صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / آيا زنهاي ايراني از soft sex خوششون مياد؟
نویسنده پیام
# : 28 Jul 2007 17:37 | ویرایش بوسیله: MehrdadMard

سلام
من يه مرد 35 ساله هستم كه با يه خانوم هات دوست شدم و با هم كلي حال كرديم ولي چون كاملا تنها نبوديم و كلفتش رو تونست فقط براي چند دقيقه بفرسته دنبال نخود سياه نتونستيم تا اخر خط بريم
فردا كه تنها شديم ازش خواستم كه soft sex داشته باشيم يعني بدون intercourse( براي خودم دليل قانع كننده اي داشتم)
كه كلي از دستم ناراحت شد و گفت مگه من علّاف تو ام كه من سركار گذاشتي تو كه كيرت هنوز من روسريمو در نياوردم ميپره هوا تا منو ميبينه ميشه قد يه موشك پس چته كه نميخواي تا آخر خط با من بري؟

حالا ميخواستم ببينم آيا همه خانومها مثل اون فكر ميكنن يا هستن زنهايي كه از soft sex استقبال ميكنن؟

# : 1 Aug 2007 17:04

البته فرزندم باید بگویم:
این خانمی که باهاشان در ارتباط هستید زیادی وارد می باشند ... یعنی قبلا .. با یکی دیگه...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 1 Aug 2007 18:15

سافت سکس خیلی عالیه....تا جایی که میدونم دوست دخترم این روش رو خیلی دوست داره

# : 20 Apr 2008 09:50

تو هم انگار خوليا خوب چرا نميكنيش ؟

# : 19 Aug 2008 18:37

لطفا تو ضیح بیشتری در مورد soft sex بدهید

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.