صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / امن ترین نقطه شهر کجاست؟
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 18 Nov 2007 00:51

فرهاد جان ... راست میگی توی شیراز که خیلی عالیه هیچ وقت حالی رو که تو روستای غلات یا بالای آبشار مارگون یا توی چادر کنار پارک نیروی انتظامی کردم یادم نمیره . البته ماشین میخواد که با این بی بنزینی همش میماله ... راستی از همه باحال تر اون خاطره ای بود که وقتی با اجازه نیروی انتظامی رفتیم تو چادر درست در 12 متری در نیرو انتظامی توی چادر یه سینه خورونی راه انداخته بودیم که نگو . این شیراز شهر بی نظیریه

# : 18 Nov 2007 01:01

Quoting: dela
سلام من یه دوست دختر دارم و خیلی دوست دارم توی شهر یا اطراف اون بدون اینکه کسی مزاحم بشه یه حال اساسی بکنم . راستش تا حالا جاهای زیادی توی تهران رو تست کردم که بدرد نمیخورد. گفتم بیام اینجا و از شما کارشناسان محترم در این مورد راهنمایی بخوام . جان مادرتون فقط بعدش آدرسو به پلیس ندین . دم همتون گرم اگه برام میل هم بزنید وآدرسو ارسال کنید ممنون میشم. راستی یه وقت نرید توی کوه های شمال تهروان که مثل من یهو یکی از پشت کوه میپره جلوتون و ضایع میشید.

لاله
# : 18 Nov 2007 01:08

سلام من یه دوست دختر دارم و خیلی دوست دارم توی شهر یا اطراف اون بدون اینکه کسی مزاحم بشه یه حال اساسی بکنم

ببرش خونتون... اگر پرسیدن این کیه...بگو. نقاشه آمده اطاقمو با کیرم رنگ کنه...

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 18 Nov 2007 01:52

Quoting: dariushagha

ببرش خونتون... اگر پرسیدن این کیه...بگو. نقاشه آمده اطاقمو با کیرم رنگ کنه...

خیلی مهم! حتما ببینید: http://www.avizoon.com/forum/1_75181_0.html
# : 18 Nov 2007 06:52

ظاهرا فقط دور از جون قبرستوناش امنه .

خب برو قبرستون دیگه . . !

# : 18 Nov 2007 06:54 | ویرایش بوسیله: armanm

این پستم 2 بار تکرار شد . .بلد هم نیستم پاکش کنم . .گفتم بزار حالا دست فتاده ای هم بگیریم . . .

شما در هر کشوری باید طبق قوانین همون کشور عمل کنی . .تا گربه شاخت نزنه . .در نتیجه :

ببرش اونجاها که صیغه می کنن . .( تلفونی هم هست ) . .راحته . خودتم می تونی یاد بگیری..منم بلدم . . در واقع باید به عربی بهت بگه . . .آقا حاظری با این مقدار مهر معلوم برای این مدت معلوم با هم باشیم . .؟ تو هم باید بگی . .بله

البته پیش یکی بری که صیغه نامه هم بهتون بده دیگه راحت راحتین . .

بعدشم برو وصط همون میدون آزادی مشغول شو . .

هیچ ماموری هم حق نداره بهت گیر بده . .

چون طبق قرآن که میگه :

زنان شما کشتزار شما هستند " هرجا " خواستید به آنها درآیید

که شان نزولش هم دقیقا همین مشکل شما بوده . . که بعد دیگه پیامبر بهشون میگه هرجا خواستید مشغول شین . .!

خلاصه :

رعایت قوانین . .کشور مطبوع

صیغه
مکان . .همه جا امن !

# : 19 Nov 2007 02:59

البته اگه آسانسور رو خراب کنی خیلی خوب میشه به شرطی که بعد که کارت تموم شد یه نفر بیاد نجاتتون بده وگرنه با هم میرید قبرستون . اینم یه راه دیگه

# : 15 Dec 2007 03:18

Dear Raha_Baby_Girl To answer to your comment , I really have to say you have got a point , this city is not safe cause there are too many human animals.حیوانات انسان نمایی پر مدعا و توخالی وجود دارند که تنها استعدادشون اینه که خودشونو به داریوش و کوروش دو هزارو پونصدو اندی سال پیش وصل کنند.ایرانیان عزیز بخوانید.امن نیست به خاطر وجود خودمون که حتی وقتی پای سکس و رفتار جنسی پیش میاد از بی فرهنگ ترین قبایل آدم خوار هم بی فرهنگ تریم.کاملاً باهات موافقم هیچ جا امن نیست توی این گربه.
All the best.

# : 15 Dec 2007 03:35

تو پارک شهر نزدیک استخر

پاینده باد ایــــــــــــــران
# : 16 Dec 2007 23:18

بیا انباری خونه ما جونه تو خیلی امنه

dagh00n
<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.