صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / سکس از پشت(کون)در روابط زناشویی حرامه؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
نویسنده پیام
# : 8 Jul 2008 03:44

سوراخ برا كردنه حلال حروم نداره

123456
# : 8 Jul 2008 03:47

سوارخ برا كردنه حال حروم نداره

123456
# : 8 Jul 2008 05:31

من یه دفعه اینجا یه جواب همینجوری گذاشته بودم . . اما حالا که دوباره دیدمش بذار جواب این بنده ی الله رو بدم !

هر چند ممکنه این جریان رو اون زن بد بخت بهونه کرده بوده که از زیر دسته مرده معضوریتی جور کنه . . اما خب واقعیت رو میگم . . هر چند درد داشته باشه !

سوره بقره (ماده گوساله) آیه 223 صفحه 36

نِسَآؤُكُمْ حَرْثٌ لَّكُمْ فَأْتُواْ حَرْثَكُمْ أَنَّى شِئْتُمْ وَقَدِّمُواْ لأَنفُسِكُمْ وَاتَّقُواْ اللّهَ وَاعْلَمُواْ أَنَّكُم مُّلاَقُوهُ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ.

زنانتان کشتزار شما هستند. هرجا که خواهید به کشتزار خود درآیید. و برای خویش از پیش چیزی فرستید و از خدا بترسید و بدانید که به نزد او خواهید شد. و مومنات را بشارت ده.

کشتزار نامیده شدن زنان مسئله ای کاملاً جنسی بوده است، یهودیان معتقد بودند برقراری تماس جنسی از پشت با زن باعث چپ شدن چشم کودک وی میشود، محمد وقتی این آیه را سراییده است که در مدینه مسلمانان در مورد صحت این قضیه از او پرسش کرده اند. در این آیه به مرد مسلمان اجازه داده میشود تا در هر کجا و در هر زمان و از هر طریق با زن خود رابطه جنسی برقرار کند

برای آگاهی های مفصل تر در این باره : http://zandiq.com/farsi/quran/baghareh_223.htm

با سپاس
آرمان

Sur 20 amis . . 19 disent de mal de vous et le dernier qui en dit du bien lu dit mal !
# : 9 Jul 2008 23:20

کراهت شدید داره درضمن اگر مداوم باشه مشکلاتی از قبیل عدم کنترل دفع مدفوع و موارد دیگر را نیز برای زن به همراه دارد.

خدایا من توبه کردم منو ببخش
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.