| نویسنده |
پیام |
|
|
کی جلو تو گرفته برو این کار و بکن
مگه آقایون با اجنه دوست می شن . با دخترا دوست می شن . دخترا هم پسر بازی می کنن . اگه دوست داری برو جلو و تابو شکنی کن
|
|
|
Mustkeesheh
1- کمک به همنوع هم دیگه تو کشور های متمدن نمیذارن به عهده ی اخلاقیات انسان ها ( چون هر دم بیله ! ) بلکه خود دولت ها به افراد نیازمند کمک می کنند ( خیلی خیلی بیشتر از کمیته امداد و اینجور چیزایی که نصف پول مردوم رو هم به فقرا نمیدن ) . . پس جزو قوانین هست . .و اونجاهایی که نیست هم باید باشه !
پس اون سفسطه ی شما هم رد شد . .
2- اگه خواستی می تونیم با م سر این جریانات ( و تحریفات و اشتباهات اطلاعاتی شما در این باره ) با هاتون بحث می کنم . . اما باید در هر پست حداکثر 10 خط بنویسید و از سفسطه به خصوص سفسطه ی مثنوی هفتاد من خودداری کنید !
با سپاس آرمان
تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
|
|
|
# : 20 Feb 2008 09:50 | ویرایش بوسیله: sighe
سلام
دوستان با زحمت مدیر عزیز sogoli تاپیکی در رابطه با این موضوع استارت خورده بود باز شد در این آدرس
از دوست عزیزی که این تاپیک رو باز کرده بودن بازم عذرخواهی میکنم .
ممنون میشم دوستان mozakere2 . Mustkeesheh .dOkhi_avizOn. lolipup و همه دوستان دیگه فروم بحث ها رو انتقال بدیم به اون تاپیک و نظراتتون رو بیان کنید .
چند خواهش دارم 1) قبل از اینکه بنده رو مفتخر کنید و نظرتون رو بگید ممنون میشم چند پست اول رو مطالعه کنید و بعد از اون اگر مطلبی براتون مورد انتقاد بود پست بدید
2) از همه دوستان هم خواهش دارم هیچ کس تعصبی برخورد نکنه و همه به نظرات هم دیگه احترام بزاریم
3) خواهش دیگه اینکه برای نظرات محترمتون اگر در حد کوتاه و مختصر و مفید دلیل بیارید ممنون میشم
امیدوارم با کمک شما مفید واقع شه
ممنون 
|
|
|
|
|
تعطیلی
الانه دخترا بیشتر از پسرها رابطه سکسی دارن
می خوای ثابت کنم
|
|
|
Quoting: mozakere2 - کمک به همنوع هم دیگه تو کشور های متمدن نمیذارن به عهده ی اخلاقیات انسان ها ( چون هر دم بیله ! ) بلکه خود دولت ها به افراد نیازمند کمک می کنند ( خیلی خیلی بیشتر از کمیته امداد و اینجور چیزایی که نصف پول مردوم رو هم به فقرا نمیدن ) . . پس جزو قوانین هست . .و اونجاهایی که نیست هم باید باشه ! منهم با شما موافقم که باید همه چیز براساس اصول نوشته شده باشد. حتی کمکهای انسانی. اینlolipup بودش که میگفت کمکهای انسانی احتیاج به نوشتن نداره. برای همین هم هست که صیغه خوبه که ثبت بشه تا مورد سو استفاده قرار نگیره.
Quoting: mozakere2 - اگه خواستی می تونیم با م سر این جریانات ( و تحریفات و اشتباهات اطلاعاتی شما در این باره ) با هاتون بحث می کنم . . اما باید در هر پست حداکثر 10 خط بنویسید و از سفسطه به خصوص سفسطه ی مثنوی هفتاد من خودداری کنید ! شما اول به قول خودت جواب سفسطهایی رو که قبلا گفتم بده. بعد بحث و ادامه میدیم.
اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
|
|
|
Quoting: RAMINN الانه دخترا بیشتر از پسرها رابطه سکسی دارن موافقم
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
كوني تو با دختري كه كوس كونشو باسه همه واز كرده ازدواج ميكني
123456
|