| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: brave_heart سامان توام؟ هر کسیو فکر می کردم ازین روشنفکربازیا و نسبی گرایی ها دم بزنه غیر ازتو بریو عزیز منظورم از نسبی بودن اینکه همه اخلاق رو قبول ندارند من خودم چرا خیلی قبول درام و خیلی هم معتقدم ولی خیلی ها هستند اصلا قبول ندارند حالا اگه نیاز به توضیح بیشتر بود بگو عزیز  در ضمن من نگفتم ماهیت اخلاق نسبی هست نه ادما و دیدشون رو گفتم 
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 در ضمن من نگفتم ماهیت اخلاق نسبی هست نه ادما و دیدشون رو گفتم
 جواب اون سوالمو نمی دی راستی اون قسمت حرفتم لطفا یه ترجمه کن چون منظورتو نفهمیدم 
ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
|
|
|
brave_heart
Quoting: brave_heart آیا از نظر تو این کار پسندیدس یا غیر اخلاقی؟ از نظر من هر شب با یکی بودن یه چیزی ورای کار غیر اخلاقی هستش 
Quoting: brave_heart طبیعی و معموله یا غیر انسانی؟ غیر انسانی هستش مطمئنا ولی واقعیت اینکه خیلی ها این مسئه براشون مهم نیست هم مرد هم زن و اتفاقا میگن سکس یه امر غیر قابل محدود هستش که انتها نداره و نباید جلوش رو گرفت منظورم اینکه سکس رو با همه همزمان نه تنها بد نمیدونن بلکه خیلی هم علاقه دارند مثلا سکس گروهی البته شاید مثال دقیقی نباشه 
Quoting: brave_heart اینکه کسی که به ناچار برای امرار معاش یا هر دلیلی که اختیار نقش چندانی توش نداشته باشه تن به تن فروشی می ده آیا به نظر تو کارش غیر انسانی زشت و غیر اخلاقیه؟ یه حدیثی هست تو اسلام که میگه منشا تن فروشی و خود فروشی فقر هست البته خیلی کلی هست ولی به نظر من حقیقت داره نه کسی که بخاطر فقر این کارو میکنه نمیشه گفت کارش عیر انسانی هست چون مریض نیست که بی خود خودش رو در معرض همگان قرار بده 
|
|
|
|
|
Quoting: brave_heart واللا اصلا نفهمیدم چی گفتی ترجمه پیلیز ببین بریو از نظر من و تو اینکه یه ادمی حالا مرد یا زن هر شب با یکی بخوابه شاید کثیف ترین کار ممکن باشه ولی شاید اون کسیه که اینکار رو انجام میده اصلا به اخلاق فکر نکن از نظر اون سکس مهمه حالا هر جورش میدونم اینجا دیدی یه تاپیک بود درباره سکس با سگ این رو من هیچ جوری نمی تونم هضم کنم ولی خوب اون فرد خیلی با اعتماد به نفس اومد تاپیک زد و از کارش هم دفاع کرد همینجا من مجبور میشم یه مقدار صبر کنم فکر کنم که اصلا تعریف سکس از نظر افراد چیه ؟ یه سری افراد فرویدی فکر میکنن سکس باشه حالا به هر طریقی هرشب با یکی با حیوون دو نفره و............... نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه 
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 از نظر من هر شب با یکی بودن یه چیزی ورای کار غیر اخلاقی هستش
Quoting: sexnasa2008 غیر انسانی هستش مطمئنا ولی واقعیت اینکه خیلی ها این مسئه براشون مهم نیست هم مرد هم زن و اتفاقا میگن سکس یه امر غیر قابل محدود هستش که انتها نداره و نباید جلوش رو گرفت منظورم اینکه سکس رو با همه همزمان نه تنها بد نمیدونن بلکه خیلی هم علاقه دارند مثلا سکس گروهی البته شاید مثال دقیقی نباشه
اگه اصطلاح غیر اخلاقی و غیر انسانی را به معنای دقیقش به کار میبری معنیش این میشه که اینکار برای هر کسی با هر طرز فکر یا مذهبی و خلاصه هر انسانی نادرسته به نظر من این کار مشکلی که بتونیم برای غیر انسانی بودن اینکار دلیل بیاریم میشه گفت غیر شرعیه ولی غیر انسانی یا اخلاقیش کارو سخت میکنه
|
|
|
Quoting: mostafa_74 به نظر من این کار مشکلی که بتونیم برای غیر انسانی بودن اینکار دلیل بیاریم میشه گفت غیر شرعیه ولی غیر انسانی یا اخلاقیش کارو سخت میکنه
 من کاری به شرع و دین ندارم اون بجای خودش ولی از نظر من غیر انسانی هستش هر چند گفتم دید انسانها نسبت به این موضوعات با هم فرق میکنه مثلا دید انسانها در مورد خوب و بد یا زشت و زیبا هر انسانی تعریف مخصوص به خودش رو داره در رابطه با این مقولات ماهیت این مفاهیم در حقیقت تغییر نمیکنه وای در واقعیت چرا من بین حقیقت و واقعیت فرق قائلم 
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 من کاری به شرع و دین ندارم اون بجای خودش ولی از نظر من غیر انسانی هستش هر چند گفتم دید انسانها نسبت به این موضوعات با هم فرق میکنه مثلا دید انسانها در مورد خوب و بد یا زشت و زیبا هر انسانی تعریف مخصوص به خودش رو داره در رابطه با این مقولات ماهیت این مفاهیم در حقیقت تغییر نمیکنه وای در واقعیت چرا من بین حقیقت و واقعیت فرق قائلم
خوب مساله اینکه تعریف ما از درست و نادرست تا اندازه زیادی ساخته اجتماعه یعنی به ما یاد میدن که چی خوبه چی بده در بعضی از جوامع چند شوهری مرسوم بوده و زن میتونسته شریک جنسیشو عوض کنه در ان جوامع اینکار بد محسوب نمیشده اگر ما تو یه همچین خانواده ای بزرگ میشدیم طبیعیه که مثل انها این را بد میدونستیم
|
|
|
Quoting: mostafa_74 خوب مساله اینکه تعریف ما از درست و نادرست تا اندازه زیادی ساخته اجتماعه یعنی به ما یاد میدن که چی خوبه چی بده در بعضی از جوامع چند شوهری مرسوم بوده و زن میتونسته شریک جنسیشو عوض کنه در ان جوامع اینکار بد محسوب نمیشده اگر ما تو یه همچین خانواده ای بزرگ میشدیم طبیعیه که مثل انها این را بد میدونستیم دقیقا موافقم 
|
|
|
|
|
# : 7 Sep 2007 00:56 | ویرایش بوسیله: brave_heart
Quoting: sexnasa2008 از نظر من هر شب با یکی بودن یه چیزی ورای کار غیر اخلاقی هستش لزوما نه تا وقتیکه پای تعهد به کسی در میان نباشه البته نه تعهد شرعی یا قانونی تعهد اخلاقی یه تعهد دوطرفه که قراره هر دو بهش پایبند باشن
Quoting: sexnasa2008 غیر انسانی هستش مطمئنا ولی واقعیت اینکه خیلی ها این مسئه براشون مهم نیست هم مرد هم زن و اتفاقا میگن سکس یه امر غیر قابل محدود هستش که انتها نداره و نباید جلوش رو گرفت منظورم اینکه سکس رو با همه همزمان نه تنها بد نمیدونن بلکه خیلی هم علاقه دارند مثلا سکس گروهی البته شاید مثال دقیقی نباشه
Quoting: sexnasa2008 ببین بریو از نظر من و تو اینکه یه ادمی حالا مرد یا زن هر شب با یکی بخوابه شاید کثیف ترین کار ممکن باشه ولی شاید اون کسیه که اینکار رو انجام میده اصلا به اخلاق فکر نکن از نظر اون سکس مهمه حالا هر جورش میدونم اینجا دیدی یه تاپیک بود درباره سکس با سگ این رو من هیچ جوری نمی تونم هضم کنم ولی خوب اون فرد خیلی با اعتماد به نفس اومد تاپیک زد و از کارش هم دفاع کرد همینجا من مجبور میشم یه مقدار صبر کنم فکر کنم که اصلا تعریف سکس از نظر افراد چیه ؟یه سری افراد فرویدی فکر میکنن سکس باشه حالا به هر طریقی هرشب با یکی با حیوون دو نفره و............... ببین سامان در جوابم به سارا هم توضیح دادم منظورم وقتیه که پای تعهد به کسی در میون باشه اما یه تعهد واقعی من یه زن شوهردار رو صرف اینکه شوهر داره و با کس دیگه ای می خوابه گناهکار نمی دونم چون مثلا ازدواج یه قرارداد دوطرفس وقتی یکی از طرفین نقضش کنه اصول قرارداد ماهیتش رو از دست میده منظور وقتیهکه یکی از طرفین یک طرفه قرارداد رو نقض می کنه در حالی که خودش رو متعهد نشون میده من اینو با هیچ نسبی گرایی قابل توجیه نمی دونم این رفتار غیر انسانی و غیر اخلاقیه ببین هر کس حق داره در محدوده زندگی خودش هر جور دوست داره عمل کنه خالا با صد نفر هم خوابه شه یا با حیوانات یا هر چیز دیگه این وقتا تنها میشه گفت رفتاری خلاف عرف یا خلاف شرع انجام داده نه غیر انسانی و اخلاقی همونطور که مصطفی گفت اما وقتی به حقوق دیگران تجاوز میشه و به کس دیگه آسیب می زنیم این رفتار غیر انسانی و غیر اخلاقیه حالا من چه نتیجه ای می خواستم بگیرم شما به این آدم می گی هات و خیلیها به اونی که برای سیر کردن شکم بچه هاش تن فروشی می کنه می گن جنده این صفت زشت برای اون آدم و این صفت معمولی برای این آدم نمی خوام بازی با واژه ها کنم می خوام بحث کنین اون آدم واقعا جندس یا یه شخص آسیب پذیر و اون یکی کارش پسندیدس یا زشت و زننده آیا باید به اون هم حق داد؟ این چیزی بود که می خواستم جواب بدی که البته در مورد کسی که تن فروشی می کنه توضیح دادی
Quoting: sexnasa2008 یه حدیثی هست تو اسلام که میگه منشا تن فروشی و خود فروشی فقر هست البته خیلی کلی هست ولی به نظر من حقیقت داره نه کسی که بخاطر فقر این کارو میکنه نمیشه گفت کارش عیر انسانی هست چون مریض نیست که بی خود خودش رو در معرض همگان قرار بده در همین عراق بعد از جنگ زنهای زیادی برای سیر کردن شکم بچه هاشون و تامین زندگی بدون یک مرد مجبور به تن فروشی میشن از اینها دور و ور ما پرها صدها هزار نمونه و دلیل میشه برای این مسئله آورد . پس نتیجه می گیریم اینا تن فروشی می کنن و جنده واژه مناسبی براشون نیست چون با اختیار انتخاب نکردن بر خلاف خواستشون عمل کردن این واژه ناسزاست براشون نه یه صفت درست و به جا 
ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
|
|
|
خوب اگه خوبی و بدی را پدیده ای اجتماعی بدونیم سوال بریو عمیقتر درک میشه یعنی میشه سوالو اینجوری پرسید که چرا در جامعه ما قبح کار کسی که به خاطر نیاز مالی ناچاره به تن فروشی تن بده بیشتر از ان خانم باکلاسیه که همون کارو میکنه بدون اینکه مجبور باشه یعنی چرا وقتی مجبوری یه کار بدو انجام بدی کارت بدتر از موقعی که مجبور نیستی محسوب میشه
به نظر من این از خصوصیات جامعه ما ناشی میشه چیزی که اسمشو میشه گذاشت نهان روشی یعنی ظاهرا تو جامعه ما اگه کار بدتو پنهانی انجام بدی بهتره تا اینکه علنی باشه
|