| نویسنده |
پیام |
|
|
آیا وقتی جلوی یک جنده ترمز میکنید و او راسوارمیکنید ازاومیپرسید که شوهردارد یا نه؟ و اگر هم سوال کنید آیا او راستش را به شما میگوید؟ حالا به احتمال خیلی ضعیف ، اگر متوجه شدیدکه او شوهردارد ولی اون خانم گفت: من به قیمت خیلی پایینی کس میدهم، آیا شما پیشنهادش را رد میکنید؟
آیا قبول دارید که بسیاری از زنان شوهردار بخاطر فقر وفقط بخاطر اینکه نمیتوانند اشکهای فرزندشان را ببینند که مثلا" فلان خوراکی راخواسته و پول نداشته اند که برایش بخرند ، رفته اند جنده شده اند وشوهرشان هم روحش خبر ندارد؟ اینها معضلاتی است که فکرمیکنم درهیچ کجای دنیا وجود نداشته باشد بجز ایران اسلامی .
|
|
|
فکز نمی کنم این طوری که شما میگید باشه
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
مدیر جان شما دیگه اسپم نکن !!  چرا دو بار میگی ؟ 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
sanaz2عزیز پس شما فکرمیکنید چه طوریه؟ نکنه منظورت اینه که مملکت ما قبلا" جنده خونه بود و آخوندها اومدن درستش کردن؟!!! شاید منظورت اینه که دراین مملکت همه وضعشون خوبه و هیچکس گرسنگی نمیکشه!!!(ماکه منظور شما را نفهمیدیم)
|
|
|
زن های شوهر داری که با مردای دیگه ارتباط دارن یا به خاطر پول یا به خاطر تنوع طلبی یا ...
متاسفانه بعضی از این زن ها به خاطر اینکه شوهرشون ازشون دور..... یا اینکه سن شوهرشون بالاست ....یا شوهرشون سرد.... یا هزار تا دلیل دیگه با این روش نیازشون رو یر طرف میکنن
در سکوت خود خرابم
|
|
|
Quoting: sam_ra اینها معضلاتی است که فکرمیکنم درهیچ کجای دنیا وجود نداشته باشد بجز ایران اسلامی شما سخت در اشتباهی... در امریکا....دیده شده که زنه بخاطر معتاد بودن و حتا شوهرش مجبور به خود فروشی میشوند....
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
داریوش آقای عزیز قبول دارم که این مسائل تو همه کشورها هست ولی خداوکیل تو آمریکا ، دانمارک یا هرجای دیگه به این اندازه هست؟ آیا اونجاها اختلاف طبقاتی اینقدر زیاده ؟ چرا خودمون رو گول میزنیم؟ همه مون میدونیم که ایرانیهای مقیم آمریکا و اروپا هرچند وقت یکبار میان ایران و تا هستند چندتا کس میکنند و تشریف میبرن ! قبول نداری؟ ببین! نمیخوام از آمریکا یا اروپا دفاع کنم ها ... ولی اونجا همه چیز قانون مربوط به خودش رو داره ، ولی اینجا از یکطرف محدودیت خیلی زیادی اعمال میشه و ازطرف دیگه فقر خیلی بیدادمیکنه
|
|
|
Quoting: sam_ra آیا اونجاها اختلاف طبقاتی اینقدر زیاده ؟ ..هست ولی به مقدار ایران
Quoting: sam_ra ه ایرانیهای مقیم آمریکا و اروپا هرچند وقت یکبار میان ایران و تا هستند چندتا کس میکنند و تشریف میبرن ! قبول نداری؟ یعنی اینقدر جنده پر شده؟؟؟؟ 
1000 درصد موافق هستم.
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
|
|
اکثرا بخاطر اینکه آقای شوهر نمیتونه خوب ارضا کنه یا اصلا بلد نسیت ارضا کنه من خودم چند نفر رو دیدم که بعلت اینکه شوهراشون ارضاشون نمیکردن کس میدادن چیز بدیه بنظر من اونایی که نمیتونن زنشون رو ارضا کنن زن نگیرن اول یاد بگیرن وگر نه 90% زنشون کس میشه
اينجا كه ماييم سرزمين سرد سكوت است
|
|
|
Quoting: sam_ra چرا اکثر جنده ها را زنان شوهردار تشکیل میدهند؟
طبق کدوم آمار و ارقام به این نتیجه رسیدید؟
به نظر من اصلا صورت مسئله درست نیست
مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
|