صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / چرا دخترا قبل از ازدواج حق ندارن مثل ما اقایون با هرکی میخوان دوست بشن یا سکس کنن ؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
نویسنده پیام
# : 19 Feb 2008 01:11

من فکر کنم با یکم کلاه شرعی بشه تاپیک رو و بحثش رو ادامه داد ( و یا به عبارتی دیدن نیمه ی پر لیوان )

یعنی در واقع میشه به بعد سکسی امر صیغه توجه کرد . .و مصونیتی از قانون مذهب براش ایجاد کرد !

نمیشه . . ؟
آرمان!

تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
# : 19 Feb 2008 01:12

sighe
Quoting: sighe
من دید من شخصا به مدیر اینجا عوض میشه

دوست عزیز هر جایی قانون خودشو داره شما هم علاقه به بحث دینی و مذهبی دارید آدمین سایت اینجا شما رو راهنمایی کرده
http://www.avizoon.com/forum/10_53858_0.html
میتونید عین اون تاپیکتونو اونجا بزنید و بحثتونو ادامه بدید

من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
# : 19 Feb 2008 01:14

mozakere2
Quoting: mozakere2
من فکر کنم با یکم کلاه شرعی بشه تاپیک رو و بحثش رو ادامه داد ( و یا به عبارتی دیدن نیمه ی پر لیوان )

یعنی در واقع میشه به بعد سکسی امر صیغه توجه کرد . .و مصونیتی از قانون مذهب براش ایجاد کرد !

این نظر خوبیه اگر مایلید میتونید پستتون رو ویرایش کنید و از بحث مذهبی جداش کنید و فعالیتتون رو ادامه بدید در اون تاپیک به شرطی که به هیچ عنوان بحث مذهبی صورت گرفته نشه

# : 19 Feb 2008 01:17 | ویرایش بوسیله: sighe

بحث اینها نیست

بحث اینه که نباید به خاطر ظاهر لفظ که درش کلمه ای خاص اومده تاپیک رو قفل کرد

بحث اینه که چرا به باطن موضوع که 100% هم مرتبط با وضع سکس در ایران هست نگاه نکنیم ؟

ینده هم منکر این نیستم هر جا قانونی داره درسته
اما چه بسا بهتر که اون قانون آزادی بیان از بین نبره

Quoting: sogoli2
این نظر خوبیه اگر مایلید میتونید پستتون رو ویرایش کنید و از بحث مذهبی جداش کنید و فعالیتتون رو ادامه بدید در اون تاپیک به شرطی که به هیچ عنوان بحث مذهبی صورت گرفته نشه

در ضمن بنده متوجه نمیشم یعنی چی مذهبی نباشه ؟
غیر از اینکه سکسی که در ایران مجاز هست صیغه هست ؟
آیا بهتر نیست بچه های همین ایران نظرشون رو بگن در موردش و بحث شه ؟
آیا میشه اسم صیغه رو برد و از مذهب نام نبرد ؟!

# : 19 Feb 2008 01:18 | ویرایش بوسیله: mozakere2

sogoli2

خب به هر حال نیمه ی خالی لیوان هم باهاش خواهد بود . . من فقط گفتم لااقل تا زمانی که مشکلی پیش نیمده . . میشه اینطوری نگاه کرد ( برای مصلحت حال کاربران )

حالا ما هم می تونیم سعی کنیم بیشتر توی قسمت پر لیوان پستامون رو هم بزنیم !

با سپاس
آرمان ( اگرم نمیشه بی خیال !)

# : 19 Feb 2008 01:22

sighe
دوست عزیز ما امروز با این مدل تاپیکها آشنا نشدیم که بخواییم فقط به خاطر یک کلمه درش رو قفل کنیم هدف شما مطمئنا چیز دیگه ای هست ولی کسی که میاد اونجا پست میزنه و پست شما رو میخونه هم همون هدف رو داره؟
شما تضمینی برای مذهبی نشدن بحث و عدم هر گونه توهین به هر مذهبی رو در اون تاپیک دارید؟
در ضمن من بعد میتونید بحث رو در تاپیک انتقادات ادامه بدید چون جاش اینجا نیست

# : 19 Feb 2008 01:28

Quoting: sogoli2
شما تضمینی برای مذهبی نشدن بحث و عدم هر گونه توهین به هر مذهبی رو در اون تاپیک دارید؟

ممنون میشم 1 بار شما فرصت بدید و ببینید بحث چه خوب و بدون بی احترامی پیش میره
همون طور که در همین تاپیک نشانه ای از بی احترامی ندید
و مسئولیت رو هم بنده به عهده میگرم اگر به قول معروف کل کل یا بی احترامی شد اول یوزر بنده رو بن کنید و تاپیک رو قفل کنید

تشکر عزیز

# : 19 Feb 2008 02:55

Mustkeesheh

عجب . .

ببینید آنچه که شما گفتید در باب صیغه اشتباه است . . !

با سپاس
آرمان

# : 19 Feb 2008 03:03

Quoting: lolipup
کمک به همنوع در سرشت انسانهاست نیاری به مکتوب شدن نداره. صیقه چیزی جز هوس بازی مردان نیست

تمایل به جنس مخالف و احساس شهوانی نیز در سرشت انسان هست بنا به گفته شما نباید مکتوب میشد ولی مبینیم که شده. در همه فرهنگها و همه سیستمهای اجتماعی در مورد روابط جنسی زن و مرد چه قبل و یا چه بعد از ازدواج چه بطور مکتوب و چه بطور غیر مکتوب وجود دارد. دلیل آن هم همان ایجاد کنترلیست که شما میفرمایید. چون این غریزه آنقدر قوی است که کنترل آن مشگل تر از دیگرغرایز است در نتیجه جوامع بطور درست یا غلط راههایی را گذاشته اند برای جلوگیری از استفاده بی رویه آن.
زن و مرد هردو هوس باز هستند چون غریزه جنسی بسیار قوی است بخصوص در دوران جوانی که انسان از تحربه کمتری برخوردار است و زود عاشق میشود و میخواهد از این خمره شهد هرچه زودتر نسیبی ببرد. ولی از آنجایی که طبیعتا کنترل این غریزه در جنس مذکر ضعیف تر است در این قانون خواسته اند آنها را کنترل کرده باشند. چرا میگویم که کنترل در مرد ضعیف تر است (امیدوارم این قسمت رو بتونم خوب توضیح بدم و نظرم رو خوب بیان کنم. قصد تومار نوشتن رو هم ندارم ولی گاهی آدم مجبور میشه.) اگر شما به حیوانات نگاه کنید (انسان از نظر فیزیولوژی با اونها فرقی نداره) گروه کثیری از اونها در هنگام زمان جفت گیری با بیشتر از یک مونث جفتگیری میکنند(این بیشتر در بستاندارن دیده میشود) و اجزائ مونث هم بیشتر تمایل دارند با مذکری باشند که از نظر بدنی قویتر باشد چون میتواند از آنها حمایت کند. انسان حدود 10000 سال است که متمدن شده است (از زمانی که کشاورزی را یاد گرفت و توانست از عقلش استفاده درست را بکند) تا قبل از ان مثل دیگر حیوانات بود. و مسئله چند زنه بودن تا تقریبا 100 سال قبل در تمام جوامع بشری بسیار متداول بود. الان هم در ژابن مرد ها گیشا دارند. مردهای مرمون در آمریکا چند زنه هستند. ممکنه بگید موقتی با دایم فرق داره. میگم درسته ولی منظور من اینه که این طبعت مرده. حال در یک جامعه مانند ژابن آنرا با گیشا حل میکنند. در یک جامعه مانند جوامع غربی به مسئله همان حالت اولیه رو میدن که هرکی خواست با هرکی دیگه بره. خوب تو جامعه ما هم این مسئله اینجوری حلش کردن. من نمیگم که این درست است یا نه. من باشما در مورد کنترل کاملا موافقم. مردها باید جلوی خودشون بگیرن و لی همانطور که گفتم ما چند میلیون سال است که با این حالت تکامل بیدا کرده ایم و تازه 10000 سال است که تونستیم از فکرمون استفاده کنیم برای کنترل خودمون یا قانون بذاریم. واقعا سوای اینکه این مسئله مذهبی است یا نه. این بهتر است که یک زن و یک مرد در یک مجلس همدیگر را ببینند از همدیگر خوششان بیاید و بروند با همدیگر تو رختخواب بدون هیچ احساس عاطفی و روحانی فقط و فقط بخاطر شهوت یا اینکه این دو نفر قبل از اینکه بخواهند با هم رابطه داشته باشند حداقل به زبان بیاورند که من میخواهم که با هم رابطه ای نزدیکتر از دوستی داشته باشم. یادم میاد وقتی کوچکتر بودم یکی از فامیلمون که خیلی مذهبی بود میگفت یکی از ائمه میگه هروقت عصبانی شدی بشین و بعد کارت رو بکن یا جواب طرف رو بده. بهش میخندیم که یک نشستن چه فرقی میکنه بحال آدم. ولی چون دوست دارم بعضی از کارا رو امتحان کنم که دروغ بودنش ثابت کنم. یکبار همین کار و کردم. یارو گفت چرا نشستی. یکهو حواسم از داغی مسئله برت شد. و بجای اینکه چارتا کلفت بارش کنم با لحن بهتری باهش بحث و ادامه دادم. از اونجا متوجه شدم که آدم وقتی توی میدون هستش متوجه همه چیز نیست. مسئله عقد کردن به طور موقت به زن و مرد حداقل برای یک چند لحظه کوچک فرصت میده که در افکارشون تجدیدنظر کنن. ضمنا مسئله عقد موقت برای هر دو طرف هست یعنی اگر زنی هم خواست با مردی برود برای یک مدتی باید با او بطور موقت قرارداد به بندد.
جواب چند مورد دیگر را در فرصت کوتاهی خواهم داد.

اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
# : 19 Feb 2008 16:51

عرض ادب

ببخشید وارد بحث میشم

اما من در حال مذاکره با مدیران عزیز هستم تا تاپیک که خصوصاً به خاطر صیغه و وضعیت سکس در ایران باز کردم رو باز کنند و بحث ها اونجا مطرح بشه

این تاپیک :http://avizoon.com/forum/5_55434_0.html

اگر برای دوستان ممکن هست یه مدت کوتا بحث رو متوقف کنید
انشاا.. بحث رو در این تاپیک اجازه داده بشه ادامه بدیم

تشکر پیشاپیش

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.