| نویسنده |
پیام |
|
|
hornet_32 با شما موافقم .....وقتی مجبور بشی بگی از کجایی یا راننده تاکس به راننده ای که خلاف می کنه بگه ایرانی تروریست و تو جیک نزنی که ایرانی هستا؟
|
|
|
اين مديران اينجا بذار مكه آدمند كه با ميكند مثل آدم باش ؟؟
hornet_32
از شرفت و غيرتت معلومه كه نميدوني شرف يعني جه LoooooooooooooooL
|
|
|
شرف با گشاد شدن رگ گردن و داد و هوار کردن الکی حل نمیشه. باید تو خون باشه. شرف یه چیز درونیه که که بعضیها با تعصب قاطیش کردند. گفتم که تعصب کور آدم رو هم کور می کنه. انسانیت بالاتر از ملیته. این نباید فراموش شه.
توصیه می کنم یه توک پا سری به کشورهای دیگه بزنی.
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
|
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx يدی شما بن شد hta
|
|
|
سلام گذري رد ميشدم ديدم راجع ايران و ايراني و جايگاه ان صحبت ميكنيد شايد شما پاتونو تو يكي دو كشور گذاشتيد اينطور ميگيد من بيش از 30 الي 40 كشور دنيا رو گشتم و تا حالا كسي به من و كشور من بي احترامي نكرده از همه دوستان كه نظر دادن عذر ميخام وقتي يه نفر ميره خارج و اداي اونارو طوري در مياره كه خنده داره معلومه مسخره ش ميكنن وقتي يه زن ايراني يا مرد ايراني از خود خارجي ها تو كشورش خارجي تر لباس مي پوشه يا رفتار ميكنه يا تو هتل بي كلاس ميره بايد اينطور بشه اگه با شخصيت رفتار كنيد هيچ كس به شما چيزي نميگه اگه چيزي شنيد لابد شما هم يه چيزتون ميشده تازه اگه هم گفتن چرا مثل ماست واستاديد اگه تو ايران بود رگ غيرتتوت منفجر ميشد مرسي
|
|
|
هیچ کس به ایرانی نمیخنده. این ما هستیم که بی عرضه ایم. افغانی جرات داشت بیاد تو ایران از این گها بخوره ؟ منظورم زمان رضا شاه و محمد رضا شاهه. مادر افغانستان رو میگائیدن. یا دختر ایرانی بره دوبی کس بده. اگه رضا شاه بود مطمئن باشید الان کل زنهای اماراتی رو میاورد تو ایران تا ملت برن کونشون بزارن. منتها اسیر دست یه مشت آخوند بی غیرت بی همه چیز عرب دوست افتادیم که فقط بلدن راه و روش کون شویی رو آموزش بدن. کی میشه مردم ما از این خواب بیدار بشن تا همه با هم مادر همه این آخوندها رو مثل سگ بکنیم.
|
|
|
با سلام خدمت دوستان. من هم كشورهاي زيادي رو سفر كردم در هيچ كشوري به ايران و ايراني بي احترامي نديدم مگر جايي كه يك فرد ايراني خلافي بكنه. البته قبل از انقلاب به ايراني خيلي بها ميدادند. اما افغاني در هيچ كشوري جايگاهي نداره و اكثرا اونهارو به چشم انسانهاي فقير و عقب مانده از تمدن و ظلم پذير ميبينند. بخصوص با اين اوضاع و احوال جاري كه در افغانستان بوجود اومده.
|
|
|
هیچ کس به ایرانی نمیخنده موافقم
|
|
|