| نویسنده |
پیام |
|
|
چرا در ایران دخترا قبل از ازدواج حق ندارن مثل ما اقایون با هرکی (مذکر) میخوان دوست بشن یا سکس کنن ؟ولی ما پسرا هر کاری که میخایم انجام میدیم ؟
|
|
|
سلام من فکر میکنم به خاطر این که اگه در آینده اتفاقی بیفته و شوهرشون بفهمه دیگه ...خودتون که از افکار کاملا غلط آقایون و بعضی خانوادها خبر دارین در ضمن آقایون راضی نمیشن که زنشون قبلا با کسی سکس داشته باشه من از همین جا برای خودم و دختر خانم هایی که نمیتونن به راحتی احساساتشون رو ابراز کنن متاسفم من خودم هیچ وقت جرات نکردم با کسی سکس داشته باشم چون دو دلم نمیدونم این کار درسته یا نه البته از کساییم که این کارارو میکنن در حد معمول و افراط نمیکنن خوشم میاد
|
|
|
Quoting: CURSED چرا در ایران دخترا قبل از ازدواج حق ندارن مثل ما اقایون با هرکی (مذکر) میخوان دوست بشن یا سکس کنن ؟ولی ما پسرا هر کاری که میخایم انجام میدیم ؟ چون اونوقت دیگه دختر نیستن و معمولا به چنین افراد با مشخصاتی که نام بردی رو میگن جنده یا هرزه یا هرجایی
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
|
|
Quoting: amo bade چون اونوقت دیگه دختر نیستن و معمولا به چنین افراد با مشخصاتی که نام بردی رو میگن جنده یا هرزه یا هرجایی

وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
parnia

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
به مردها چی میگن؟
|
|
|
من حاضر نیستم با مردی ازدواج کنم که با کسی سکس داشته چون خودم تا حالا نداشتم
|
|
|
# : 11 Nov 2007 22:27 | ویرایش بوسیله: CURSED
پس اگه به دخترا میگن جنده یا هرزه یا هرجایی پس به مردها هم باید گفت کسکش لاشی!
ما چون مردیم هر غلطی خواستیم بکنیم اون موقع خانمها باید تو قفس باشن این که نمیشه ؟
به نظر من دخترا و پسرا تا وقتی که مجرد هستن ازادن که هر کاری که میخوان بکنن و هر کاری که کردن به خودشون مربوطه اما وقتی ازدواج کردن دیگه باید بچسبن به زندگیشون و دیگه گذشته را فراموش کنن و کاری به گذشته هم نداشته باشن
اگه پسر سکس میخواد پس دخترم باید بخواد این نمیشه که بگیم ما پسرا بکنیم ولی دخترا نکنن من خودم از سکس خوشم میاد ولی افراط و تفریط نمیکنم یعنی در حده معمول هستم
|
|
|
|
|
# : 11 Nov 2007 22:31 | ویرایش بوسیله: CURSED
ZMONIKA من حاضر نیستم با مردی ازدواج کنم که با کسی سکس داشته چون خودم تا حالا نداشتم
این چیزی که تو میگی غیر ممکنه چون نه پسری هست که در دوران مجردی سکس نکرده باشه نه میاد بهت میگه من سکس کردم بعد شما از کجا میخوای بفهمی اون طرف سکس داشته یا نه؟
|
|
|
این حرفتو کاملا قبول دارم (CURCED) من خودم چند بار هوس کردم که این کارو انجام بدم اما به کسی اعتماد ندارم میترسم بهم نارو بزنه یا یهوی چند تا پسر بریزن سرم
|