صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / عدالت در سكس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نویسنده پیام
# : 15 Feb 2006 14:00

من يه مدتي دارم در مورد عدالت بين زن و مرد در ايران و اسلام بررسي مي كنم . راستش به نتايج خوبي نرسيدم . نظام ارزشگذاري اسلام و جامعه ي ايراني به زن ضعيف . ناعادلانه و از روي بي انصافي است !
<br>تقاضا مي كنم از تمام دختر ها و بسر هاي اين سايت كه مثل من اين دغدغه رو دارن به من كمك كنن !!!!!!!!!1
××××××
----------------------------------------
گذاشتن ایمیل و آی دی ممنوع
ساناز

# : 23 Feb 2006 06:35

اسلام درست ميگه و احترام ميزاره . اما ادم عاقل كمه كه زنو درك كنه و بيشتر مردها لياقت ندارن كه زنو درك كنن.

# : 23 Feb 2006 07:45

zan20
درست صحبت کن

# : 23 Feb 2006 09:10

آريابرزن عزيز

در جامعه بدوى عربستان ارزش زن از اسب و شتر و بزغاله بسيار پايين تر بوده است. در آن اوضاع و احوال محمد بخاطر علاقه و ارادتى كه به زنان داشته سعى كرده تا جايى كه اعتراض پيروانش را برنيانگيزد حقوق و امتيازاتى به زنان بدهد. با توجه به شرايط آن دوران وضع قوانينى مثل حرام بودن زنا و جارى كردن صيغه مسلما بنفع زنان بوده است.
منتها مساله اينست كه عدهاى خيال مىكنند قوانين اسلام واقعا از طرف خدا وضع شده است و لاجرم غير قابل تغييرند. نتيجه وضع امروزى ماست كه در حاليكه 60% دانشجويان ما دخترند هنوز هم شهادت دو زن را با شهادت يك مرد برابر مىگيرند و ديه زن نصف ديه مرد است.

در مورد ايران هم اگر منظورتان ايران قبل از اسلام باشد تا جاييكه من مىدانم زنان تا مقام پادشاهى هم مىرسيده اند و حتى در قياس با زنان يونان و رم هم موقعيت بسيار بهترى داشته اند.
تا نظر شما چه باشد....

با تشكر

# : 28 Feb 2006 13:06

بايد بيشتر بحث بشوذ

# : 30 Jun 2006 00:32

بهتر نيست ادمين تو قسمت موضوع هاي انجمن سكسي يه موضوع با اين مضمون باز كنه.
فكر كنم خيلي سازنده تر از موضوع سكس خانوادگي است.

# : 11 Oct 2007 18:43

" خیر الامور اوسطها "
وسط دو لنگ را پیدا کرده و در آن فرو بنمایید

█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█
# : 11 Oct 2007 18:57

ARIABARZAN
Quoting: ARIABARZAN
نظام ارزشگذاري اسلام و جامعه ي ايراني به زن ضعيف . ناعادلانه و از روي بي انصافي است !

با شما کاملا موافقم، هم نظامی که به نام اسلام به خورد ملت داده میشه و هم نظام غیر دینی ایران هر دو نسبت به زن ناعادلانه برخورد می کنند.

nasser_ht
Quoting: nasser_ht
منتها مساله اينست كه عدهاى خيال مىكنند قوانين اسلام واقعا از طرف خدا وضع شده است و لاجرم غير قابل تغييرند. نتيجه وضع امروزى ماست كه در حاليكه 60% دانشجويان ما دخترند هنوز هم شهادت دو زن را با شهادت يك مرد برابر مىگيرند و ديه زن نصف ديه مرد است.

دوست من،
خیلی مشکلاتی که تو این مباحث پیش میاد به این دلیله که افراد تاریخ، جامعه شناسی، دین و شرع و ... و حتی شخصیت محمد و فرزندانش رو با هم قاطی می کنند. هر کدوم از اینها جایگاه خودشون رو دارند و باید به تنهایی بررسی شند. چه مخالفان و چه موافقان در واقع با خلط موضوع باعث میشند حتی استدلالهای خودشون هم غلط باشه و جایی نرسند. اسلام یک چیزه، دین چیز دیگه، شرع هم اونقدر با سلیقه افراد قاطی شده که اصلا معلوم نیست چیه! محمد در عمل همه چیزش رو پای زنان میریزه اما معتقدینش زن رو عامل گناه و فساد می دونند که باید حتی الامکان ازش دور شد.

FESHARAKI
Quoting: FESHARAKI
خیر الامور اوسطها

یعنی اینکه هر کاری هم که می کنید دیگه گندش رو درنیارید!

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 11 Oct 2007 21:27

سلام

بعضی بچه ها درست می گن . در واقع خیلی مشکلات جامعه ما از همینجاها شروع میشه
دینی که ما الان داریم کاملاً اسلام نیست . بلکه مخلوطی از اسلام ، سنتهای عربی ، سنتهای ایرانی ، تخیلات ، عرفان ، بدعتها و ... هستش . و بخصوص چون در دوره های مختلفی کشور ما شدیداً دستخوش تغییرات فکری - فرهنگی شده یه چیزاهایی گاهاً بشدت نادیده گرفته شده یا بعضاً بر عکس خیلی تقویت شده
در این میان ارتباط بین زن و مرد از محدوده هایی هست که بشدت تحت تاثیر موارد بالا قرار گرفته

ببینید بچه ها ! بخشی از اسلام واقعاً مربوط به گذشته اس . مثل روزهایی که زن بعد از طلاق باید عده نگه داره . در صورتیکه این روزهای عده در موقعی تعیین شدن که اثری از روشهای جلوگیری ف کاندوم ، لوله بندی و ... نبوده . حالا که این چیزا هست و با یه تست ساده خون در عرض چند ساعت میشه باردار بودن رو فهمیئ ئیگه این مسائل موضوعیتی نداره ؟

از طرفی بعض قوانین هستش که بر عکس تصور همه ، در زمان خودش زن رو بالا برده
مثلاً 1400 سال پیش که زن رو آدم حساب نمی کردن و برای شترشون بیشتر ارزش قائل بودن و شهادت زن رو اصلاً حساب نمی کردن ، اسلام اومد برای زن ارزش قائل شد ولی بدلیل مسائل روز شهادتش رو نصف شهادت مرد قرارداد
یا اون موقع اصلاً برای زن ارث یا دیه قائل نبودن ولی اسلام اومد نصف مرد براشون ارزش گذاشت
یعنی در واقع اسلام یه حداقلی رو تونست برای زن بدست بیاره

در واقع بر عکس تصور دوستان ، این موارد نشاندهنده ضعف اسلام نیست بلکه نشانده8نده قدرتشه
ببینید
چیزی که امروزه مشکل ایجاد کرده اسلام نیست
بلکه مروجین اسلامه . یعنی مروجین اسلام نتونستن و جرات نکردن یا نخواستن اسلام رو آپ تو دیت کنن
اینه که فهم دین بخصوص وقتی که ملغمه ایی از عرفان و تعصب و سیاست شده برای ماها سخت و غیر ممکن میشه و عیب رو فوری از دین می دونیم .

سخنرانی نکنم
من اعتقاد دارم که زن متاهل بدون اطلاع همسرش نباید سکس کنه
ولی اگه همسر اطلاع داشته باشه به نظر من هیچ اشکالی نداره بلکه خوب هم هست .
زن بعنوان یه انسان نباید از لذت سکس محروم باشه
در مورد دخترها هم محدودیتی به نظر من وجود نداره

# : 15 Oct 2007 03:06

ARIABARZAN

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.