| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: alirerza marya ماریا جون نمودی منو اگر پسر بودی قطعا شک نمیکردم قزوینی باشی خواهش میکنم قابل شما رو نداشت 
Quoting: alirerza پس شکر خدا یک رجل نامی پیدا شده که مورد پسند واقع باشه من آزادیهام رو گفتم که برای خودم ایجاد کردم نه اون رجلی رو که شما در فکرش هستید . برای همین گفتم خدمتتون متن پستها رو از دوباره و درست بخونید
Quoting: alirerza نه کلمه پسر از قلم افتاده اگه با بخوام نمره کم کنم که میگید نمودی ما رو 
Quoting: alirerza ادامه همون نمودن هست دیگه گهی زین به پشت و گهی پشت به زین
Quoting: alirerza این جمله با اون جمله که یه جای دیگه زدی یا همین قبل زدی متناقضه کجاش متناقضه بفرمائید تا رفع ابهام کنم براتون 
شب در كارنامه سیاه زندگی اش چه كرده است كه افتخار گرفتن این همه ستاره را دارد...
|
|
|
شايد دليل خارج زدن زن يا مرد يكنواخت بودن يا از همه مهمتر اين كه با غريبه داراي هيج اشتراكي كه باعث تقيير هواس از sexبشوند وجود ندارد
|
|
|
من روز دهم پریودیام که مصادف با تمام شدن عادتم بود نزدیکی بدون جلوگیری داشتم و روز بعد به علت دندان درد مجبور به استفاده از اشعه ایکس شدم و حالا میخواتم بدانم اشعه ایکس روی اسپرمهای داخل بدنم تاثیر داشته و اگر حامله شده باشم چه اتفاقی مافتد من خیلی نگرانم لطفا اگر کسی مداند ÷اسخ دهد
|
|
|
|
|
Quoting: lenanaz من روز دهم پریودیام که مصادف با تمام شدن عادتم بود نزدیکی بدون جلوگیری داشتم و روز بعد به علت دندان درد مجبور به استفاده از اشعه ایکس شدم و حالا میخواتم بدانم اشعه ایکس روی اسپرمهای داخل بدنم تاثیر داشته و اگر حامله شده باشم چه اتفاقی مافتد من خیلی نگرانم لطفا اگر کسی مداند ÷اسخ دهد دکتر لاله به بخش اورژانس 
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
Quoting: Kaveh87 دکتر لاله به بخش اورژانس این بنده خدا تا حالا بچش به دنیا اومده  دکتر لاله بدو اورژانسی داری بدو
|
|
|
دکتر لاله تو اتاق عمله طول میکشه تا بیاد 
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|