| نویسنده |
پیام |
|
|
كيرم تو دهنت بچه گچساران اوندفعه بهت گفتم تو اين سايت بچه ها براي سرگرمي ميان نه بكس بكش ولي بدون يه بچه تهرون هم پيدا ميشه اخر تورو جرت بده اونموقع ريدي تو شلوارت منم جابه جا ميكونمت تاكيرم اني بشه مادرتو گائيدم كه ادمي به كينه تو زائيده كيرم تو كوس اون جنده حزب اللهي كه با اين گوه كاريش يه بدبخت رو به كشتن داد زن همه ادمهائي كه با معامله شون به جون خونواده هاي مردم ميفتند گائيدم
|
|
|
حال كردم نيكي جون هم داستانهات باحاله و يه جورهائي حرفه ايه هم كارت حساب شده است حلا بيا يه كار با حال تر كن ايم مرتيكه كوني بچه تهرون رو كه كوسي كه سالها مال تو بوده تنهائي ميكرده رو بار همه بكو كيه چيكاره است كجا كار ميكرده اصلا بيا براي پيدا كردن اين يه داستان توپ بيا تا شب هفتش هم اگه اسمشو بدي من قول ميدم تو بهشت زهرا اشنا دارم شب هفتشم كيري ميكنيم اين زن جنده حزباللهي رو هم همونجا ميون جمعيت قول ميدم خودم بكنمش من قبلا سه بار شرط بستم تو خيابون هم اينكارو كرده فقط اسمشو بيا
|
|
|
vaghan baray admin motasefam keh be shoma ejazeh medeh leh in karha ra bekonid bad bakh ta agheh yeh mamor basheh keh sar nakh yeh ghatolo inja dadid pas dahaneton gaeideh ast vally bash lony hamaeh doktoray mamleket ro akhonda farary midand toy bacheh kony ham barayeh bi orzegy khodet terkmon mezany agheh khayeh dary patoo az in tapic bekesh kenar bezar basheh haleshono bokonan...............
|
|
|
|
|
اميدوارم اين اخبار دروغ باشه قتل كه راهش نيست سعي كن پيداش كني و باهاش گفتمان داشته باشي
|
|
|
ببخشيد دادا
ولي اين قسمت اخر داستانت
عين داستاناي يه وبلاگ به نام پستونهاي داغ شيلا هستش
راستياتش تا اينجا شو خوب اومدي ولي تو قسمت اخر زدي جاده خاكي
خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودش *** بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
|
|
|
jamalgachy
من نمی دونم این بچه های تهران کجا مردن که تو بچه شهرستانی غربتی این طوری خایه کردی درباره تهران صحبت کنی اوسگول تپه مگه شهرستانها جنده کم داره که تو درباره تهران این طور صحبت می کنی مگه این طور نیست که تهران سرزمین موعود شما لاشی های شهرستانیه !! که هر کدومتون از ننتون قهر می کنید میایید به تهران و مگه دخترای شهرستانی که از شهرشون فرار می کنن و میان به تهران و برای یه لقمه نون هر شب زیر یک نفرند رو تا حالا نشنیدی عقده ای کونی <<کیرم تو اون شهرتون>> لاشی مگه خودت تو تران چه گوهی می خوری کونی ؟
|
|
|
jamalgachy
من تا حالا یعنی 26/11/84 این سایت رو ندیده بودم ولی هم داستانهات واقعا تخیلیه بچه شهرستانی هم به قول بعضی از دوستان تکراری احمق
|
|
|
jamalgachy
من داستان کتک خوردنت رو نمی دونم ولی حقته باید یارو تور سه دور تو خیابون می کرد
|
|
|
|
|
اگر که داستانت واقعیه باید بگم
هم خوش شانسی و هم بد شانس
|
|
|
sheftaloe khar kose to age khaye lapate man bache miydoon hashemiyam pasho biya oonja ye kooni azat pare konam dige nanatam began darbareye bachehaye tehran harf nazani
kire bachehaye tehranam nisti chon age boodi saret chakdasht
adresamo midam khaye dari biya:khiyabane hashemi bad az jeyhoon narside be meydane hashemi kocheye parniyan pelak11
hala har ki khaye dare pashe biyad
nookare bache tehrooniyam hastim
|