صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / عاشق کون دختر خوشکل و کوس بیوه کسی نیست؟
نویسنده پیام
# : 23 Jul 2007 23:18

یه دختر خانوم توپ هست سینه و کوس و کونشو بخورم زبون توش میندازم و کیر کوچیکمو کونش میکنم زن بیوهام بهشه براش این کارو میکنم

اشکان 27 ساله لاغر نازک بدنم بی مو

قد 172 وزن 58 karkas_torbo@yahoo.com

# : 24 Jul 2007 10:07

اشکان خان
متاسفانه این قسمت محل چنین کارهایی نیست و برای دوستیابی و کس لیسی بهتره بری توی قسمت دوستیابی...
اونجا هر چی دلت خواست می تونی بلیسی فقط مواظب باش چون 9/99 درصد پسرن و خدایی نکرده یه چیز اشتباه رو نلیسی !!!

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 27 Jul 2007 15:59 | ویرایش بوسیله: mohm

من محمد هستم از بوشهر وفقط دوست دارم رابطه ای برقرار کنم دوستانه فقط دختر خوبی باشد ونمیخواهم که اورا بکنم فقط باهم دوست باشیم وبس در صورت تمایل به من امیل بفرستیدmo1386_86@yahoo.com
هزینه آن راهم می پردازم .

# : 1 Aug 2007 17:00

ما میگیم نر است این کسخلا میگن بدوش
آخه کسخل خان دارم می گویم که اینجا محلی برای کس لیسی و اینچنین موارد غیر شرعی نیست؟
چرا به قسمت دوست یابی نمی روید تا آنجا با افرادی لا ابالی چون خود آشنائیت پیدا کونید؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 21 Oct 2008 07:53

سلام
این مشخصات منه:
قد: 171
وزن: 158
محل زندگی: تهران، تهرانپارس
تحصیلات: لیسانس کامپیوتر
به یه خانم نیاز دارم :-) برای ازدواج موقت
ysrd1234@gmail.com

مجرد
# : 21 Oct 2008 08:41

سلام
این مشخصات منه:
قد: 171
وزن: 58
محل زندگی: تهران، تهرانپارس
تحصیلات: لیسانس کامپیوتر
به یه خانم نیاز دارم :-) برای ازدواج موقت، مهریه هم حاضرم بدم
ysrd1234@gmail.com
ysrd1234@yahoo.com

مجرد
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.