صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / اعدام دو نفر در ایران به اتهام تجاوز به یک هلندی
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 11 Nov 2007 01:37

hornet_32
با شما موافقم .....وقتی مجبور بشی بگی از کجایی یا راننده تاکس به راننده ای که خلاف می کنه بگه ایرانی تروریست و تو جیک نزنی که ایرانی هستا؟

# : 11 Nov 2007 12:33

اين مديران اينجا بذار مكه آدمند كه با ميكند مثل آدم باش ؟؟

hornet_32

از شرفت و غيرتت معلومه كه نميدوني شرف يعني جه LoooooooooooooooL

# : 11 Nov 2007 19:44

شرف با گشاد شدن رگ گردن و داد و هوار کردن الکی حل نمیشه. باید تو خون باشه. شرف یه چیز درونیه که که بعضیها با تعصب قاطیش کردند. گفتم که تعصب کور آدم رو هم کور می کنه. انسانیت بالاتر از ملیته. این نباید فراموش شه.

توصیه می کنم یه توک پا سری به کشورهای دیگه بزنی.

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 11 Nov 2007 21:06

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
يدی شما بن شد
hta

# : 28 Nov 2007 14:39

سلام
گذري رد ميشدم ديدم راجع ايران و ايراني و جايگاه ان صحبت ميكنيد شايد شما پاتونو تو يكي دو كشور گذاشتيد اينطور ميگيد من بيش از 30 الي 40 كشور دنيا رو گشتم و تا حالا كسي به من و كشور من بي احترامي نكرده از همه دوستان كه نظر دادن عذر ميخام وقتي يه نفر ميره خارج و اداي اونارو طوري در مياره كه خنده داره معلومه مسخره ش ميكنن وقتي يه زن ايراني يا مرد ايراني از خود خارجي ها تو كشورش خارجي تر لباس مي پوشه يا رفتار ميكنه يا تو هتل بي كلاس ميره بايد اينطور بشه اگه با شخصيت رفتار كنيد هيچ كس به شما چيزي نميگه اگه چيزي شنيد لابد شما هم يه چيزتون ميشده تازه اگه هم گفتن چرا مثل ماست واستاديد اگه تو ايران بود رگ غيرتتوت منفجر ميشد مرسي

# : 24 Dec 2007 23:49

هیچ کس به ایرانی نمیخنده. این ما هستیم که بی عرضه ایم. افغانی جرات داشت بیاد تو ایران از این گها بخوره ؟ منظورم زمان رضا شاه و محمد رضا شاهه. مادر افغانستان رو میگائیدن. یا دختر ایرانی بره دوبی کس بده. اگه رضا شاه بود مطمئن باشید الان کل زنهای اماراتی رو میاورد تو ایران تا ملت برن کونشون بزارن. منتها اسیر دست یه مشت آخوند بی غیرت بی همه چیز عرب دوست افتادیم که فقط بلدن راه و روش کون شویی رو آموزش بدن. کی میشه مردم ما از این خواب بیدار بشن تا همه با هم مادر همه این آخوندها رو مثل سگ بکنیم.

# : 1 Jan 2008 12:29

با سلام خدمت دوستان.
من هم كشورهاي زيادي رو سفر كردم در هيچ كشوري به ايران و ايراني بي احترامي نديدم مگر جايي كه يك فرد ايراني خلافي بكنه. البته قبل از انقلاب به ايراني خيلي بها ميدادند.
اما افغاني در هيچ كشوري جايگاهي نداره و اكثرا اونهارو به چشم انسانهاي فقير و عقب مانده از تمدن و ظلم پذير ميبينند.
بخصوص با اين اوضاع و احوال جاري كه در افغانستان بوجود اومده.

# : 1 Jan 2008 12:31

هیچ کس به ایرانی نمیخنده
موافقم

<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.