صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / چرا دخترا قبل از ازدواج حق ندارن مثل ما اقایون با هرکی میخوان دوست بشن یا سکس کنن ؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
نویسنده پیام
# : 12 Nov 2007 22:37

Quoting: CURSED
این چیزی که تو میگی غیر ممکنه چون نه پسری هست که در دوران مجردی سکس نکرده باشه نه میاد بهت میگه من سکس کردم بعد شما از کجا میخوای بفهمی اون طرف سکس داشته یا نه؟

هیچ چیز غیر ممکن نیست. من خودم یه آقائی رو میشناسم تا قبل از ازدواج نمی خواست با کسی رابطه جنسی برقرار کنه. او اعتقاد داشت بعدها نمیتونی لذت کامل زناشوئی رو تو ازدواج ببری چون هی میخوای همسرت رو با این تجربها مقایسه کنی . البته قبول دارم اینطور افراد کم بیدا میشند و خودش هم میگفت خیلی سخته.

# : 13 Nov 2007 04:21

CURSED
"
چرا در ایران دخترا قبل از ازدواج حق ندارن مثل ما اقایون با هرکی (مذکر) میخوان دوست بشن یا سکس کنن ؟

"

چون پولش رو می گیرن. . !

چرا دخترا نباید برن زندان به خاطر مهریه ی ما پسر ها . .؟

دختر وقتی مهریه میگیره (به تاریخ تولدش و . . .) یعنی داره خودش رو به ما میفروشه . .. اگه دست دوم رو به شما به عنوان نو بدن . . ..یعنی چی . .؟ یعنی بهتون انداختن !

حالا دخترا چی به پسرا می دن که نو و دست دومش فرق کنه .. .؟
اسب پیش کش رو که دندون نمیشمارن !

# : 13 Nov 2007 14:39

ZMONIKA
سلام خوبی

این حرفی که تو میزنی یعنی بد بینی و دیدگاهت به مسائل از روی بد بینی هستش تو به اون روی قضیه که خوبه باید با دیدگاهه خوش بینانه نگاه کنی البته بهت حق میدم هرچی باشه دختری
اگه هم یه همچین اتفاقی واسه خودت یا دوستات افتاده باشه خوب ملومه که باید بترسی( مار گزیده از ریسمونه سیاه و سفید میترسه)

این آىدی چته منه اگه خواستی پی ام بده تا بیشتر با هم اشنا بشیم من شبها ساعت 10 11 میام تو چت
میتونی اون موقع بیای

ID CHAT YAHOO : MASIH_HELLBOY

# : 13 Nov 2007 14:41

ZMONIKA
سلام خوبی

این حرفی که تو میزنی یعنی بد بینی و دیدگاهت به مسائل از روی بد بینی هستش تو به اون روی قضیه که خوبه باید با دیدگاهه خوش بینانه نگاه کنی البته بهت حق میدم هرچی باشه دختری
اگه هم یه همچین اتفاقی واسه خودت یا دوستات افتاده باشه خوب ملومه که باید بترسی( مار گزیده از ریسمونه سیاه و سفید میترسه)

این آىدی چته منه اگه خواستی پی ام بده تا بیشتر با هم اشنا بشیم من شبها ساعت 10 11 میام تو چت
میتونی اون موقع بیای

ID CHAT YAHOO : MASIH_HELLBOY

# : 14 Nov 2007 19:59

سلام
در جواب سوال اول باید بگم
به نظرم همش بر میگرده به سنت های غلط که در فرهنگ ماست
و به تدریج هم داره از بین میره
اگر نه هیچ فرقی نمی کنه
سکس یه نیاز درونی
مرد و زن نداره

# : 26 Nov 2007 14:50

اولا که کی گفته اقا پسرها حق دارند هر کاری که دلشون میخواد بکنند........این حقو خودشون به خودشون دادند دختر ها هم همینطور ولی کم تر اونم به خاطر اینکه پسر ها با صد نفر هم که سکس داشته باشند اگه یه روز یه کیس مناسب پیش اومد و شرطش پاک بودن پسره بود میتونه ادعا کنه که ایشون تنها عشق زندگی شونه ولی دختر ها یه چیزی دارند به نام پرده ی بکارت که اگه پاره بشه دیگه درست کردنش به همین راحتی ها نیست...سر همین بعضی ها خودشونو نیگر میدارند وگر نه کسی جلوشونو نگرفته.......

# : 26 Nov 2007 14:51

اولا که کی گفته اقا پسرها حق دارند هر کاری که دلشون میخواد بکنند........این حقو خودشون به خودشون دادند دختر ها هم همینطور ولی کم تر اونم به خاطر اینکه پسر ها با صد نفر هم که سکس داشته باشند اگه یه روز یه کیس مناسب پیش اومد و شرطش پاک بودن پسره بود میتونه ادعا کنه که ایشون تنها عشق زندگی شونه ولی دختر ها یه چیزی دارند به نام پرده ی بکارت که اگه پاره بشه دیگه درست کردنش به همین راحتی ها نیست...سر همین بعضی ها خودشونو نیگر میدارند وگر نه کسی جلوشونو نگرفته.......

# : 17 Feb 2008 08:49

Quoting: CURSED
چرا در ایران دخترا قبل از ازدواج حق ندارن مثل ما اقایون با هرکی (مذکر) میخوان دوست بشن یا سکس کنن ؟ولی ما پسرا هر کاری که میخایم انجام میدیم ؟

به دلیل اینکه فرهنگ ایرانی به ما این اجازه رو نداده اگه هم داده باشه فک نکنم کسی این کارو میکرد چون اصالت یک دختر ایرونی به ویرجین بودنشه
مگه اینکه هرزه باشه و دید مردم اجتماع نشبت بهش عوض میشه

موفق باشید

*** ♀ MateRial Gurl ♀ ***
# : 18 Feb 2008 20:02

سلام

نمیخوام بالای منبر برم ..

دوست عزیز ، من بعد شرعی و اسلامیش رو میگم
اون کسی که دختر و پسر رو آفرید یه سری چیزا هم بعدش از طریق پیامبرانش بهشون رسوند از جمله :

همه لذاتی که خداوند آفرید برای استفاده آفرید
اما روش استفادش رو هم گفت به بشر
نکته بعدی چیزی خدا نیافرید که بد باشه و سودی نداشته باشه اما هر چیزی حد و حدود داره
مثل غذا خوردن ....

هیچ جای اسلام نیومده که قبل ازدواج دائم نمیتونی سکس داشته باشی اما روشش هم گفته شده

هم دختر هم پسر این اجازه رو دارن اما با شرایطی
که اگه اون شرایط زیر پا گذاشته بشن ارزش انسانی دختر و پسر تبدیل به ارزش حیوانی میشه

ازدواج موقت :
فقط فرقی که برای دختر و پسر گذاشته شده
اجازه گرفتن دختر خانومها از پدر و جد پدری هست
اینم رو خود دختر خانوما خوب میدونن برای ارزش دادن بهشون هست .

به سادگی وقتی عقد موقت شدن هر طور رابطه ای میتونن داشته باشن

و اینکه دختر حتما باید بکارت داشته باشه برای ازدواج دائم رو اسلام نگفته این رو فرهنگ غلط که درست کردنش دست من و شما هست ایجاب کرده

# : 18 Feb 2008 20:11

Quoting: sighe
سلام

نمیخوام بالای منبر برم ..

دوست عزیز ، من بعد شرعی و اسلامیش رو میگم
اون کسی که دختر و پسر رو آفرید یه سری چیزا هم بعدش از طریق پیامبرانش بهشون رسوند از جمله :

همه لذاتی که خداوند آفرید برای استفاده آفرید
اما روش استفادش رو هم گفت به بشر
نکته بعدی چیزی خدا نیافرید که بد باشه و سودی نداشته باشه اما هر چیزی حد و حدود داره
مثل غذا خوردن ....

هیچ جای اسلام نیومده که قبل ازدواج دائم نمیتونی سکس داشته باشی اما روشش هم گفته شده

هم دختر هم پسر این اجازه رو دارن اما با شرایطی
که اگه اون شرایط زیر پا گذاشته بشن ارزش انسانی دختر و پسر تبدیل به ارزش حیوانی میشه

ازدواج موقت :
فقط فرقی که برای دختر و پسر گذاشته شده
اجازه گرفتن دختر خانومها از پدر و جد پدری هست
اینم رو خود دختر خانوما خوب میدونن برای ارزش دادن بهشون هست .

به سادگی وقتی عقد موقت شدن هر طور رابطه ای میتونن داشته باشن

و اینکه دختر حتما باید بکارت داشته باشه برای ازدواج دائم رو اسلام نگفته این رو فرهنگ غلط که درست کردنش دست من و شما هست ایجاب کرده

====
xxxxxxxxxx
دوست عزیز پس لطفآ نرید بالای منبر
مرسی

*** ♀ MateRial Gurl ♀ ***
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.