صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / تا الان کسی توانسته
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 29 Jul 2007 01:31

سلام
تا الان کسی توانسته از طریق سایت آویزون مخ کسی را بزنه و حال بکنه اگر توانسه خاطره اش را بنویسه
منتظرم

# : 30 Jul 2007 12:48 | ویرایش بوسیله: MehrdadMard

اگه هم كسي بتونه نمياد آبروي دختريو كه تور كرده تو سايت ببره (مگر اينكه طرف مقابل راشضي به اين كار باشه) ببره بعد همه به دختره حمله كنن.

# : 30 Jul 2007 19:42

سلام دوست عزیز
اولا شما اگر تعریف کنید ما به فعالیت خودمون در سایت امیدوار میشیم و از تاپیکهای بی فایده دوری میکنیم ؟؟ ولی اگر نمیشه خوب مغز آدم را که خر گاز نگرفته تلاش یهوده نمیکنه در ضمن ما که از شما آی دی نخواستیم خاطره فقط با هر نام که دلت میخواد
منتظرم جوابتون هستم

# : 30 Jul 2007 20:07

Quoting: hmmoheb
تا الان کسی توانسته از طریق سایت آویزون مخ کسی را بزنه و حال بکنه اگر توانسه خاطره اش را بنویسه
منتظرم

اره سایت تو مانیتورم بود منم محکم زدمش تو مخه یکی............

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 31 Jul 2007 11:12

hmmoheb
اول مشخص کن، شما دختری یا پسر؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 31 Jul 2007 11:42

Quoting: kosmashang
hmmoheb
اول مشخص کن، شما دختری یا پسر؟

فرقی نداره....
این مهمه که کونی باشه یا نه..........

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 1 Aug 2007 01:37

از دو حالت خارج نیست ولی ار اهل ریسکی امتحانش کن ببینیم چه اتفاقی می افته ولی نترسی

# : 1 Aug 2007 01:44

از دو حالت خارج نیست ولی ار اهل ریسکی امتحانش کن ببینیم چه اتفاقی می افته ولی نترسی

مگه اپن نيستي كه از خون بترسه ؟

# : 1 Aug 2007 02:13

چشم امممممتحان میکنیم وخودتو میکنیم......

# : 1 Aug 2007 02:22

Quoting: amo bade
چشم امممممتحان میکنیم وخودتو میکنیم......

راست ميگه عمو . در هر دو حال خودتو مي كنيم

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.