صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
جنده با هات؟
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
نویسنده
پیام
mostafa_74
اعضا
#
: 7 Sep 2007 01:04
Quoting: brave_heart
ازدواج یه قرارداد دوطرفس وقتی یکی از طرفین نقضش کنه اصول قرارداد ماهیتش رو از دست میده منظور وقتیهکه یکی از طرفین یک طرفه قرارداد رو نقض می کنه در حالی که خودش رو متعهد نشون میده من اینو با هیچ نسبی گرایی قابل توجیه نمی دونم این رفتار غیر انسانی و غیر اخلاقیه
دقیقا نظر من هم همینه منظور من هم این بود که موقعی میتونیمبگیم کاری غیر انسانیه که نسبی و وابسته به زمان و مکان یا جامعه خاص نباشه
در هیچ دوره ای عهدشکنی کار پسندیده ای نبوده و ظاهرا بعد از اینم نخواهد بود پس میشه اینطوری که بریو گفت به مساله نگاه کرد
sexnasa2008
اعضا
#
: 7 Sep 2007 01:08
Quoting: brave_heart
اما یه تعهد واقعی من یه زن شوهردار رو صرف اینکه شوهر داره و با کس دیگه ای می خوابه گناهکار نمی دونم چون مثلا ازدواج یه قرارداد دوطرفس وقتی یکی از طرفین نقضش کنه اصول قرارداد ماهیتش رو از دست میده منظور وقتیهکه یکی از طرفین یک طرفه قرارداد رو نقض می کنه در حالی که خودش رو متعهد نشون میده من اینو با هیچ نسبی گرایی قابل توجیه نمی دونم این رفتار غیر انسانی و غیر اخلاقیه
ببین هر کس حق داره
خوب منم این مورد قبولم نیست چند بار بگم
ولی خیلیها هستند که اصلا براشون قبل ازدواج و بعد ازدواج مهم نیست اصولا همچین تعهدی رو نمی پذیرند هم مرد هم زن
اره این از لحاظ انسانی مورد قبول نیست منم قبول ندارم ولی واقعیت اینکه خیلی ها همچین چیزی رو قبول ندارند حالا ازدواج کرده یا نکرده خودشون رو هم جنده نمی دونن شاید من اینکار رو کثیف بدونم ولی خیلی ها اینجوری نیستند
من فکر کنم بین حق و واقع داریم دست و پا میزنیم
حق با شماست ولی واقعیت چیز دیگه ای هست
sexnasa2008
اعضا
#
: 7 Sep 2007 01:13
Quoting: mostafa_74
در هیچ دوره ای عهدشکنی کار پسندیده ای نبوده و ظاهرا بعد از اینم نخواهد بود پس میشه اینطوری که بریو گفت به مساله نگاه کرد
بابا جون خیلی ها اصلا عهد و پیمان به این شکل رو قبول ندارند باور کنید
منم مثل شما فکر میکنم تعهد مساله مهمی هست ولی خیلی ها تعهد به این شکل رو قبول ندارند
و اتفاقا دو طرفه هم هست یعنی دو طرف به این شکل رفتار راضی هستند این که میگم بعد ازدواج هست یعنی زن و مرد قبل از ازدواج بین خودشون قرار میزارند که در رابطه با سکس راحت باشند این واقعیت هست تلخ اما واقع
sexnasa2008
اعضا
#
: 7 Sep 2007 01:14 | ویرایش بوسیله: sexnasa2008
mostafa_74
اعضا
#
: 7 Sep 2007 01:30
Quoting: sexnasa2008
ولی خیلی ها تعهد به این شکل رو قبول ندارند و اتفاقا دو طرفه هم هست یعنی دو طرف به این شکل رفتار راضی هستند این که میگم بعد ازدواج هست یعنی زن و مرد قبل از ازدواج بین خودشون قرار میزارند که در رابطه با سکس راحت باشند این واقعیت هست تلخ اما واقع
خوب اگر تعهدی وجود نداشته باشه چیزی هم نقض نشده پس غیر اخلاقی نیست برعکس اگر دو نفر ازدواج نکرده باشن اما نسبت به هم تعهد داشته باشن انوقت باید به هم وفادار باشن
sexnasa2008
اعضا
#
: 7 Sep 2007 01:35
Quoting: mostafa_74
خوب اگر تعهدی وجود نداشته باشه چیزی هم نقض نشده پس غیر اخلاقی نیست برعکس اگر دو نفر ازدواج نکرده باشن اما نسبت به هم تعهد داشته باشن انوقت باید به هم وفادار باشن
من حرفامو واضح گفتم از بازی با کلمات هم اصلا خوشم نمیاد
میتونید فکر کنید من کم اوردم
brave_heart
اعضا
#
: 7 Sep 2007 01:45
ولی خیلیها هستند که اصلا براشون قبل ازدواج و بعد ازدواج مهم نیست اصولا همچین تعهدی رو نمی پذیرند هم مرد هم زن
چه فرقی می کنه قبل از ازدواج یا بعد از ازدواج صرف چند ورق پاره میشه تعهد؟
اره این از لحاظ انسانی مورد قبول نیست منم قبول ندارم ولی واقعیت اینکه خیلی ها همچین چیزی رو قبول ندارند حالا ازدواج کرده یا نکرده خودشون رو هم جنده نمی دونن شاید من اینکار رو کثیف بدونم ولی خیلی ها اینجوری نیستند
من فکر کنم بین حق و واقع داریم دست و پا میزنیم
حق با شماست ولی واقعیت چیز دیگه ای هست
عزیز من می گم شما به اون میگی هات ولی بعد می گی کارش از غیر انسانی هم بدتره این دوتا صفت با هم نسبتی ندارن این تناقضه
شما میگی هر کس هر جور دوس داره عمل می کنه پس کاسه کوزه رو جمع کنیم بیخودی بحث نکنیم من از عقیده شما پرسیدم نگفتم بریم دست بند بزنیم
من حرفامو واضح گفتم از بازی با کلمات هم اصلا خوشم نمیاد میتونید فکر کنید من کم اوردم
کسی نخواست بازی با کلمات بکنه قرار نیست جدل کنیم که کسی کم بیاره تا کسی پیروز شه داریم بحث می کنیم چرا جبهه می گیری
آدم باید برای حرفاش دلیل داشته باشه و بشینه در مورد منطقش بحث کنه
ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
mostafa_74
اعضا
#
: 18 Sep 2007 19:27
برو بالا
sara_avizooni
اعضا
#
: 18 Sep 2007 19:33
میارمش پائین هر چند میره بالا دوباره
mostafa_74
اعضا
#
: 18 Sep 2007 20:08
sara_avizooni
عجب خنگولی هستی
بالاتر
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.