صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / NATURYSM (در مورد عریان گراها چه می دانیم؟)
نویسنده پیام
# : 16 Nov 2007 16:33

سلام دوستان.نمیدونم تاپیکی با این عنوان قبلا وجود داشته یا نه؟ولی میخواستم اطلاعات خودمو در این زمینه بیشتر کنم. از دوستانیکه تو خارح از ایران زندگی میکنن یا تو مسافرتهای خارجیشون به محل تجمعات این افراد برخورد داشتن یا دوستانی که دراین مورد تجقیق یا مطالعه دارند در خواست دارم که از دیده ها وتجربیاتشون من و خوانندگان احتمالی این تاپیکو بی بهره نذارن.پیشاپیش از همکاری صمیمانه شما متشکرم. برادر کوچک شما ir0nheart

نه از رومم نه از زنگم همان بیرنگ یبرنگم
# : 16 Nov 2007 16:40

سوال اول-به نظر شما فلسفه عریان گرایی چیه؟سوال دوم- نزدیکترین کشور به ایران که ساحل یا محل هایی واسه طرفدارای این طرز فکر داره کدوم کشوره؟سوال سوم. ایا عریان گرایی کاربرد نای اعتراضی یا سیاسی دارد؟

# : 16 Nov 2007 16:45

دوستان عزیزیکه که در مورد موضوع این تاپیک تجربه یا خاطره یا عکس دارند میتونند با در نظر گرفتن قوانین سایت وبخش مربوطه اونو برای این تاپیک ارسال کنند.از لطفتون متشکرم

# : 16 Nov 2007 16:48

ضمنا از مدیران خواهش میکنم که نسبت به تاپیک نوپای من مثل همیشه نظر لطف داشته باشند.

# : 16 Nov 2007 16:57

من اشتباها این تاپیکو تو بخش سکس خانوادگی باز کردم از مدیران محترم در خواست میکنم چون موضوع این تاپیک ارتباطی با این بخش نداره نسبت به جابجایی این تاپیک اقدام لازم را انجام دهند.ممنون

# : 30 May 2008 16:31

http://www.avizoon.com/forum/11_63474_0.html

adamayeh khoshi hastan

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.