صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / آقایون و خانمهای متاهل لطفا" جواب بدین
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
نویسنده پیام
# : 19 Aug 2007 21:54 | ویرایش بوسیله: dyana

sdsd

# : 20 Aug 2007 02:10

تصورات من قبل از ازدواج :
وقتی از سر کار به خانه می آیم همسرم منو در آغوش می گیره و میگه خسته نباشی عزیزم و یک لب جانانه به من میده . کیفم رو می گیره میگذاره یه کناری کتم رو از تنم در میاره . منو می بره تو اتاق و کمر بندم رو شل می کنه و زیپم رو می کشه پایین . میشینه و کیرم رو از تو شورتم می کشه بیرون و می کنه تو دهنش . یه ساک اساسی می زنه بعد منو هول میده رو تخت دکمه پیرهنمو یکی یکی باز میکنه و شروع می کنه سینه ام رو مک زدن بعد می شینه رو کیرم و کیرم رو فرو می کنه تو کسش و بالا پایین می کنه تا وقتی که آبم بیاد .

بعد از ازدواج :
وقتی که از سر کار میام .
من : سلام خانوم من اومدم
خانم : برو آشپزخونه ظرفا از دیشب مونده برو بشور بعد بیا خونه رو جارو بزن . حوصله نکردم شام درست کنم . برو یه چیزی واسه خودت درست کن . من خوابم میاد . وقتی کارات تموم شد بی سر و صدا میای می خوابی . وای به حالت اگه منو بیدار کنی

# : 20 Aug 2007 02:29 | ویرایش بوسیله: dyana

sdsd

# : 20 Aug 2007 02:35 | ویرایش بوسیله: dyana

sdsd

# : 20 Aug 2007 10:31

یکی از تفاوت های اساسی زن و مرد که قبلا هم به اووون اشاره کردم و بسیا مهم است اینه که مرد ها اساسا در هر حالتی می تونن سکس داشته باشن. گاهی اوقات وقتی یک مرد خیلی از یک موضوع عصبانی هستش دلش می خواد که زنشو بکنه و مقداری از انرژی اضافی بدنش رو اینجوری تخلیه کنه. ولی خانمها کاملا برعکس هستن. خدا نکنه زنه شما سر کاری برود که مجبور باشه صبح زود بیدار شه. اون وقت مرده بیچاره میشه . یک هفته صبر می کنی تا شب جمعه بشه . بعد میبینی که خانم حال ندارن. چرا . هیچی . مثلا ایشون رفته راه بره یدونه آدم مزاح و عوضی به خانم شما متلک انداخته. و خانم اعصاب نداره. شما هی دستتو می بری تو شرت که با نوازش نقاط حساس خان رو تحریک کنی. دو سه بار اول خانم عکس العمل نشون نمی ده. دفعه سوم میگه" اهههه یک ساعته دارم باهات حرف می زنم اصلا حالیت نیت. بد از این مورد خانم شاکی می شه و کون مبارک رو به سمت شما نشونه می گیری و به همین ترتیب شب جمعه هم می گذره. حالا هم باید صب کنی تا شب جمعه بعدی

پیمپا
# : 20 Aug 2007 10:35

راستی دوستان متاهل. من فکر می کنم ما ها که رفتیم قاطی مرغ ها بیشتر به همفکری و مشورت نیاز. اگه خانم ها هم نظ بدین و بگن چه مسایلی دارن هم برای ما از دست رفته ها خوبه هم برای مجرد ها نظر شما ها چیه

پیمپا
# : 20 Aug 2007 11:10

10 % تامین شده

# : 20 Aug 2007 19:46

Quoting: Dooste_Goli
من و زنم قبل از ازدواج روزي 3 دست سكس داشتيم

خوب شد یه چیزی یاد گرفتیم اینجا
دوستان یاد بگیرید : واحد سکس؛ دست هست

شب در كارنامه سیاه زندگی اش چه كرده است كه افتخار گرفتن این همه ستاره را دارد...
# : 20 Aug 2007 20:36 | ویرایش بوسیله: dyana

sdsd

# : 20 Aug 2007 20:51

Quoting: MrBean
بعد از ازدواج :
وقتی که از سر کار میام .
من : سلام خانوم من اومدم
خانم : برو آشپزخونه ظرفا از دیشب مونده برو بشور بعد بیا خونه رو جارو بزن . حوصله نکردم شام درست کنم . برو یه چیزی واسه خودت درست کن . من خوابم میاد . وقتی کارات تموم شد بی سر و صدا میای می خوابی . وای به حالت اگه منو بیدار کنی

ِاز تو بعيد نيست و شايد هم با ديلدو ترتيبه باسنت رو بده.....
Quoting: marya
دوستان یاد بگیرید : واحد سکس؛ دست هست

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.