| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام
تا الان کسی توانسته از طریق سایت آویزون مخ کسی را بزنه و حال بکنه اگر توانسه خاطره اش را بنویسه
منتظرم
|
|
|
# : 30 Jul 2007 12:48 | ویرایش بوسیله: MehrdadMard
اگه هم كسي بتونه نمياد آبروي دختريو كه تور كرده تو سايت ببره (مگر اينكه طرف مقابل راشضي به اين كار باشه) ببره بعد همه به دختره حمله كنن.
|
|
|
سلام دوست عزیز
اولا شما اگر تعریف کنید ما به فعالیت خودمون در سایت امیدوار میشیم و از تاپیکهای بی فایده دوری میکنیم ؟؟ ولی اگر نمیشه خوب مغز آدم را که خر گاز نگرفته تلاش یهوده نمیکنه در ضمن ما که از شما آی دی نخواستیم خاطره فقط با هر نام که دلت میخواد
منتظرم جوابتون هستم
|
|
|
|
|
Quoting: hmmoheb تا الان کسی توانسته از طریق سایت آویزون مخ کسی را بزنه و حال بکنه اگر توانسه خاطره اش را بنویسه
منتظرم
اره سایت تو مانیتورم بود منم محکم زدمش تو مخه یکی............ 
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
hmmoheb
اول مشخص کن، شما دختری یا پسر؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
Quoting: kosmashang hmmoheb
اول مشخص کن، شما دختری یا پسر؟
فرقی نداره....
این مهمه که کونی باشه یا نه..........
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
از دو حالت خارج نیست ولی ار اهل ریسکی امتحانش کن ببینیم چه اتفاقی می افته ولی نترسی
|
|
|
Quoting: hmmoheb از دو حالت خارج نیست ولی ار اهل ریسکی امتحانش کن ببینیم چه اتفاقی می افته ولی نترسی
مگه اپن نيستي كه از خون بترسه ؟
|
|
|
|
|
Quoting: hmmoheb از دو حالت خارج نیست ولی ار اهل ریسکی امتحانش کن ببینیم چه اتفاقی می افته ولی نترسی
چشم امممممتحان میکنیم وخودتو میکنیم......
|
|
|
Quoting: amo bade چشم امممممتحان میکنیم وخودتو میکنیم......
راست ميگه عمو . در هر دو حال خودتو مي كنيم
|