| نویسنده |
پیام |
|
|
baba jo0ne man in cheghadar kholo chele be man gofte zekki
|
|
|
Quoting: tinasss26 من تماشای آمپول زدن بقیه برام فانتزی هستش. خودم هم وقتی بچه بودم زیاد آمپول میزدم. تا سن 15 سالگی هم موقع آمپول زدن گریه می کردم. تا 13 سالگی هم مامان و بابام من رو میخوابوندن روی پاهاشون و باسنم رو آماده می کردن و آقا یا خانم آمپول زن بهم آمپول میزد. شما هم اگر فانتزی دارین عکس بذارین. تینا بشر کس خله و به احتماله بلقوه ترک ميباشد اخييييييه خواهره من مگه آمپولم فانتزی ميشه¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿
قال رسول الله (ص) : النکاح سنتی فمن رقب من سنتی فليس منی
|
|
|
torke
Quoting: torke خواهره من مگه آمپولم فانتزی ميشه¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ موافقم 
|
|
|
|
|
LiDa_MalOus
احوال شما خانم عاشق پیشه ؟
METAL my soul is crying behind my body
|
|
|
من از آمپول وحشت از خودم در وکنم 
خیلی مهم! حتما ببینید: http://www.avizoon.com/forum/1_75181_0.html
|
|
|
metalhelpmebe
Quoting: metalhelpmebe احوال شما خانم عاشق پیشه ؟ تو تاپیک آمپول داری احوال عشق منو میپرسی ؟ الان میان جیزت میکنن 
|
|
|
Mandegar
Quoting: Mandegar من از آمپول وحشت از خودم در وکنم اگه شلوغ کنی تو آویزون میگم خانوم دکتر بیاد بهت امپول بزنه 
|
|
|
Quoting: LiDa_MalOus الان میان جیزت میکنن
جیزززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز نشدم دکتر قرصشو داد !
METAL my soul is crying behind my body
|
|
|
|
|
metalhelpmebe
Quoting: metalhelpmebe جیزززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز نشدم دکتر قرصشو داد ! چه دکتر لوسی 
|
|
|
Quoting: LiDa_MalOus اگه شلوغ کنی تو آویزون میگم خانوم دکتر بیاد بهت امپول بزنه جداً اگه خانمه منو اکبر ميايم عزيز شما بزنئيييييييی چه بهتر  خبر بده خدمت ميرسيم
قال رسول الله (ص) : النکاح سنتی فمن رقب من سنتی فليس منی
|