| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: azitalashy هر كسي كه بتونه سوژه ي كس و شعري رو كه توي تاپيك< چرا سكس غير شرعي..> كه تو سكس در ايران تايپ شده رو در بياره تا اين محله رو كه هرچي بازاري و حزب اللهي ريخته توش پاك كنيم هر كي بنويسيه وميلش رو بذاره سه دور كوس مجاني تو اتاقم داره مرده شور هر چي جلسه رو ببرند مادر منم خستم كرده از بس ميگه اينكارو بكن صواب داره اون كارو نكن گناه داره خودشون عشق و حالشون رو كردند حالا كه كلفت و نازكو و دازو خوردند با بايد شبها صداي آخ واوخو بشنويم ولب برو بچه هاي سرخ ديباجي فقط پينك ،فلويد ، مدونا ، هوي و بوفالو حال
من هستم
parvizi@jokestan.com
|
|
|
من ديباجي جنوبيم
آزيتا راست ميگه ولي يك موضوع جالب اينه كه اينجا من هرچي مرد يا خانوماي ميان سال ديدم اكثراَ حزب الاهي ولي دخمر پسراش تركوندن.lool
|
|
|
سلام من از بچه های دیباجی جنوبیم
این طرفم همینجوریه
تو تسلیمی و پارک ارغوانم همینه
اگه خواستی میل بزن
|
|
|
|
|
یادم رفت
fredyjoon@yahoo.com
|
|
|
منم از ديباجيم اگه خواستي پي ام يده آشتا شيم
ehsan2005_111
|
|
|
آزیتا جون من آدرسی رو که میخواستی پیدا کردم هر چند که میدونم خالی میبندی ولی اول آدرس کوچه رو بهت میدم اگه پیام بدی و یه حلی بیای بقیه رو هو میام چون مادر کسخل من تموم وقتش پای این کس و شعرها میذاره ادرس این زن جنده اسلامی خیابان ارغوان غربی است .ادرس من r-shirvan@yahoo.com
|
|
|
آزیتا جون من آدرسی رو که میخواستی پیدا کردم هر چند که میدونم خالی میبندی ولی اول آدرس کوچه رو بهت میدم اگه پیام بدی و یه حلی بیای بقیه رو هو میام چون مادر کسخل من تموم وقتش پای این کس و شعرها میذاره ادرس این زن جنده اسلامی خیابان ارغوان غربی است .ادرس من r-shirvan@yahoo.com
|
|
|
|
|
|
|
|
Baba Shoma Che khorehaee hastin !!!be khoda kaf kardam manam ye khooneh 2 dibaji daram (goftam ke bedoonid bache mahalam) vali inghadr haziyoun naneveshtam.
.
.
.
.
.
.
.
.
|
|
|
اسگل شدين همتون