| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام دوستان.نمیدونم تاپیکی با این عنوان قبلا وجود داشته یا نه؟ولی میخواستم اطلاعات خودمو در این زمینه بیشتر کنم. از دوستانیکه تو خارح از ایران زندگی میکنن یا تو مسافرتهای خارجیشون به محل تجمعات این افراد برخورد داشتن یا دوستانی که دراین مورد تجقیق یا مطالعه دارند در خواست دارم که از دیده ها وتجربیاتشون من و خوانندگان احتمالی این تاپیکو بی بهره نذارن.پیشاپیش از همکاری صمیمانه شما متشکرم. برادر کوچک شما ir0nheart
نه از رومم نه از زنگم همان بیرنگ یبرنگم
|
|
|
سوال اول-به نظر شما فلسفه عریان گرایی چیه؟سوال دوم- نزدیکترین کشور به ایران که ساحل یا محل هایی واسه طرفدارای این طرز فکر داره کدوم کشوره؟سوال سوم. ایا عریان گرایی کاربرد نای اعتراضی یا سیاسی دارد؟
|
|
|
دوستان عزیزیکه که در مورد موضوع این تاپیک تجربه یا خاطره یا عکس دارند میتونند با در نظر گرفتن قوانین سایت وبخش مربوطه اونو برای این تاپیک ارسال کنند.از لطفتون متشکرم
|
|
|
|
|
ضمنا از مدیران خواهش میکنم که نسبت به تاپیک نوپای من مثل همیشه نظر لطف داشته باشند.
|
|
|
من اشتباها این تاپیکو تو بخش سکس خانوادگی باز کردم از مدیران محترم در خواست میکنم چون موضوع این تاپیک ارتباطی با این بخش نداره نسبت به جابجایی این تاپیک اقدام لازم را انجام دهند.ممنون
|
|
|
http://www.avizoon.com/forum/11_63474_0.html
adamayeh khoshi hastan
|