| نویسنده |
پیام |
|
|
DELAM MIKHAD BA HAMEYE BAXE BAHALE AVIZUN YE KALE DASTE GAMI BENDAZIM.HASTIN.?
|
|
|
منظورت رو واضح تر بگو مثلا بگو که چند بار سکس با یک نفر یا با چند نفر تا حالا سکس کردین بعدش شما که عنوان رو فارسی گذاشتی چرا متن رو فینگلیش نوشتی؟
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
با سلام خدمت ساناز عزيز منظور كاملا روشنه دقت كن تعداد سكس با يك نفر + تعداد دفعاتي كه با هر نفر ديگه اي سكس داشتين = تعداد دفعاتي كه يك انسان در طول عمر سكس اش تا كنون سكس داشته(همان ركورد سكسي)
ممنون كه گير ميدي.
|
|
|
|
|
سلام من آریا هستم از شیراز تقریبا 28 سالمه و متاهل هستم. خیلی حشری و سکس طلب هستم. با یه کیر بزرگ و کلفت که دهن خیلی از خانوما رو آب میندازه من تا الان با 13 دختر یا زن سکس داشتم. با دو ، سه نفر دوست شدم که احتمالا نفر 14 ام از بین اونهاست. اما خیلی دوست دارم با یه چند تیپ آدم دیگه هم سکس داشته باشم که مثلا با یه دختر 16 یا 17 ساله که تازگیا این تجربه رو نداشتم و آخرین بار برمیگرده به حدود 10 سال قبل. و یا با یه زن توپولی و سکسی ، و یا با یه زن حدود سن 40 یا بالای 35. و یا خیلی دوست دارم با دوتا زن همزمان سکس داشته باشم و یا اینکه با یه مرد دیگه همزمان یه زن رو بکنیم. البته این آخری رو یه بار تجربه کردم و خیلی خوش گذشت. خوش باشید و از سکس هاتون لذت ببرید.
------------------------------ بخش دوست یابی پایین تره
ساناز
|