صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / فرق یک دختر سکسی و هات با یک جنده - پسرهای خود بزرگ بین!
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 28 Jul 2007 23:26

چیزی که باعث شد این تاپیک را باز کنم خوندن تعداد زیادی از تاپیکهای این سایت بود.
به نظر من اکثر پسرهای این سایت فکر می کنند هر دختری به این سایت میاد یا جنده هست و یا دنبال دوست پسر هست!
کمی انصاف داشته باشید. همونطور که شما پسرها از بحث های سکسی لذت میبرید ما دخترها هم لذت می بریم و این دلیل نمیشه که حضور من تو این سایت دلیلی به جنده بودن من باشه.
در این چند روز که من تو این سایت عضو شدم. بالای 20 ایمیل از پسرها دریافت کردم! ماشالله همه فکر کردن من بی کس افتادم و همه هم میخوان به من لطف کنند و با من دوست شن!
همه از دم کیرهاشون بالای 18 سانته!!! من نمیدونم این چه ارزش مسخره ای هست که بین شما پسرها هست! به جای اینکه از اخلاق و شخصیت خوبتون حرف بزنید از سایز کیرتون میگید.
والله با الله اگه ارزش به سایز کیر باشه آقای خر از همه شما با ارزش تره!!!!
همه از دم ادعا میکنند سلطان سکس هستند!
برای نمونه
یکی برام نوشته:

من تا حالا سکس نداشتم ولی اگر بخوای بهترین سکس عمرت را تجربه کنی من میتونم تو را 10 بار پشت سر هم ارضا کنم. راستی کیر من 20 سانت هست

دقت میکنید! اولش میگن تا حالا سکس نداشتن! بعد ادعا میکنند میتونن به من لطف کنند و بهترین سکس را به من تقدیم کنند! بعد هم لاف سایز کیرش را میزند!!! من به این جواب ندادم ولی توی دلم گفتم تو همون طویله ای که بزرگ شدی دنبال یه ماده خر مثل خودت باش!

راستی من کجای این سایت درخواست دوست پسر کردم؟؟؟؟؟
لطفا کمی خود دار و منطقی باشد.

# : 28 Jul 2007 23:54 | ویرایش بوسیله: dyana

fgfg

# : 29 Jul 2007 00:05

Quoting: nastaranhot
چیزی که باعث شد این تاپیک را باز کنم خوندن تعداد زیادی از تاپیکهای این سایت بود.
به نظر من اکثر پسرهای این سایت فکر می کنند هر دختری به این سایت میاد یا جنده هست و یا دنبال دوست پسر هست!
کمی انصاف داشته باشید. همونطور که شما پسرها از بحث های سکسی لذت میبرید ما دخترها هم لذت می بریم و این دلیل نمیشه که حضور من تو این سایت دلیلی به جنده بودن من باشه.
در این چند روز که من تو این سایت عضو شدم. بالای 20 ایمیل از پسرها دریافت کردم! ماشالله همه فکر کردن من بی کس افتادم و همه هم میخوان به من لطف کنند و با من دوست شن!
همه از دم کیرهاشون بالای 18 سانته!!! من نمیدونم این چه ارزش مسخره ای هست که بین شما پسرها هست! به جای اینکه از اخلاق و شخصیت خوبتون حرف بزنید از سایز کیرتون میگید.
والله با الله اگه ارزش به سایز کیر باشه آقای خر از همه شما با ارزش تره!!!!
همه از دم ادعا میکنند سلطان سکس هستند!
برای نمونه
یکی برام نوشته:

من تا حالا سکس نداشتم ولی اگر بخوای بهترین سکس عمرت را تجربه کنی من میتونم تو را 10 بار پشت سر هم ارضا کنم. راستی کیر من 20 سانت هست

دقت میکنید! اولش میگن تا حالا سکس نداشتن! بعد ادعا میکنند میتونن به من لطف کنند و بهترین سکس را به من تقدیم کنند! بعد هم لاف سایز کیرش را میزند!!! من به این جواب ندادم ولی توی دلم گفتم تو همون طویله ای که بزرگ شدی دنبال یه ماده خر مثل خودت باش!

راستی من کجای این سایت درخواست دوست پسر کردم؟؟؟؟؟
لطفا کمی خود دار و منطقی باشد.

ولش بابا......
ابه کوستو عشق است......

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 29 Jul 2007 00:07

nastaranhot خوشحالم یکنفر حرف منو تائید کرد..من نمی دونم چرا همه فکر میکنن اگه کیرشون کلفت یا بلند باشه تمام دخترا جذبشون میشن..پس دخترا باید عاشق کیر خرو وفیل باشن...
مثلا دخترا تو تاپیک در خواست دوستی اینو میزنن..من دنبال یک پسر خوشتیپ .با کیر کلفت و بالا20 سانت میگدم..
از طرف دیگه پسرا تو تاپیک دوستی میزنن من کیر کلفتی دارم و بالای 20 سانت و ضمنا شمارو چند بار ارضاء میکنم...
ولی یکی پیدا نمیشه که بگه من دنبال دوستی برای سکس هستم که دارای شعور و علم به روابط جنسی باشه...
چر ا فکر می کنید سکس یعنی فقط فرو کردن کیر تو کس هست..یعنی کل سکس تو این خلاصه میشه؟؟؟

# : 29 Jul 2007 00:12

بی خیال عزیزم
این ادت همیشگی مردهاست

# : 29 Jul 2007 00:13

Quoting: amo bade
ابه کوستو عشق است

جاش تو این تاپیک نیست
هر چیزی جای خودش

# : 29 Jul 2007 00:13

من فارسی نوشتن یادم رفته
اون عادت نه ادت

# : 29 Jul 2007 00:26

Quoting: nastaranhot
جاش تو این تاپیک نیست
هر چیزی جای خودش

چشم .......
ولی اینوبدون خیلی ها هستن که تا بحال سکس نکردن و این حرفها و خال بندیها واسه همینه....
بزرگترین مشکل نو ایران واسه پسر ها همینه که یکی تا قبله ازدواج سکس رو فقط تو فیلم ها دیده و یکی از سکسه زیاد واسه خودش گلچین میکنه از میکونه سوژه های سکسش....
حتما شنیدی که خیلی از خانومها شبه اوله ازدواجشون راهیه بیمارستان میشن..............علتش همون دیدنه فیلمه که پسرا فکر میکنن هر چی تو فیلم دیدن باید شبه عروسی اجرا کنن....

کسی که تا بحال رنگه دختر رو ندیده چطور انتظار دارید ازش تا فرقه جنده و دختری که فقط با دوست پسرش سکس میکنه رو بفهمه.....

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 29 Jul 2007 00:28

Quoting: tarakhanom
من فارسی نوشتن یادم رفته
اون عادت نه ادت

اشکال نداره عزیز من
مهم اینه که منظورتو برسونی

# : 29 Jul 2007 00:30

Quoting: amo bade
کسی که تا بحال رنگه دختر رو ندیده چطور انتظار دارید ازش تا فرقه جنده و دختری که فقط با دوست پسرش سکس میکنه رو بفهمه.....

ربطی به سکس داشتن یا نداشتن نداره
من توی عمرم با 2 نفر سکس کردم
اولی شوهر سابقم بود. اولین بار 2 سال قبل از ازدواجمون بود. خیلی هم خوب و خاطره انگیز شد. قبلش نه اون و نه من سکس نداشتیم. من حتی فیلم سوپر هم ندیده بودم.
همه اینها به تربیت شخص مربوطه نه سابقه انجام سکس

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.