صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / فوروارد سکسی در ایران
نویسنده پیام
# : 21 Jul 2007 20:50

توش باشه عزیزان.. نظر بدید

# : 21 Jul 2007 20:52

داستانهای زیبای فورواردامو میگم تا هال کنیم و تازه بهفهمید دوست دخترای نازه دوستان روو به چه اشکالی پاس گرفتم و دادم

# : 22 Jul 2007 09:47

چی رو دادی؟؟؟
منتظرم، بگو؟؟؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 22 Jul 2007 19:58

تو یکی از روزای تابستونه پارسال بود که دوستم حامد بهم زنگ زد .. حالو هوای صحبت کس شعرو کجائی و چیکار میکنی بود که حامد از دوختر کردی به اسم ا..ین صحبت کرد. خیلی ازش تعریف میکرد دلم خاست ببینمش . به حامد گفتم یه قرار جفت و جور کن ببینیمش قبول کرد. اما کجا؟ گفتم باهاش رله ای گفت آره.بابا چند بار باهاش خلوتم کردم. لبخندی زدمو گفتم پس حلش کن فردا بیاید خونه منم تنهام بگیمو بخندیمو بکنیم... آقا حامدو میگی ...!غیر تی شد بیا و ببین.. دیوس برگشت بهم گفت نه این تکپره و جدیده و میپره ووو هرفشو قط کردم به شوخی گفتم خودتم میکنم چه برسه به دوست دوخترو ننت .. زدم زیره خنده.. فردا شدو حامدو ا.ىن اومدن خونه .. پدر سوخته خیلی خوشگل بود پشمام فر خورده بود اما به روی خودم نیاورم.. تو همون چند دیقه ی اول چند بار باهاش چشم تو چشم شدیمو ( از این رو که چهره ی نسبتآجزابی دارم ) آماره خفنی ازش گرفتم خود حامدم ازون بچه خوشگلا بود که خودشو زیاد رو میکرد اما من اونجوری نیستم به جا استفاده میکنم نه هرجا(به قول خود وایسا آب خوب جوش بیاد بعد..! تا دل درد نگیری)

# : 22 Jul 2007 20:13

یه آب میوه زدیمو چند تا آهنگ و موسیقی سکسیم زدیم تو رگو آره ه ه ه .. وقتی داشتم در مورده خاطرات گذشتم با حامد به ا.ین میگفتم .خوب دقت میکردو میخندید تو همین فاصله تو دلم میگفتم ____ توش باشه دسته گل وقتی کردمتم میخندی؟ --------

# : 22 Jul 2007 20:39

Quoting: behzad312
فوروارد سکسی در ایران

همين خطيبي و عنايتي ... هم فورواردن هم سكسي

i'm god's lonely man
# : 23 Jul 2007 09:46

behzad312
خب؟؟
بقیش؟؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.