| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 5 Sep 2007 23:14 | ویرایش بوسیله: brave_heart
سوال من کاملا واضحه: کسی که هم زمان با اشخاص زیادی رابطه جنسی و بعضی وقتا عشقولانه (یعنی به کسی یا کسانی تعهد احساسی و اخلاقی) داره و بخاطر پول این کار رو نمی کنه آیا جندس یا هات؟
لطفا به دور از بغض و کینه یا اداهای روشنفکرانه بعضا تهوع آور نظرتون رو بیان کنید نظر واقعیتون رو نه اینکه معنای کلمات رو در لغت نامه دهخدا بنویسید

ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
|
|
|
Quoting: brave_heart کسی که هم زمان با تعداد زیادی رابطه جنسی و بعضی وقتا عشقولانه داره البته نه برای پول جندس یا هات؟ خوب بستگی داره بریو جان ولی بطور کل من فکر میکنم هات هستش نه جنده 
|
|
|
brave_heart ببخشید همیشه مفعول باید اعدام شه؟ کلی میگما. باید اول فاعل و مفعول رو مشخص کرد از نظر رفتار اشتباه بعد رفت سراغ اون کلمه.
|
|
|
|
|
azizam tarife barezi az ye jendeye hot ro kardid
|
|
|
Quoting: arash_joon jendeye hot این جزو همون بستگی ها هستش
|
|
|
Quoting: brave_heart کسی که هم زمان با تعداد زیادی رابطه جنسی و بعضی وقتا عشقولانه داره البته نه برای پول جندس یا هات؟ من این سوالتو اینجوری میفهمم که در واقع میگی کار این شخص از لحاظ اخلاقی قابل سرزنش هست یا نه؟ جواب من بستگی به این داره که این ادم نسبت به کسی تعهد وفاداری داشته باشه یا نه اگه داشته باشه که از نظر من فرقی نمیکنه که با هم ازدواج کرده باشن یا نه این کار نقض عهده و واضحه که غیر اخلاقیه اما اگر نسبت به کسی تعهدی نداشته باشه کارش غیر اخلاقی نیست اما به نظر من کسایی که شرکای جنسی متعدد و بی حساب کتاب دارن باید یه مشکلی داشته باشن افراط تو هر چیزی نشون دهنده یه مشکله
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 خوب بستگی داره بریو جان به چی؟ 
Quoting: sexnasa2008 ولی بطور کل من فکر میکنم هات هستش نه جنده خب تو اول این سوالها رو جواب بده تا بتونم منظورمو توضیح بدم برات آیا از نظر تو این کار پسندیدس یا غیر اخلاقی؟ طبیعی و معموله یا غیر انسانی؟ و اینکه کسی که به ناچار برای امرار معاش یا هر دلیلی که اختیار نقش چندانی توش نداشته باشه تن به تن فروشی می ده آیا به نظر تو کارش غیر انسانی زشت و غیر اخلاقیه؟

|
|
|
فاحشه خودشو میفروشه ولی کسی که هاته با هرکسی دمخور نمیشه و با خیلی ها حال میکنه خیلی ها هم ارزوش رو دارن
Love is A Drug
|
|
|
|
|
# : 6 Sep 2007 18:08 | ویرایش بوسیله: brave_heart
sara_avizooni
Quoting: sara_avizooni ببخشید همیشه مفعول باید اعدام شه؟ کلی میگما. باید اول فاعل و مفعول رو مشخص کرد از نظر رفتار اشتباه بعد رفت سراغ اون کلمه. اولش که جملتو خوندم اشتباهی فکر کردم منظورت فاعل و مفعول در سکسه که خوب می دونی یه حرف مزخرف و بی معنی ایه و حاصل فرهنگ مردسالارانه چون ما در سکس چیزی به عنوان فاعل یعنی کسی که عملی رو انجام میده و مفعول به معنی کسی که عملی روش انجام میشه نداریم و سکس در واقع یه تعامل دو طرفس اما بار دوم که خوندم تازه متوجه شدم منظورتو ببین من من قصدم مجازات کردن با ریشه یابی یه پدیده نیست می خوام بررسی کنیم کاربرد لغت جنده به عنوان یه صفت رکیک به چه کسانیه و آیا کاربردش به جاست یا نه در واقع جنده واقعا کیه اونی که خودش در مقابل پول در اختیار کسی قرار میده یا کسی که از نظر اخلاقی و جنسی بی بند وباره و به تعهدات احساسی و اخلاقی پابند نیست و با یک نفر ارضا نمیشه بلکه همزمان با چندین نفر رابطه جنسی صرف یا احساسی و جنسی توامان برقرار می کنه حتی به قیمت خیانت کردن به کسی یا کسانی که باهاشون رابطه احساسی برقرار کرده و طبعا یه سری تعهدات رو باید بپذیره اگه خودش رو متعهد نشون بده که دیگه بدتر مگر اینکه از ابتدا وضعیت خودش رو شرح بده و از زیر بار تعهدات و مسئولیتها شونه خالی کنه البته من اینجا بیشتر لفظ "جنده" رو هدف گرفتم اما میشه در عین حال از لفظ مردان هرزه هم برای آقایون استفاده کرد و این مسئله رو در کنار این بحث بررسی کرد
|
|
|
Quoting: arash_joon azizam tarife barezi az ye jendeye hot ro kardid

|