صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / جنده با هات؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Sep 2007 20:28

Quoting: sexnasa2008

Quoting: arash_joon
jendeye hot
این جزو همون بستگی ها هستش

ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
# : 6 Sep 2007 20:31

Quoting: brave_heart
کسی که هم زمان با تعداد زیادی رابطه جنسی و بعضی وقتا عشقولانه داره البته نه برای پول جندس یا هات؟

حالا خواست به تو بده؟؟؟ کسی هست؟؟ آره؟ پس بشین بکن اینقدر قالی بافی نکن.

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 6 Sep 2007 20:34

کسی که هم زمان با تعداد زیادی رابطه جنسی و بعضی وقتا عشقولانه داره البته نه برای پول جندس یا هات؟

هر کسی که به هر کی بده چه پولی باشه چه بدون پول جنده محسوب میشه
ولی خب اگه یه دختری رابطه با یه پسر داشته و ازش جدا شده دوست یکی دیگه شده با اونم سکس داشته باشه دیگه جنده نیست البته رابطشون هم عشقی باشه

اینم نظر بنده

♥♥♥  هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین  ♥♥♥
# : 6 Sep 2007 20:42

آیا از نظر تو این کار پسندیدس یا غیر اخلاقی؟
طبیعی و معموله یا غیر انسانی؟
و اینکه کسی که به ناچار برای امرار معاش یا هر دلیلی که اختیار نقش چندانی توش نداشته باشه تن به تن فروشی می ده آیا به نظر تو کارش غیر انسانی زشت و غیر اخلاقیه؟

بریو جان این که میگم نظر شخصی منه
با توضیحاتی ک برای سارا دادی فکر کنم گرفتی چی می خوای بگی
در اینکه کسی که بخاطر پول حاضر به خود فروشی یا همون تن فروشی میشه نمیشه بهش گفت جنده کاملا باهات موافقم چون اصولا کسی که مشکلی نداشته باشه از لحاظ تامین مالی و کسب درامد این کارو نمیکنه مگه اینکه مشکل روحی داشته باشه (اینکه میگم شاید غیر قابل باور باشه ولی خودم موردی رو سراغ داشتم که هیچ مشکل مال نداشت اما می داد و در ازاش پول میگرفت)
اما در مورد قضیه دوم باید بگم اخلاق یه امر نسبی هست یعنی کسی میتونه قبول داشته باشه کسی هم اصولا پایبند نباشه برای همین میگم بستگی داره یعنی مسلما کسی که پایبند اصول اخلاقی باشه هیچ وقت حاضر نمیشه هم زمان با چند نفر به سکس بپردازه ولی کسی که به این اصول پایبند نباشه و اعتقادی نداشته باشه خوب براش فرق نمی کنه و حتی ممکنه علاقه هم داشته باشه حالا این همه روزه خوندم خلاصه میگم
که از نظ من شاید هیچ لغتی مناسب همچین شخصی نباشه ولی اگر بخودش کسی که اخلاق رو قبول نداره بهش بگیم جنده خیلی هم ناراحت بشه چون اصولا سکس رو دوست داره همون قضیه فروید برای همین من ترجیح میدم به این شخص بگم هات

# : 6 Sep 2007 20:58 | ویرایش بوسیله: brave_heart

# : 6 Sep 2007 21:03

Quoting: dariushagha
حالا خواست به تو بده؟؟؟ کسی هست؟؟ آره؟ پس بشین بکن اینقدر قالی بافی نکن.

# : 6 Sep 2007 21:08

Quoting: mostafa_74
من این سوالتو اینجوری میفهمم که در واقع میگی کار این شخص از لحاظ اخلاقی قابل سرزنش هست یا نه؟

نه منظورم این نیست می خوام بگم جنده اینه یا اونی که تن فروشی میکنه چرا یه نسبت بد رو به یه آدم مجبور میدیم و یه نسبت خنثی رو به یه آدم مختار
جواب من بستگی به این داره که این ادم نسبت به کسی تعهد وفاداری داشته باشه یا نه اگه داشته باشه که از نظر من فرقی نمیکنه که با هم ازدواج کرده باشن یا نه این کار نقض عهده و واضحه که غیر اخلاقیه اما اگر نسبت به کسی تعهدی نداشته باشه کارش غیر اخلاقی نیست

کاملا موافقم
اما به نظر من کسایی که شرکای جنسی متعدد و بی حساب کتاب دارن باید یه مشکلی داشته باشن افراط تو هر چیزی نشون دهنده یه مشکله

اینم موافقم

# : 6 Sep 2007 21:22 | ویرایش بوسیله: brave_heart

Quoting: yankee
فاحشه خودشو میفروشه ولی کسی که هاته با هرکسی دمخور نمیشه و با خیلی ها حال میکنه خیلی ها هم ارزوش رو دارن

جوابی که جای دیگه دادی به شما هم میگم
جنده بودن یک فحش زنندس یه صفت غیر اخلاقیه پس یه ضد ارزش محسوب میشه ولی هات بودن فحش نیست یه صفت خنثی یا شایدم خوبه
حالا سوال من اینه مسئله ای که من گفتم قابل قبوله از نظر شما؟
اگه آره که هیچی اگه نه چطور به کسی که به ناچار دست به تن فروشی می زنه(گفتم تن فروشی چون اون معنایی که شما از جندگی گفتید از نظر من غلطه و تن فروشی رو صحیحتر می دونم) رو تقبیح می کنین و بهش یک فحش رکیک رو نسبت میدین ولی به کسی که هزار مکرو فریب و دغل بازی و کثافت کاری و حیوان صفتی رو انجام میده یه صفت خنثی مثل هات بودن میدید؟
این تناقض رو چگونه توجیه می کنین؟
من جنده رو کسی می دونم که با اختیار کامل انتخاب می کنه نه اون کس که به اجبار تن فروشی می کنه
البته حرف مصطفی هم نظر منو تکمیل می کنه
بستگی به این داره که این ادم نسبت به کسی تعهد وفاداری داشته باشه یا نه اگه داشته باشه که از نظر من فرقی نمیکنه که با هم ازدواج کرده باشن یا نه این کار نقض عهده و واضحه که غیر اخلاقیه اما اگر نسبت به کسی تعهدی نداشته باشه کارش غیر اخلاقی نیست اما به نظر من کسایی که شرکای جنسی متعدد و بی حساب کتاب دارن باید یه مشکلی داشته باشن افراط تو هر چیزی نشون دهنده یه مشکله

# : 6 Sep 2007 22:01

Quoting: iranxiran
هر کسی که به هر کی بده چه پولی باشه چه بدون پول جنده محسوب میشه

شوخی میکنی دیگه
Quoting: iranxiran
ولی خب اگه یه دختری رابطه با یه پسر داشته و ازش جدا شده دوست یکی دیگه شده با اونم سکس داشته باشه دیگه جنده نیست البته رابطشون هم عشقی باشه

این درسته

# : 6 Sep 2007 23:32

اما در مورد قضیه دوم باید بگم اخلاق یه امر نسبی هست

سامان توام؟
هر کسیو فکر می کردم ازین روشنفکربازیا و نسبی گرایی ها دم بزنه غیر ازتو
که از نظ من شاید هیچ لغتی مناسب همچین شخصی نباشه ولی اگر بخودش کسی که اخلاق رو قبول نداره بهش بگیم جنده خیلی هم ناراحت بشه چون اصولا سکس رو دوست داره همون قضیه فروید برای همین من ترجیح میدم به این شخص بگم هات

واللا اصلا نفهمیدم چی گفتی ترجمه پیلیز
سوالیی که ازت پرسیدم جئاب ندادی حداقل این یکی رو جواب بده
جنده بودن یک فحش زنندس یه صفت غیر اخلاقیه پس یه ضد ارزش محسوب میشه ولی هات بودن فحش نیست یه صفت خنثی یا شایدم خوبه
حالا سوال من اینه مسئله ای که من گفتم قابل قبوله از نظر شما؟
اگه آره که هیچی اگه نه چطور به کسی که به ناچار دست به تن فروشی می زنه(گفتم تن فروشی چون اون معنایی که شما از جندگی گفتید از نظر من غلطه و تن فروشی رو صحیحتر می دونم) رو تقبیح می کنین و بهش یک فحش رکیک رو نسبت میدین ولی به کسی که هزار مکرو فریب و دغل بازی و کثافت کاری و حیوان صفتی رو انجام میده یه صفت خنثی مثل هات بودن میدید؟
این تناقض رو چگونه توجیه می کنین؟

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.