صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / فقط بچه هاي ديباجي شمالي حق ورود دارند .
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 19 Jan 2006 10:35

هر كسي كه بتونه سوژه ي كس و شعري رو كه توي تاپيك< چرا سكس غير شرعي..> كه تو سكس در ايران تايپ شده رو در بياره تا اين محله رو كه هرچي بازاري و حزب اللهي ريخته توش پاك كنيم هر كي بنويسيه وميلش رو بذاره سه دور كوس مجاني تو اتاقم داره مرده شور هر چي جلسه رو ببرند مادر منم خستم كرده از بس ميگه اينكارو بكن صواب داره اون كارو نكن گناه داره خودشون عشق و حالشون رو كردند حالا كه كلفت و نازكو و دازو خوردند با بايد شبها صداي آخ واوخو بشنويم ولب برو بچه هاي سرخ ديباجي فقط پينك ،فلويد ، مدونا ، هوي و بوفالو حال ميكنند كي ميخواهد منو بتركونه فقط بچه محلاش بيان تو حال و حوصله تهرون گردي ندارم.

# : 19 Jan 2006 17:52

سلام اذيتا
من پيمان از رشت هستم.مي خواستم اگه مايل باشي باهم اشنا بشيم.واگه دوست داشته باشي مدتي رو باهم باشيم.من منتظر جوابت هستم.به من ايميل بزن.

pey_pey20@yahoo.com

# : 20 Jan 2006 06:05

پيمان جون فكر كنم تو از اونهائي هستي كه بخاطر تك پدر بودن از خدمت معاف شدي بچه كوني من ميگم فقط بچه محلهاي خودم جيگر تو برو با نازيلا وژيلا كه كس فروشي تو اينترنت راه انداختند حال كن من فقط با ديباجي حتي اگه دودول باشه ولي شرط داره جيگررررررر!!!!!!!!!-

# : 21 Jan 2006 14:20

سلام
من بچه دیباجی جنوبی هستم
اگه خواستی برام پی ام بزار
yasha_1984@yahoo.com

# : 21 Jan 2006 14:38

راستی خیلی باهاله آریتا خانوم
روناک اولش میگه خیلی مذهبی است و اسم تمام خانومهای مجلسی رو می بره بدش در باره سکس آنها با دیگران صحبت می کنه
حتما با من تماس بگیر
فکر کنم خونمون نزدیک هم باشه
yasha_1984@yahoo.com

# : 21 Jan 2006 23:27

سلام
من و همسرم در ديباجي جنوبي سه راه منظريه هستيم
xxxrhrh@yahoo.com

# : 22 Jan 2006 00:49

آزیتا جون منم از دیباجی ام
اگه خواستی پی ام بده
ای دی یاهو:the_big_gangsta_teh

# : 22 Jan 2006 11:42

سلام اگه شماره همين نازيلا و ژيلا رو به من ايميل بزني ممنون ميشم.

pey_pey20@yahoo.com

# : 22 Jan 2006 12:23

salam
azita jan man az dibaji jonoobiam
albate dame sadr
balaye dibaji jonoobi dame ootooban avalin khoone ajori
man doost daram bahat ashna sham
ghol midam khoshet miad
amir
iransars@yahoo.com

# : 22 Jan 2006 12:30

من هم قبلا تو ديباجي بودم البته قسمت شمالي

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.