صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
فرق دختر جنده با دختر سکسی در چیست؟ بیا تو.....!
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
>>
نویسنده
پیام
IgnOreSeX
اعضا
#
: 20 Dec 2006 10:16
doctor
من با 10 میلیون همه دخترای محلمون رو میکنم !!!!.... همه بچه ها رو جمع میکنم یه هفته با هم میریم شمال ! برگشتیم یه لپ تاپ با ای دی اس ال 512 برا یه سال میگیرم !! 7 ملیونشم پس انداز میکنم !!
توام برو یه شب با اون زنه بخواب .....
sanaz2
مدیر
#
: 25 Dec 2006 00:19
IgnOreSeX
بابا
مايه دار
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
kherseghotbi
اعضا
#
: 24 Jun 2007 07:19
Quoting: filsuf
اما یک دختر سکسی هرگز نمی تونه چادر سیاه بر سر کنه چون اگر زنی باشه که چادر سیاه و روسری بر سر کنه اصولاً نمی تواند سکسی باشد که من و شما او را دختر سکسی بنامیم
فیلسوف جان بابا الان که چادریاش از بی چادراش سکسی ترن آدم آب از لبو لوچش راه میاوفته این بانوان باحجاب رو میبینه
kosmashang
اعضا
#
: 24 Jun 2007 13:45 | ویرایش بوسیله: kosmashang
چرا دنبال فرق میگردیم...
اصلا اگه گفتین شباهت دختر جنده با دختر سکسی در چیست؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.. خوب معلومه جفتشون کس میدن دیگه
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
zibaatarazzibaa
اعضا
#
: 25 Jun 2007 22:49
×××
========
مودب باشيد
گروه مديران
zibaatarazzibaa
اعضا
#
: 25 Jun 2007 22:51
××××
==========
مودب باشيد
گروه مديران
lavashakehooloo
اعضا
#
: 26 Jun 2007 02:10
zibaatarazzibaa عزيز
ازاين طرز حرف زدنت سكسي بودنت بيش از اندازه هويداست.....ميخواي برو يه كم استراحت كن...
vmohsen
اعضا
#
: 26 Jun 2007 04:42
zibaatarazzibaa
با این تعریفایی که از خودت کردی معلومه که خیلی آدم خود بینی هستی.اما یکی از موارد انتخاب دختر شایسته ادبه u داری؟
معنی sex معلومه.اما ما تو ایران یه تعریف دیگه واسش داریم از نظر معنی
و همه میدونن
بچه ها درسته که سایته سکسیه اما دلیل نمیشه که توهین کنید.مدیر اینجا باید برخورد کنه با این چیزا.
kosmashang
اعضا
#
: 26 Jun 2007 09:45
zibaatarazzibaa
اولا: متاسفانه شما اینجا رو با قسمت کل کل اشتباه گرفتی
دوما: من کی در رابطه با فرق این دو صحبت کردم
سوما: کمی مودب باشی به نفع خودته
چهارما: اصلا تو ور نمی شناسم و نمی دونم با من چه مشکلی داری
--------------------------------------------
قابل توجه مدیران محترم
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
zibaatarazzibaa
اعضا
#
: 30 Jun 2007 11:28
kosmashang
man age yadetun bashe ba shoma hich moshkeli nadashtam vali shoma shuru kardi gofti injuri bokonamet felan konam besar konam manam javabi ke haghet budo dadam va modiraye inja age kur nabashan mididan ke aval shoma be man bi ehterami kardi vagarna man ba shoma moshkeli nadaram va aslan nemishnasametun ke bekham moshkeli dashte basham vali aval yad begir khodet aval ba adab bashi bad az digaran bekhah ke bahat ba adab bashan
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.