| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Mustkeesheh کمک به هم نوع در قانون اساسی نیست بس لازم الاجرا نیست. کمک به همنوع در سرشت انسانهاست نیاری به مکتوب شدن نداره. صیقه چیزی جز هوس بازی مردان نیست.
|
|
|
Quoting: Mustkeesheh چون باید این خانوما که تازه کارشون تموم شده 3 ماه و 10 روز صبر کنن. اگه مرده خیلی حشری باشه اونوقت مجبور بره دنبال او زنی که حالا خیلی تو دل برو نبوده. آقای ماست کیسه جوری حرف می زی که گویا زن آفریده شده برا ارضا کردن تمایلات شهوانی مرد. قراره یه چیزی آنسان رو از حیوانها فرق بده اونم اسمش کنترول هستش. انگاری هر وقت مردی احساسی میکنه فوری باید زنی در دسترس باشه. واقعا از اینجور افکار در تعججم.
Quoting: Mustkeesheh از طرف دیگه توی مسئله صیغه میشه شاهد گرفت و اون روی کاغذ ثبت کرد. انوقت اگه زن حامله شد اونوقت فرزندش حمایت شده هست. چون رو کاغذ هست یا شاهد هست. بنده خدا زن امجبور نیست بره دادگاه ثابت کنه که این بچه فلان مرده این افسانس. من موردی میشناسم طرف برا حفظ آبروش راضی به گرفتن شناسنامه برا فرزند صیقه ایش نیست. تو مملکت ما هیچ فرقی ما بین بچه صیقه ای یا حرامزاده نیست. هر دو طرد شده هستند.
|
|
|
Quoting: Mustkeesheh باهم شب برن تو رختخواب بعد فرداش که از هم جدا شدن مرد بره با یکی دیگه زنه بره با یکی دیگه
شما انسان رو با حیوون اشتباه گرفتید ؟؟ وقتی دو نفر با هم رابطه ی جنسی دارن حالا اسلام گذاشته اسمشو صیغه چه دلیل داره کسی بره فردا تو رختخواب یکی دیگه ؟ پس نتیجه میگیریم ان شخص تنوع طلبه و نیاز به سکس با 100نفر داره
این جواب اولتون
Quoting: Mustkeesheh دوم اینکه بعد از اتمام مدت زن باید 3 ماه و 10 روز صبر کنه
اینا کثیف کاری های دین بر اعتقاد شخصی مردم هست ببینم شما یی که میگی صیغه بهتره ؟ پس چرا تو کشورای دیگه ای که اسلام توش رواج نداره چیزی به اسم صیغه نیس ؟
اینم جواب دومتون 
Quoting: Mustkeesheh بچه های نامشروع ناخواسته فراوان و آمار سقط جنین بالا. حال این بهتر است یا آن.
با وجود صیغه هم فکر نکنید این مساله حل میشه صیغه راهی برای بارداری ناخواسته نیست  اون بحثی جدا داره و مربوط به سکسولوژی هست
و در اخر اینکه بازم میگم صیغه فقط کلاه شرعی برای به فحشای علنی یک ملت و ازادی و بی ضرر ترین راه برای ازادی مردان هست
اینم سومی و اخرین جواب شما 
Quoting: Nokhodi69 یعنی چشم و گوش بسته قبول کنیم؟آیا خودمون به اونجائی نرسیدیم که بتونیم فکر کنیم؟ یا شاید نباید فکر کنیم؟
نه ما انسانیم و دارای افکار شخصی و تصمیم گیری برای خود فرهنگ ما ایرانیها همیشه بالاترین و بهترین بوده و هست اینو یادتون نره ما از فرزندان کوروشیم همون کوروشی که ازادانه بود و ازادی میداد
موفق باشید

*** ♀ MateRial Gurl ♀ ***
|
|
|
|
|
سلام
من از صاحب این تاپیک معذرت خواهی میکنم ؛ بحث منحرف شده
از دوستان ممنونم که با احترام عقاید رو مطرح میکنید بنده تاپیکی ایجاد کردم در خصوص همین مورد خوشحال میشم بحث های مربوط به اسلام و عقد موقت را اونجا بکنیم
اما مثل اینکه مدیران عزیز این تاپیک رو قفل کردند
از مدیران عزیز سوال دارم و اون اینکه آیا آزادی بیان این هست ؟
خواهشاً اجازه داده بشه حرفها مطرح بشه .
آدرس : http://avizoon.com/forum/5_55434_0.html
من سعی کردم به صحبت هایی که اینجا کردن دوستان اشاره کامل کنم ممنون میشم باز بعد از خوندن مطالبی که قرار دادم ،بحث و نظرات رو ادامه بدید
|
|
# : 19 Feb 2008 00:50 | ویرایش بوسیله: dOkhi_avizOn
Quoting: sighe بنده تاپیکی ایجاد کردم در خصوص همین مورد خوشحال میشم بحث های مربوط به اسلام و عقد موقت را اونجا بکنیم
به دلیل بحث مذهب تاپیک شما بسته شد اینجا سایت سکسی هست 90در100 مباحث هم بر سر سکس هست بنابراین عنوان مباحث مذهبی درش جایز نیست به همین دلیل لاک شد تاپیک شما

|
|
|
# : 19 Feb 2008 00:54 | ویرایش بوسیله: sighe
به هر دلیل بنده فکر میکنم اینکار ایشون پیام دیگری داشته باشه و شاید از اینکه حقایقی گفته بشه افرادی ابهامی دارند
و مشخصاً اینکار ایشون با آزادی بیان مغایرت داره شما که ادعای آزادی بیان در کشور میکنید ، فکر میکنید خودتان چطور عمل کردید
در ضمن فروم با عنوان سکس در ایران هست و فکر میکنم صیغه همون سکسی که در ایران مجاز هست همون مفهمو رو برسونه و ارتباط کامل داشته باشه
باز ممنون میشم بزارید دوستان بحث رو کامل کنن چون واقعاً حرفهایی باید گفته بشه که دوستان با احترام اینکار رو میکردن
از مدیر عزیز خواهش دارم اجازه ادامه بحث داده بشه

|
|
|
دوستان بحث سیاسی و مذهبی خلاف قوانین سایته و اگر میخوایید تاپیک روال خودش رو داشته باشه همینجا بحث رو تموم کنید 
من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
|
|
|
Quoting: sighe از مدیر عزیز خواهش دارم اجازه ادامه بحث داده بشه برای ابراز شکایت بهتره برید قسمت گزارش توهين - شماره تلفن و ساير موارد خلاف قوانين سايت اینجا پیگیری نمیشه
Quoting: sighe در ضمن فروم با عنوان سکس در ایران هست درسته ولی شما توی تاپیک اسم از اسلام بردید و این مانع باز موندن تاپیک شما شد
|
|
|
|
|
Quoting: sogoli2 دوستان بحث سیاسی و مذهبی خلاف قوانین سایته و اگر میخوایید تاپیک روال خودش رو داشته باشه همینجا بحث رو تموم کنید دقیقآ موافقم چشم
 پایان
|
|
|
ببینید سایت مال خوشان هست حق دارن هر قانونی بزارن
اما کسانی که بعضی ادعا ها میکنن ، نباید با خاطر یک کلمه اسلام اون آزادی بیان رو زیر پا بگزارن
من دید من شخصا به مدیر اینجا عوض میشه