug 2008 00:54

بابا اینقدر بی انصاف نباشید! دختره خوشگل تو ایران کم نیست حالا نه به رنگ و لعاب اوکراینی ها ! اما خداییش خوشکلم توشون پیدا میشه !

# : 4 Aug 2008 19:57

دخترای ایرونی خیلی خشگلن..حرف ندارن...حتی توی اون حجاب سیاه !!!(هوووووووووووق)

چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
# : 5 Aug 2008 15:50

F_Super6
damet garm,manam movafegham,niyousha zeighami kheili khoshgele,khoshbehale shoharesh

عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
# : 5 Aug 2008 16:55

Quoting: dariushagha
نه من از اون کسخلترم.

این چه فرمایشی یه میفرمائین . بلانسبت . شوما از همه آویزونیام عاقلترین .... . واله به خدا راست راست میگم

چاکر همه دوستان و آشنایان
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.