| نویسنده |
پیام |
|
|
من نمی فهمم بعضی ها چجوری میخوان هم معیار را عقل بزارن هم در سنت و مذهب و این دوتا رو به هم وصل کنن انگار ما ایرانیها نمیخواهیم از کودکی بیرون بیاییم همیشه از مسیولیت فرار میکنیم و در دوران کودکی بسر میبریم اون کسی که این تاپیک را گذاشته باید بدونه اگر مذهب هنوزم براش معیاره نباید وارد این سایت ها بشه چون تمام اعمالی که توی این. سایت ها انجام میشه و این گفتگو ها حرام است حالا من نمیفهمم کسی که همه کاراش حرامه چرا توی این سایت دنبال شکیات و سهویات میگرده
|
|
|
فکر کنم واجب معکد باشه . .در کل بسته به نظر مرجع تقلیدت داره . .!
|
|
|
Quoting: ferijoojoo سئوال 268 ـ تفخيذ و وطى در دبر و ساير لذات به جز آميزش مستقيم باهمسر چه حكمى دارد ؟ در حال حيض چطور ؟ جواب بسمه تعالى اسـتمتاع از همسر به هر نحوى كه باشد مانعى ندارد , ولى وطى در دبر احوط ترك آن است . و در حـال حيض وطى در قبل حرام است و احوط ترك وطى در دبر است , ولى ساير استمتاعات مانعى نـدارد ؟ گـر چه استمتاع از قسمتى كه بين ناف تازانوهاست مكروه مى باشد , مگر آن كه از روى ساتر باشد , واللّه العالم . راستی نگفتی این از کدوم رساله نوشته شده؟ 
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
|
|
ferijoojoo شما از یه عدد سوال کسی چطور میتونید نتیجه گیری کنید که طرف مذهبیه. حالا بر فرضم که مذهبه...شاید دلش میخواد بیاد اینجا گناه کنه....چرا شما نگرانش هستید....خودش میره جهنم....خوب طرف سوال داشته خواسته بدونه.... بیرو ن از کسی دیگه نمیخواسته ببرسه اومده اینجا....چرا باید مذمت بشه. 
|
|
|
age haram bod ke akhonda inghadar asheghe kon nabodan pas haram maram ra bezar kenar baba khoda khodesh sakhte ke estefade beshe vagarne daresh ra mibast ta az kharej chizi dakhelesh nashe  az ye lahaz ham khobe chon vaghti zan az jolo goshad mishe sex kamtar lezat dare baraye mard va az aghab jalebtar va tangtar 
|
|
|
Quoting: makbahal در روابط زناشویی سکس از پشت(کون) از لحاظ شرعی حرامه؟ دخول در کون واجب کفایی است . ترجمه به فارسی : کون را تنها و تنها اگر کف کرده اید یا در کفش هستید (کفایی) شایسته است بگایید. تفسیر الفشارکی
█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█
|
|
|
نه بابا اگه طرف راضی باشه و اذیت نشه هیچ عیبی نداره. چیزی از کون بیاد بیرون یا بره توش چه فرقی داره ؟ به قول مولانا : این مفتعلن مفتعلن کشت مرا یه بار زندگی میکنی خوش باش البته با رعایت اصول امنیتی و بهداشتی ( کاندوم) ------------------- گذاشتن ایمیل ممنوع ساناز
|
|
|
خوب در اینکه ضرر داره شکی نیست. در آینده موجب بی اختیاری ادرار میشه. ماهیچه های اون قسمت آسیب میبینن. کلا ماهیچه ها اطراف مقعد در برابر هر چیزی که بخواد از بیرون وارد مقعد بشه واکنش نشون میدن. و سریع جمع میشن. حالا فرض کنید کیرتون رو بکنید تو کون طرف ماهیچه بدبخت هم هر چی زور میزنه نمیتونه مقعد رو ببنده و به مرور فرسوده میشه و دیگه همینطوری باز میمونه و یه موقع اگه ادرار داشته باشی نمیتونه جلوشو بگیره و ادرار میریزه.
|
|
|
|
|
حلاله عزیز ... مال خودته حالشو ببر .

|
|
|
بسمه تعالی شانه حضرت امام دررساله شریفه میفرمایند: اشکالی ندارد ، لاکن کراهت شدیده دارد. ولی این حقیر(sam_ra) از کسی تقلید میکنم که بگوید حرام است. روزی حضرت امام فرمودند: هرکس ولایت فقیه راقبول نداشته باشد زنش براو حرام است.بنده بسیارخوشحال شدم ، چون میدانستم منبعد کس حرومی میکنم و کیفش بیشتره .
|