صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / آقایون و خانمهای متاهل لطفا" جواب بدین
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
نویسنده پیام
# : 25 Aug 2007 17:10

فکر کنم مال 60 نسل قبلش باشه

پیمپا
# : 25 Aug 2007 17:57

Quoting: dyana
Quoting: reza_34
آواتورت عکس شما با دوست دخترته

فکر نمیکنم سنش به اوون زمانها برسه

Quoting: pimpa73
فکر کنم مال 60 نسل قبلش باشه

با این حساب اینا جد ور جد اینکاره بودن

خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
# : 25 Aug 2007 21:31

marya
Quoting: marya
آره ولی من برای خودم ایجادش کردم چه الان چه بعد از ازدواج که بعید میدونم اصلا" با وضعیت مردای امروزی بخوام ازدواج کنم

خوب باید سفارش بدی تا برات بسازن مدل سایز دوگانه سوز هر جوری که میخوای عزیزم مگر کمپانی بنز هست . شما با تعدادی دختر هم سن خودتون بزرگ شدن قطعا یکی از اینها همسرت میشه
ولی جان هر که دوست داری وقتی ازدواج کردی و به این همه اعتقادات خط بطلان کشیدی یادی از من هم کن
علیرضل جون از بوسه جون خبر داری یا نه ؟ دلم براش تنگ شده

گفتی کردی کبابم نه آخرین آف که ازش دارم مربوط به 2 هفته پیش هست فقط گفته خوبم دلم برای همتون تنگ شده

علیرضا
# : 26 Aug 2007 20:21

alirerza

Quoting: alirerza
خوب باید سفارش بدی تا برات بسازن مدل سایز دوگانه سوز هر جوری که میخوای عزیزم مگر کمپانی بنز هست

من خودم برای خودم ایجادش کردم . از کسیم کمک نگرفتم. جائیم سفارش ندادم . لااقل جمله رو کامل میخوندید

شما با تعدادی دختر هم سن خودتون بزرگ شدن قطعا یکی از اینها همسرت میشه

مگه اینجا اسپانیا علیرضا ؟ از کی دختر با دختر ازدواج میکنه ؟
شایدم اینو باید یه اشتباه سهوی انگاشت .
در غیر اینصورت با احتساب اشتباهات قبلی نمرتون شد 17

ولی جان هر که دوست داری وقتی ازدواج کردی و به این همه اعتقادات خط بطلان کشیدی یادی از من هم کن

خواب دیدید خیر باشه . خیلی همجنسای خوب دارید که بخوام همچنین خبطی کنم

گفتی کردی کبابم نه آخرین آف که ازش دارم مربوط به 2 هفته پیش هست فقط گفته خوبم دلم برای همتون تنگ شده

ایشالله هر جا که هست سلامت باشه و غم و غصه ازش دور باشه

شب در كارنامه سیاه زندگی اش چه كرده است كه افتخار گرفتن این همه ستاره را دارد...
# : 27 Aug 2007 10:23 | ویرایش بوسیله: dyana

sdss

# : 27 Aug 2007 10:38

dyana

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 27 Aug 2007 15:04

مثل اینکه 1 خواستگار برای دیانا پیدا شد؟؟؟؟؟؟ مبارکه

پیمپا
# : 27 Aug 2007 20:18

بنظر من تعداد دختراي با اين طرز فكر درحال زياد شدنه و فكر كنم علتش هم به تحصيلات و اشتغال اوونا برميگرده شايد در حال حاظر حداقل 15 الي 20 دختر رو از ميون همكارام و اقوام سراغ دارم كه سنشون بالا 30 هست و هنوز ازدواج نكردن و هر روز هم كه به عمرشون اضاف ميشه معيارهاي سخت تري رو براي ازدواج در نظر ميگيرن سن بعضي از اين خانمها به 40 سال هم رسيده و به شدت هم مضطرب و نگران هستن .
واقيت اينه كه براي انسان ازدواج فقط تا سن خاصي شيرين و لذت بخشه و بعد ازاوون سن نه تنها تمايلي به ازدواج وجود نداره بلكه شرايط هم سخت تر ميشه
متاهل نشدن بعد از يه سني بنظرم تاثيرات منفي بيشتري رو خانمها ميذاره تا آقايون چون به نوعي احساس پوچي دچار ميشن و اينكه كسي اوونا رو نميخواد
تصميم گرفتن در خصوص ازدواج نكردن رو نميشه به سادگي اتخاذ كرد چون به يك عمر زندگي برميگرده و ممكنه بعد از چند فرصت استثنايي كه براي ازدواج از دست ميرن ديگه هيچ فرصتي پيش نياد و اين در مورد حانمها صادق تر هست

به نظر من ازدواج آش دهن سوزی نیست که همه دارن براش هول میزنن. هر کسی در مورد زندگی خودش حق داره تصمیم بگیره. به اینجور چیزائی هم که گفتی در مورد احساس پوچی و از این چیزا به هیچ وجه اعتقادی ندارم چون پایه علمی نداره

شب در كارنامه سیاه زندگی اش چه كرده است كه افتخار گرفتن این همه ستاره را دارد...
# : 27 Aug 2007 21:09

بنظر من تعداد دختراي با اين طرز فكر درحال زياد شدنه و فكر كنم علتش هم به تحصيلات و اشتغال اوونا برميگرده شايد در حال حاظر حداقل 15 الي 20 دختر رو از ميون همكارام و اقوام سراغ دارم كه سنشون بالا 30 هست و هنوز ازدواج نكردن و هر روز هم كه به عمرشون اضاف ميشه معيارهاي سخت تري رو براي ازدواج در نظر ميگيرن سن بعضي از اين خانمها به 40 سال هم رسيده و به شدت هم مضطرب و نگران هستن .
واقيت اينه كه براي انسان ازدواج فقط تا سن خاصي شيرين و لذت بخشه و بعد ازاوون سن نه تنها تمايلي به ازدواج وجود نداره بلكه شرايط هم سخت تر ميشه
متاهل نشدن بعد از يه سني بنظرم تاثيرات منفي بيشتري رو خانمها ميذاره تا آقايون چون به نوعي احساس پوچي دچار ميشن و اينكه كسي اوونا رو نميخواد
تصميم گرفتن در خصوص ازدواج نكردن رو نميشه به سادگي اتخاذ كرد چون به يك عمر زندگي برميگرده و ممكنه بعد از چند فرصت استثنايي كه براي ازدواج از دست ميرن ديگه هيچ فرصتي پيش نياد و اين در مورد حانمها صادق تر هست

یه نفر می خواسته برای پسرش زن بگیره بهش میگن این که خیلی کوچیکه هنوز عقلش در نیامده
میگه میدونم ولی عقلش دربیاد که دیگه زیر بار نمیره

# : 27 Aug 2007 21:59

marya
ماریا جون نمودی منو اگر پسر بودی قطعا شک نمیکردم قزوینی باشی
من خودم برای خودم ایجادش کردم . از کسیم کمک نگرفتم. جائیم سفارش ندادم

پس شکر خدا یک رجل نامی پیدا شده که مورد پسند واقع باشه
مگه اینجا اسپانیا علیرضا ؟ از کی دختر با دختر ازدواج میکنه ؟
شایدم اینو باید یه اشتباه سهوی انگاشت .

نه کلمه پسر از قلم افتاده
غیر اینصورت با احتساب اشتباهات قبلی نمرتون شد 17

ادامه همون نمودن هست دیگه
خواب دیدید خیر باشه . خیلی همجنسای خوب دارید که بخوام همچنین خبطی کنم

این جمله با اون جمله که یه جای دیگه زدی یا همین قبل زدی متناقضه

علیرضا
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.