Quoting: nastaranhot
چیزی که باعث شد این تاپیک را باز کنم خوندن تعداد زیادی از تاپیکهای این سایت بود.
به نظر من اکثر پسرهای این سایت فکر می کنند هر دختری به این سایت میاد یا جنده هست و یا دنبال دوست پسر هست!
کمی انصاف داشته باشید. همونطور که شما پسرها از بحث های سکسی لذت میبرید ما دخترها هم لذت می بریم و این دلیل نمیشه که حضور من تو این سایت دلیلی به جنده بودن من باشه.
در این چند روز که من تو این سایت عضو شدم. بالای 20 ایمیل از پسرها دریافت کردم! ماشالله همه فکر کردن من بی کس افتادم و همه هم میخوان به من لطف کنند و با من دوست شن!
همه از دم کیرهاشون بالای 18 سانته!!! من نمیدونم این چه ارزش مسخره ای هست که بین شما پسرها هست! به جای اینکه از اخلاق و شخصیت خوبتون حرف بزنید از سایز کیرتون میگید.
والله با الله اگه ارزش به سایز کیر باشه آقای خر از همه شما با ارزش تره!!!!
همه از دم ادعا میکنند سلطان سکس هستند!
برای نمونه
یکی برام نوشته:
من تا حالا سکس نداشتم ولی اگر بخوای بهترین سکس عمرت را تجربه کنی من میتونم تو را 10 بار پشت سر هم ارضا کنم. راستی کیر من 20 سانت هست
دقت میکنید! اولش میگن تا حالا سکس نداشتن! بعد ادعا میکنند میتونن به من لطف کنند و بهترین سکس را به من تقدیم کنند! بعد هم لاف سایز کیرش را میزند!!! من به این جواب ندادم ولی توی دلم گفتم تو همون طویله ای که بزرگ شدی دنبال یه ماده خر مثل خودت باش!
راستی من کجای این سایت درخواست دوست پسر کردم؟؟؟؟؟
لطفا کمی خود دار و منطقی باشد.