صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / آقایون و خانمهای متاهل لطفا" جواب بدین
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 .
نویسنده پیام
# : 28 Aug 2007 20:27

Quoting: alirerza
marya
ماریا جون نمودی منو اگر پسر بودی قطعا شک نمیکردم قزوینی باشی

خواهش میکنم قابل شما رو نداشت

پس شکر خدا یک رجل نامی پیدا شده که مورد پسند واقع باشه

من آزادیهام رو گفتم که برای خودم ایجاد کردم نه اون رجلی رو که شما در فکرش هستید . برای همین گفتم خدمتتون متن پستها رو از دوباره و درست بخونید

نه کلمه پسر از قلم افتاده

اگه با بخوام نمره کم کنم که میگید نمودی ما رو

ادامه همون نمودن هست دیگه

گهی زین به پشت و گهی پشت به زین

این جمله با اون جمله که یه جای دیگه زدی یا همین قبل زدی متناقضه

کجاش متناقضه بفرمائید تا رفع ابهام کنم براتون

شب در كارنامه سیاه زندگی اش چه كرده است كه افتخار گرفتن این همه ستاره را دارد...
# : 2 Nov 2007 03:32

شايد دليل خارج زدن زن يا مرد يكنواخت بودن يا از همه مهمتر اين كه با غريبه داراي هيج اشتراكي كه باعث تقيير هواس از sexبشوند وجود ندارد

# : 1 Jun 2008 13:08

من روز دهم پریودیام که مصادف با تمام شدن عادتم بود نزدیکی بدون جلوگیری داشتم و روز بعد به علت دندان درد مجبور به استفاده از اشعه ایکس شدم و حالا میخواتم بدانم اشعه ایکس روی اسپرمهای داخل بدنم تاثیر داشته و اگر حامله شده باشم چه اتفاقی مافتد من خیلی نگرانم لطفا اگر کسی مداند ÷اسخ دهد

# : 6 Jun 2008 16:06

Quoting: lenanaz
من روز دهم پریودیام که مصادف با تمام شدن عادتم بود نزدیکی بدون جلوگیری داشتم و روز بعد به علت دندان درد مجبور به استفاده از اشعه ایکس شدم و حالا میخواتم بدانم اشعه ایکس روی اسپرمهای داخل بدنم تاثیر داشته و اگر حامله شده باشم چه اتفاقی مافتد من خیلی نگرانم لطفا اگر کسی مداند ÷اسخ دهد

دکتر لاله به بخش اورژانس

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
# : 6 Jun 2008 16:16

Quoting: Kaveh87
دکتر لاله به بخش اورژانس

این بنده خدا تا حالا بچش به دنیا اومده
دکتر لاله بدو اورژانسی داری بدو

# : 7 Jun 2008 18:42

دکتر لاله تو اتاق عمله طول میکشه تا بیاد

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.