صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / چرا علاقه به سکس غیر شرعی زیاد شده؟!!!
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 13 Jan 2006 12:58

این سایت رو ادرسش رو از یکی از دوستانم گرفتم ومیخواهم یکی از مشکلات اساسی سکس وسرکوبی اون رو در جامعه ایران سئوال کنم من یه زنی هستم که خودم شوهر دارم ولی اون منو ارضا نمیکنه وبشدت دنبال کار وشغل هست ومنهم بدلیل روحیه مذهبی که دارم هیچوقت نتونستم خودم رو به فکر دیگری مشغول کنم حتی یکبار درجلسات مذهبی که تو محله مون هست شرکت میکنم میخواستم طرح موضوع کنم ولی روم نشد ولی میدونم که تو جلسه خانمها وقتی صحبت میشه خیلی از خانمها از جوکهای سکسی استفاده میکنند ویا حتی شوخیهای دستی میکنند ویا از سکس با شوهراشون با اب و تاب صحبت میکنند البته نصیحت هم میشوند ولی فایده نداره حتی یکبار خانوم عمرانی که خدا عمرش رو زیاد کنه اگه نصیحتها و موعظات این زن پاک نباشه که خیلی هم محترمه و ماه رمضون بما درس اخلاق میده به خانوما علنا میگفت به شواتون خیانت نکنید یه خانومی اومده پیش من میگه من 4ساله با یه مرد غریبه سکس دارم وشوهرم هم میدونه ولی بروی خودش نمیاره والله حجالت داره من خودم این خانوم رو میشناسم حتی در بعضی جلسات ختم انعام تو دیباجی شمال میاد وختم قران میکنه هیکل وقدوبالای خوشگلی داره وبا زنها هم شوخیهای دستی هم میکنه وبا اونها تنهائی شمال وجنوب هم میره ولی معلومه که تو خودش هم فرو ریختهحتی تو جمع خانومها یکبار کنار یه خانومی نشسته بودم که داشت به مداح جلسه زیر زبانی فحش وبدوبیراه میداد گفتم چرا داری به خانوم امیری فحش میدی اون زن خیلی مومن وبا سوادیه میگفت زندگی منو بروز سیاه نشونده شوهر خودش از دست کثافتکاریهاش ازش طلاق گرفته واون اومده تو زندگی من امروز ادرسش رو پیدا کردم تا ازنزدیک ببینمش من حتی این رو بارو نمیکردم ولی بعد فهمیدم درسته خانوم امیری با یه مهندس صداوسیما رفیقه وحتی به زنه کمک کردم تا شماره خانوم امیری رو گیر بیاره و باهاش صحبت کنه اونهم فهمیده بود ویه روز تو جمع به زنهای فضول در صحبتهاش طعنه میزد البته مثل این خانومها خیلی زیاده خانوم مهندس بهم میگفت شوهرش تا بحال یه سرویس کامل چوبی واستیل براش خریده خوب قبول دارم که بعضی زنها بجز نیاز مالی نیاز جنسی هم دارند ولی چرا ریاکاری میکنند برای همین میترسم که نیاز جنسی من هم یه زندگی خوب واروم رو خراب کنه حتی الان همون جلساتن رو دارم تو همون محل میرم وهمون خانوم هم میاد با همون شوخیها وجلف بازیها حتی تو خانومها شایع شده با یه اقای دکتر ازدواج کرده ولی من باور نمیکنم حتی امثال او دیگه نمیتونند دست از شهوترانی واکتفا کردن به یه نفر بردارند حتما تا حالا چند دست عوض کرده لااقل حالتهاشون نشون میده چون منهم یک زن هستم ومیفهمم فکر میکنم خانومهائی که مذهبی وجلسه ای هستند واز این شوخیهای سکسی هم میکنند نمیتونند براحتی تحمل کنند بهر حال خودشون رو ارضا میکنند ولی پنهانی ولی به دیگران سفارش دیگه ای میکنند بارها فکر کرده ام یه جوری بایه نفر دوست بشم ولی جواب سالها اعتماد شوهرم رو چیکار کنم اگه این خانومها براحتی قران رو تفسیر ویا از ائمه ودین میگویند وبعد هم با چندین نفر رو هم میریزند واسمش رو صیغه یا زنا یاهرچیز دیگه ای میذارندشاید در اسلام یه اصولی برای ما که در زندگی جنسی ارضا نمشویم باشه تا بحال جواب خودم رو هیچ جا نگرفتم ولی جامعه مذهبی ایران هم دست کمی از شما جوونها نداره یه بمب سکسی پنهانه که حتی زنهای مومن اونهم دارند آلوده میشوند ودیگران رو هم با خودشون پایئن میبرند.حالا شما هم سعی کنید با این شور وحرارتی که دارید چه زن چه مرد وارد حریم زندگیهای پاک مردم نشوید0.

# : 13 Jan 2006 13:17

چشم شما روشن با اين دين و با اين حكومت و اين آيين.

# : 13 Jan 2006 13:51

salam
man khodam ye zamani adam mazhabi bodam
va adam haee ke sex be gole shoma gheire mazhabi daran ro kheili matoord midoonestam
ama in dini ke tooo jamee hast natijeee be joz in nadare
shoma behatre be fekre zendegi khodet bashi chon kasi baraye nasayeh shoma tare ham khord nemikoneh
(albateh bebabkhsida
pas behtare be fekr zendegi khodet bashi
age in ghad brat mohemeh
behtare ba shoharet dar miyoon bezari
va be yek moshavaere pezeshki beri
ta betooni sextoon ro ziad koni
moafagha bashi

# : 13 Jan 2006 14:14

خانم محترم این مورد از موارد شایع در همه کشورهاست که مرد نمیتونه زنش رو ارضا کنه و با زن نمیتونه مردش رو ارضا بکنه و منجر به طلاق میشه و یا روابط نامشروع و غیره.
من هم نمی تونستم زنم رو ارضا کنم ولی حالا یاد گرفتم و یکسری تمرینات انجام دادم که باعث شد حالا آه و ناله زنم و تغییر غیافه اون رو موقع ... می بینم که حالا زنم خیلی راضی است و من هم همینطور.
یکسری به تاپیک راز بزرگ کردن کیر به روش طبییعی( بدون عوارض) بزن و طول کیر شوهرت را بروشی که اونجا گفتم اندازه بگیر و بنویس. بزودی روشهایی که من انجام دادم رو مینویسم به شوهرت بگو انجام بذه اینشاالله مشکلت حل میشه.
البته نکات دیگری هست که تو اون تاپیک نمیگم و ممکن است بهت کمک کنه و اگر فکر می کنی ممکنه به گناه بیفتی می تونم از طریق ایمیل راهنماییت کنم
برادرت جیمی babakxjimy@google.com

# : 13 Jan 2006 22:26

ببين خانم روناك اميري!
اين كه مشكل اونقدر ناجوري نيست! واسه سرد بودن مردها 1000 جور روش اختراع شده!
ولي قبل از همه چيز مسئله اينه كه بتوني بشيني با شوهرت صحبت كني در مورد اين موضوع! بتوني بهش بگي كه چقدر اذيت ميشي بابت اين.. اگه بتوني باهاش راحت صحبت كني و قانعش كني (مرداي ايراني رو در اين زمينه ها قانع كردن سخته!! ممكنه فكر كنن كه لابد با يكي ديگه بودي كه الان به من ميگي سرد!!) مشكلت حل ميشه..
بعدش برين پيش يه سكسولوْژيست كه مطمئنا مشكلتون رو حل ميكنه! من چند تايي تو تهران ميشناسم و حتي خيلي هم ميشناسم كه رفتي پيششون و جواب خوب گرفتن..

و اما در مورد اون خانمها.. اگه كسي راحت باشه كه يواشكي بره با بقيه سكس داشته باشه يعني خودش رو از نظر روحي اماده كرده و مشكل نداره.. اين ادم حتي اگه با شوهرش هم مشكل نداشته باشه براي تقويت حس تنوع طلبي هم اين كارو ميكنه.. توجيه كردن خدا و پيغمبر هم كه كاري نداره!!! اصلا ربطي هم نداره!!!! هركسي براي خودش يه تفسيري از دين و ايمون داره!

# : 14 Jan 2006 11:05 | ویرایش بوسیله: gachsarany

خانوم روناک من نمیدونم تو کی هستی راست میگی یا دروغ میای ولي من خودم یه مدتی تو محل یکی از همین خانومها که گفتی راننده آژانس بودم بعد سه چهار ماه بعد با من رفیق شد اون بدبخت حتي شوهر جاکشش بهش اجازه نمیداده بیرون بره یا ترانه گوش کنه نتیجه اش خوب همین شد بهر حال من یه هفت هشت ماهی تو کفش بودم وحال کردم صیغه اش شده بودم ولی الان چهار ساله برگشتم گچساران و بچه هم دارم ولی هنوز هم نصیحتهاش رو فراموش نکردم اون هم حسابی بمن حال میداد هم نصیحت میکرد خوش به حال شما بچه های تهرون که یه همچین کوسهائی دورو برتون هست ولی قدر نعمت نمیدونید دوسال پیش که زنگ زدم شماره هاش رو عوض کرده بوذ حالا هم اگه اهل معرفت هستید با حالاش شماره تلفن اونو برا ي يه بچه شهرستون كه يه مدت مهمون شما بوده ميل كنيد بخدا فقط شنيدن يكبار صداي اسمونيش به تموم دنياي سردرگم تو ميارزه. روناك خانوم من چون ميدونم راست ميگي وكجا هم ميرفتي يه نصيحت بهت ميكنم اون كسي كه ادرس اينجا رو بهت داده يا ميخاريده ويا يه خوايهائي برات ديده نصيحت نيما جون رو گوش كن بنفعته من بعنوان برادر تو ميگم تو ايمان خودت رو حفظ كن كه اصل اونه بقيه مشكلات رو هم با جيمي مشورت كن كه معلومه دلسوزونه تو رو راهنمائي ميكنند بيام اقا فرهاد هم نشون داد تو اين سايت بچه اي با حال فراونند نوكر همه بر وبچ ها ي باحال
تهروني
jamalgachy2001@yahoo.com

amalgachy2001@yahoo.com

# : 16 Jan 2006 10:08

نه بابا خوشم اوم بد نيست بچه هاي شهرستون هم كير زدن رو ياد گرفتند خالي بند يهم حدي داره تا يه كوس حشري با يه دل پر خون بدبخت توي يه پيام گير اوردي دنبال شماره تلفني تا كوس صيغه اي بكني بدبخت هالو تو زدي گل، هم ميگي اين جنده اسلامي رو ميشناسي هم به زنه ميگي نميدونم دروغ ميگي يا راست .برو بچه هاي تهرون با معرفتند ولي هالو نيستند بچه ابي اگه كوس ميخواي خودم بهت ادرس ميدم ولي رنگ نكن مرد باش تا تمام تهران بهت حال بده ولي كيري بياي تادسته خوردي . ميل منو بگير حرف راست بزني گردن ميذارم ادرس اين جنده را سه سوته برات درميارم

# : 16 Jan 2006 10:23

يدي جون اينجا كه جاي شاخ وشونه كشيدن نيست با حال ،يا پيامتو بده و برو يا اين بند خفن رو از سر كير اين عاشق بدبخت كه بين اينهمه كوس باحال رفته سراغ يه جنده اسلامي كه همش بجاي اه و اوه كردن ميخواهد نصيحتت كنه باز كن من ميفههم اين گچسارانيه چي ميگه خوده 4 ماهيه گرفتار بودم يا بو ميداد يا نمازش رو نخونده بود يا مكروه بود يا حروم بود يا قمر درعقرب بود خلاصه از شق درد ميمردي آخر هم آبت رو بايد تو شلوارت خالي ميكردي گچي جون بيخيال حالا كه ميخواي امر بعروف بشي خود من شماره تلفنش رو برات پيدا ميكنم تو فقط ادرس خونه پلاك ، اسم كوچيك و شكل و قيافه اندازه كوس و كونش رو بده شماره دراوردن از لاي شورتش با من هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه خوشت اومد جيگر

# : 16 Jan 2006 13:32

چون براي رسيدن به سكس شرعي مسلمآ خرجهايي رو بايد متحمل بشي ولي سكس غير شرعي اكثرآ بدون خرج هستش.
منظور اينه كه شما براي اينكه سكس شرعي داشته باشي بايد عقدش كني و در صورت عقد بايد مراسم و غيره بگيري و يه سري خرجهاي ديگه ولي سكس غير شرعي خرجي نداره و فقط پول بستني رو بايد بدي(لول)

# : 17 Jan 2006 13:17

كوس ننه ات من دروغ نگفتم بچه كوني .من دو ساله تو اين تاپيك عضوم اين حرفهاي روناك خانوم رو هم تو وبگردي شباونه پيدا كردم من هم اون جنده رو ميشناسم هم اون جاهائي كه ميرفت ولي اون مادر جنده دو سال پيش چهارنفر رو فرستاد تو گچساران ومنو كتك زدند كه مزاحم ناموس مردم ميشم بگو جنده خانوم اون وقتو يادش رفته كه همزمون به سه نفر كوس ميداد شما بچه ابني هاي تهرون هم كلاهتونو بذاريد بالاتر بعد از اون بلائي كه حالا ميفهمم كاره اون دكتر كسكشي بوده كه روناك ميگه وترتيب اون جنده بد بخت رو ميده اره حرومزاده من كه اين پيام روناك رو ديدم حال كردم چون بعد از اون كتك تموم داستانهاي سكس خودم رو با تموم عكسهائي كه از اون دختره كه اسمش سعيده است براي سايت سياوش فرستادم من با سعيده چهارماه حال ميكردم بعد يه روز با يكي ديگه از راننده هاي اژانس كه اسمش فرامرز بود با داداش فرامرز و باباش يه سكس گروهي توپ داشتم تموم عكسهاش رو گذاشتم تو اين سايت موقع ساك زدن با اون چشمهاي ابي خوشگل واون هيكل توپ موقع لخت شدن ولباس عوض كردن كه تا شش ماه پيش تو صفحه اصلي بو د حلا هم اگه مردنه ميل خودتون رو بديد براتون ميفرستم اون موقع ببينم كونشه داريد تا بريد ادرس اون جنده خانوم با شوهرش رو برام بفرستيد چون حالا ديگه نه من تو گچساران هستم نه ميتونند منو پيدا كنند ولي خيلي دوست دارم تا اون دكتر پخمه وكسخل كه بخاطر يه كوس پاره پوره خلاف ميكنه بفهمه چه كيري خورده حالا چي مردش هستيد بچه هاي ايران سكس تا اين شماره رو برام دراريد بجون همتون حالا كه پاش اوفتاد هر كي مردونگي كنه تا اخر عمرم براش عكس توپ ميفرستماول هم از عكسهاي اين جنده خانوم شروع ميكنم اره من دروغ گفتم من زن ندارم ولي بعد از اون كتكي كه خوردم هر زني رو كه ميكنم به گريه ميندازم بايد همه زنها رو جر داد همه جندها رو همه اونهائي كه حالشونو با مردها ميكنند بعد از اينكه خرشون از پل گذشت يه شوهر خر پولدار پيدا ميكنند و همه سكسهاشون رو ميرينند توش زن همه تونو گائيدم كه توي اون شهر كيري فقط نامردي ميكنيد .

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.