| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: dOkhi_avizOn به دلیل اینکه فرهنگ ایرانی به ما این اجازه رو نداده موافقم.ولی آیا این فرهنگ درسته؟؟(من چیزی نمگما حالا همه دادشون در نیاد )
Quoting: dOkhi_avizOn اصالت یک دختر ایرونی به ویرجین بودنشه مخالفم 100%
غریبه ای آشنا از دورترین دیار نزدیک
|
|
|
Quoting: Nokhodi69 موافقم.ولی آیا این فرهنگ درسته؟؟
چون از بچگی اینجور عادت داده شدیم نمیتونیم بگیم درسته یا غلط برای بعضی دخترها اسون و برای بعضی ها سخته قبولش و از دس میدن بکارتشونو 
Quoting: Nokhodi69 اصالت یک دختر ایرونی به ویرجین بودنشه
Quoting: Nokhodi69 مخالفم 100% اینو من نمیگم فرهنگمون میگه 
*** ♀ MateRial Gurl ♀ ***
|
|
|
Quoting: dOkhi_avizOn دوست عزیز پس لطفآ نرید بالای منبر مرسی
عرض کردم قصد بنده گفتن احکام نیست اینجا قصد من اینه که واقعاَ آیا مشکل از ما ها هست یا اسلام ؟ اگر مشکل از ما هست پس چرا جبه مقابل اسلام بگیریم ؟ اگر مشکل از اسلام جایی شما میبینید خوشحال میشم بدونم . خصوصاَ در مورد عقد موقت خوشحال میشم انتقاد های شما مخصوصا دخترها بپرسم .
دوست عزیز dOkhi_avizOn خوشحال میشم نظراتت رو در مورد عقد موقت بگی
من فکر میکنم همه بیام به عقیده هم احترام بزاریم و بحث کنیم بهتر باشه .

|
|
|
|
|
Quoting: sighe دوست عزیز dOkhi_avizOn خوشحال میشم نظراتت رو در مورد عقد موقت بگی
قبول ندارم چون کلاه شرعی برای فحشا هس با اینکه تو ایرون زندگی نمیکنم ولی از وقتی شنیدم صیغه تو ایران ازاد شده و رسمی خیلی ناراحت شدم برای دخترای ایروونی
Quoting: sighe من فکر میکنم همه بیام به عقیده هم احترام بزاریم و بحث کنیم بهتر باشه 100در100 همینجوره
Quoting: sighe در مورد عقد موقت خوشحال میشم انتقاد های شما مخصوصا دخترها بپرسم بهتره این بحث رو تو یک تاپیک مخصوص بیان کنید تا نظر همه رو خواستار بشید ممنون

*** ♀ MateRial Gurl ♀ ***
|
|
|
Quoting: dOkhi_avizOn قبول ندارم چون کلاه شرعی برای فحشا هس

|
|
|
Quoting: sighe خصوصاَ در مورد عقد موقت خوشحال میشم انتقاد های شما مخصوصا دخترها بپرسم . در قران چیزی به مفهوم عقد موفت وجود نداره.
|
|
|
Quoting: sighe قصد من اینه که واقعاَ آیا مشکل از ما ها هست یا اسلام ؟
اسلام !
Quoting: sighe اگر مشکل از ما هست پس چرا جبه مقابل اسلام بگیریم ؟
چون اسلام رو هم خودمون ( آدما ) ساختن . .و همچنین بارکششند !
Quoting: sighe اگر مشکل از اسلام جایی شما میبینید خوشحال میشم بدونم .
اصل نجاست رو که آب نمی کشند . . سر تا پاش مشکله !
Quoting: sighe خصوصاَ در مورد عقد موقت خوشحال میشم انتقاد های شما مخصوصا دخترها بپرسم .
صیغه = تن فروشی ( با حذف وجدان و دیگر موانع انسانی عمل تن فروشی )
Quoting: sighe من فکر میکنم همه بیام به عقیده هم احترام بزاریم و بحث کنیم بهتر باشه .
این حرف ز نا مسلمانی شماست !
با سپاس آرمان
تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
|
|
|
# : 18 Feb 2008 21:44 | ویرایش بوسیله: Nokhodi69
Quoting: dOkhi_avizOn چون از بچگی اینجور عادت داده شدیم نمیتونیم بگیم درسته یا غلط یعنی چشم و گوش بسته قبول کنیم؟آیا خودمون به اونجائی نرسیدیم که بتونیم فکر کنیم؟ یا شاید نباید فکر کنیم؟
Quoting: dOkhi_avizOn اینو من نمیگم فرهنگمون میگه اگه غلطه ما باید ادامه اش بدیم؟
Quoting: dOkhi_avizOn قبول ندارم چون کلاه شرعی برای فحشا هس

غریبه ای آشنا از دورترین دیار نزدیک
|
|
|
|
|
# : 18 Feb 2008 22:09 | ویرایش بوسیله: mozakere2
ویرایش توسط خودم . . پست اشتباهی !
تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
|
|
|
Quoting: dOkhi_avizOn قبول ندارم چون کلاه شرعی برای فحشا هس با اینکه تو ایرون زندگی نمیکنم ولی از وقتی شنیدم صیغه تو ایران ازاد شده و رسمی خیلی ناراحت شدم برای دخترای ایروونی حالا اسمشو بزار کلاه شرعی ولی این بهتر ازین نیست که دو نفر (منظورم مرد و زن) باهم شب برن تو رختخواب بعد فرداش که از هم جدا شدن مرد بره با یکی دیگه زنه بره با یکی دیگه. تو صیغه ( درست و غلطیشو الان کار نداریم) اولان زن باید آزاده باشه ( یعنی که شوهر کرده باشه و حالا نداره یعنی باکره نیست) دوم اینکه بعد از اتمام مدت زن باید 3 ماه و 10 روز صبر کنه. در نظر بگیرین که توی یک شهری 3 تا زن آزاده باشن و تو تا مرد حشری (فرض رو اینجوری گذاشتم چون تعداد زنها یک کمی بیشتره) خوب دوتا از مردا هرکدام یکی از زنها را صیغه میکنن (البته مردا معمولا میرن طرف جون تره و خوشگل تره) برای یک ساعت. کار و تموم میکنن و مردا آماده هستن که برن با خانوم دیگه رابطه بر قرار کنن. وا مصیبتا دو تا مرد هستن ولی یک زن مونده چون باید این خانوما که تازه کارشون تموم شده 3 ماه و 10 روز صبر کنن. اگه مرده خیلی حشری باشه اونوقت مجبور بره دنبال او زنی که حالا خیلی تو دل برو نبوده. درنتیجه اون زنی هم که خیلی خوشگل و جون نیست هم از این مسئله به نصیب نمی ماند. از طرف دیگه توی مسئله صیغه میشه شاهد گرفت و اون روی کاغذ ثبت کرد. انوقت اگه زن حامله شد اونوقت فرزندش حمایت شده هست. چون رو کاغذ هست یا شاهد هست. بنده خدا زن امجبور نیست بره دادگاه ثابت کنه که این بچه فلان مرده (البته اگه مرد بزن زیرش) البته تو جامعه ایران که طرف از زور آبرو معلوم نیست چه بکنه یا چه بلایی سر خودش بیاره. این مسئله روابط جنسی بدون هیچ قید و شرطی در جوامعی که رایج است یکی از معضلات آن جامعه است. بچه های نامشروع ناخواسته فراوان و آمار سقط جنین بالا. حال این بهتر است یا آن.
Quoting: lolipup در قران چیزی به مفهوم عقد موفت وجود نداره. یعنی هرچی تو قرآن نیست غلط و زایع هستش. نمیخوام بحث مذهبی بکنم. ولی این مثل این میمونه که بگی چون کمک به هم نوع در قانون اساسی نیست بس لازم الاجرا نیست.
اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
|