| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: sara_avizooni ادعاشون میشه با کلی دختر دوستن ولی نمیدونم چرا 2 ساعت برای چت با یه دختر تو یاهو فقط میذارن و خیلی حرف دیگه
خوب واسه اینه که قانع نیستن مثه پولداری که سیر پول هاش نمیشه 
;)) HeY Y0U
|
|
|
Quoting: nastaranhot فرق یک دختر سکسی و هات با یک جنده - پسرهای خود بزرگ بین! با دختر هات و صکصی حلال ولی با جنده حرام . سخت نگیرید نظر شخصی بود .
میدونستی جنده زیر کسایی میخوابه که فقط برای پوله و ایده الش برای انتخاب پارتنرش چیزی جز پول نیست و این یعنی خوابیدن زیر هر بند و بشری .
البت جنده ایرانی با غیرش کمی فرق دارد به دلایلی .
در ضمن بازم سخت نگیر 
;)) HeY Y0U
|
|
|
Quoting: s4mi جنده زیر کسایی میخوابه که فقط برای پوله و ایده الش برای انتخاب پارتنرش چیزی جز پول نیست و این یعنی خوابیدن زیر هر بند و بشری کسی که هم زمان با تعداد زیادی رابطه جنسی و بعضی وقتا عشقولانه داره البته نه برای پول جندس یا هات؟
ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
|
|
|
|
|
Quoting: brave_heart کسی که هم زمان با تعداد زیادی رابطه جنسی و بعضی وقتا عشقولانه داره البته نه برای پول جندس یا هات؟ من و تو میگیم درست نیست .
ولی خوشبختانه و یا متاسفانه حالاش اکثریت افراد همچین رویه ای رو ... پس نمیشه شاکی بود . نتیجه مییگیرم این میشه هات نه جنده برای من . هی اگر اون جندس من و خیلی از افراد دیگه هم 
در ضمن باز هم میگم هات ایده الش قیافه و شخصیت سکسی بودن افراد مقابل هست ولی جنده نه متاسفانه من با اصل جندگی یا هات بودن مخالف نیستم چون افراد هر کاری رو به دلایلی انجام میدن من با ایده ال های سکس یه جنده ، دختر سکسی و هات نظرمو گفتم .
سوسک چندش آوره به واسطه خلقتش .
;)) HeY Y0U
|
|
|
Quoting: yaboo_alafti2000 من يابو نيستم راس میگه... خود میمونشه... اون یابو علفتیه نه یابو علفی... بیشتر دقت کن که خطا نکنی
|
|
|
Quoting: brave_heart کسی که هم زمان با تعداد زیادی رابطه جنسی و بعضی وقتا عشقولانه داره البته نه برای پول جندس یا هات؟ جنده کسی هست که در ازای دریافت پول رابطه جنسی برقرار میکنه هات کسی است که میل جنسی شدیدی داره و در رابطه جنسی امیال و حوسهاشو بروز میده این شخص ممکنه فقط یک شریک جنسی داشته باشه یا بیشتر به داشتن شرکای متعدد جنسی و بی حساب کتاب بی بند و باری جنسی یا urgy گفته میشه
البته به عنوان فحش به هرکس دلت خواست میتونی بگی جنده 
|
|
|
Quoting: s4mi ولی خوشبختانه جای خوشبختیم داره؟
Quoting: s4mi پس نمیشه شاکی بود . چرا نمیشه شاکی بود کسی که هیچ موضعی در مقابل شرایط محیط پیرامونش نداره موجب تاسفه یعنی یه آدم بی تفاوت و بی نظر
Quoting: s4mi نتیجه مییگیرم این میشه هات نه جنده برای من . هات بودن معمولا ضد ارزش نیست ولی جنده بودن یه رذالت اخلاقی محسوب میشه پس نتیجه می گیریم از نظر شما این مسئله ضد ارزش نیست شاید هم خوبه
Quoting: s4mi هی اگر اون جندس من و خیلی از افراد دیگه هم برای آقایون واژه جنده به کار نمیره شاید مردان هرزه واژه درست تری باشه
Quoting: s4mi سوسک چندش آوره به واسطه خلقتش . یعنی آدمها اختیاری ندارن؟ البته گاهی درسته ولی اتفاقا من جنده رو کسی می دونم که با اختیار کامل انتخاب می کنه نه اون کس که به اجبار تن فروشی می کنه
|
|
|
Quoting: mostafa_74 جنده کسی هست که در ازای دریافت پول رابطه جنسی برقرار میکنه دوست من منظورم معنی لغت نامه ای نیست معنای صحیح و معموله همون کاربردی که تو معمولا استفاده می کنه و بهش معتقدی
Quoting: mostafa_74 هات کسی است که میل جنسی شدیدی داره و در رابطه جنسی امیال و حوسهاشو بروز میده این شخص ممکنه فقط یک شریک جنسی داشته باشه یا بیشتر همون طور که گفتی:
Quoting: mostafa_74 البته به عنوان فحش به هرکس دلت خواست میتونی بگی جنده جنده بودن یک توهین وحشتناکه یه فحش زننده پس یه ضد ارزش محسوب میشه ولی هات بودن فحش نیست حالا سوال من اینه مسئله ای که من گفتم قابل قبوله از نظر شما؟ اگه آره که هیچی اگه نه چطور به کسی که به ناچار دست به تن فروشیمی زنه(گفتم تن فروشی چون اون معنایی که شما از جندگی کردید از نظر من غلطه و تن فروشی رو صحیحتر می دونم) رو تقبیح می کنین و بهش یک فحش رکیک رو نسبت میدین ولی به کسی که هزار مکرو فریب و دغل بازی و کثافت کاری و حیوان صفتی رو انجام میده یه صفت خنثی مثل هات بودن میدید؟ این تناقض رو چگونه توجیه می کنین؟
|
|
|
|
|
بد نیست یه سری هم به اینجا بزنید http://avizoon.com/forum/5_40755_0.html
|
|
|
brave_heart جوابتو تو تاپیک خودت میدم که بیاد بالا