صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / آقایون و خانمهای متاهل لطفا" جواب بدین
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
نویسنده پیام
# : 17 Aug 2007 15:58 | ویرایش بوسیله: dyana

sds

# : 17 Aug 2007 19:37

dyana
سوال خیلی جالبیه . امیدوارم دوستان متاهل بیان و جواب بدن .
راستش من شندم هر چی که تصورش رو میکردند چپه از آب در اومده منظورم بر عکسه

# : 17 Aug 2007 19:59

من متاهل نیستم ولی جیزی که مسلمه اینه که اگه دو طرف از هم شناخت نداشته باشن میزان توافق یا رضایتشون بعد از ازدواج بستگی به شانس داره یا لااقل انعطاف پذیریشون و احترام به نیازهای طرف مقابل

# : 18 Aug 2007 00:57 | ویرایش بوسیله: dyana

sdssd

# : 19 Aug 2007 16:09

بسیاری از تصورات سکسی که یک مرد نسبت به همسرش قبل از ازدواج داره به دلیل چیزهایی که توی فیلمه دیده و یا از دیگران شنیده ایجاد میشه. ولی در عمل کاملا تفاوت داره. اولیش اینکه شما احساس می کنی بعد ازدواج هر وقت که حشری هستی . می تونی شب که اومدی خونه یک حالی ببری ولی :
1- 1 هفته در هر ماه خانوم به دلیل پریود تعطیل هستش
2- خانمها برای داشتن سکس حتما باید از نظر روحی آمادگی داشته باشن. یعنی اینطوری نیست که هر وقت اراده بکنی بتونی بکونی تووووش. معمولا مشکلات زندگی روزمره بشدت فکر خانم ها را اشغال می کنه و به این دلیل هیچ تمرکزی ندارن و اصلا به سکس فکر نمی کمنند. 15 روز از ماه هم مینجوری می گذره.
3 واژن زن بشدت به آلودگی حساس هستش. باید دقت کنی که هر چیزی رو نمی تونی بکنی داخلش.
4- اگر به فکر کون کردن هستی . فراموشش کن. اگه زن آدم حسابی گیرت بیاد هیچ وقت بهت از کون نمی ده . به اون اسرار هم نکن.
5- تا یه مدت طولانی باید التماس کنی تا اینکه همسرتون براتون ساک بزنه. اون هم یک زره.
6- چون خانمها قرص ضد حاملگی نمی خورن(چون باعث چاقی میشه و حالت تهوع) همیشه تو باید کاندم بذاری. مگر اینکه دوست داشته باش 1 سال بد از ازدواج بچه دا بشی. بپا خر نشی ها
7 - باید حتما دقت کنی که زن موقع سکس ارضا بشه در غیر اینصورت روابط جنسی کمتر و سردتر می شه.
8- جلق زدن تنها راه دائمی برای ارضا میل جنسی هستش. مطمئن باش بعد از ازدواج به اندازه قبل نیازت میشه البته این مورد به میزان حشریت شما ربط داره.

بازم سئوال داری بپرس

پیمپا
# : 19 Aug 2007 16:15

یک چیزه دیگه.
احتمالا دوست داری بدونه زن و شوهر ها قبل از مراسم عروسی سکس دارن یا نه
1 دسته اول که اعتقاد مذهبی خفن ندارن حتما قبل از مراسم سکس دارن. فکر کنم تعداد افرادی که شب عروسی اولین سکس رو دارن خیلی کمه
2 دسته دوم مومنین واقعی هستن. اونها هر وقت که میرن خواستگاری . فرداش عقد می کنن. و دختر یا پسر خونه همدیگه می مونن. بقیه ماجرا هم که معلومه

پیمپا
# : 19 Aug 2007 21:07

Quoting: pimpa73
جلق زدن تنها راه دائمی برای ارضا میل جنسی هستش.

فکر کنم کلا منظورت همین باشه.....
ولی مطالبه با حالی نوشتی....

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 19 Aug 2007 21:48 | ویرایش بوسیله: dyana

ssd

# : 19 Aug 2007 21:51 | ویرایش بوسیله: dyana

ssd

# : 19 Aug 2007 21:53

من و زنم قبل از ازدواج روزي 3 دست سكس داشتيم
الان 2-3 سالي مي شه نگرديم

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.