| نویسنده |
پیام |
|
|
هر كسي كه بتونه سوژه ي كس و شعري رو كه توي تاپيك< چرا سكس غير شرعي..> كه تو سكس در ايران تايپ شده رو در بياره تا اين محله رو كه هرچي بازاري و حزب اللهي ريخته توش پاك كنيم هر كي بنويسيه وميلش رو بذاره سه دور كوس مجاني تو اتاقم داره مرده شور هر چي جلسه رو ببرند مادر منم خستم كرده از بس ميگه اينكارو بكن صواب داره اون كارو نكن گناه داره خودشون عشق و حالشون رو كردند حالا كه كلفت و نازكو و دازو خوردند با بايد شبها صداي آخ واوخو بشنويم ولب برو بچه هاي سرخ ديباجي فقط پينك ،فلويد ، مدونا ، هوي و بوفالو حال ميكنند كي ميخواهد منو بتركونه فقط بچه محلاش بيان تو حال و حوصله تهرون گردي ندارم.
|
|
|
سلام اذيتا
من پيمان از رشت هستم.مي خواستم اگه مايل باشي باهم اشنا بشيم.واگه دوست داشته باشي مدتي رو باهم باشيم.من منتظر جوابت هستم.به من ايميل بزن.
pey_pey20@yahoo.com
|
|
|
پيمان جون فكر كنم تو از اونهائي هستي كه بخاطر تك پدر بودن از خدمت معاف شدي بچه كوني من ميگم فقط بچه محلهاي خودم جيگر تو برو با نازيلا وژيلا كه كس فروشي تو اينترنت راه انداختند حال كن من فقط با ديباجي حتي اگه دودول باشه ولي شرط داره جيگررررررر!!!!!!!!!-
|
|
|
|
|
سلام
من بچه دیباجی جنوبی هستم
اگه خواستی برام پی ام بزار
yasha_1984@yahoo.com
|
|
|
راستی خیلی باهاله آریتا خانوم
روناک اولش میگه خیلی مذهبی است و اسم تمام خانومهای مجلسی رو می بره بدش در باره سکس آنها با دیگران صحبت می کنه
حتما با من تماس بگیر
فکر کنم خونمون نزدیک هم باشه
yasha_1984@yahoo.com
|
|
|
سلام
من و همسرم در ديباجي جنوبي سه راه منظريه هستيم
xxxrhrh@yahoo.com
|
|
|
آزیتا جون منم از دیباجی ام
اگه خواستی پی ام بده
ای دی یاهو:the_big_gangsta_teh
|
|
|
سلام اگه شماره همين نازيلا و ژيلا رو به من ايميل بزني ممنون ميشم.
pey_pey20@yahoo.com
|
|
|
|
|
salam
azita jan man az dibaji jonoobiam
albate dame sadr
balaye dibaji jonoobi dame ootooban avalin khoone ajori
man doost daram bahat ashna sham
ghol midam khoshet miad