صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / چرا اکثر دخترا موقع سکس حرف نمیزنند فقط چشاشونو می بندند؟
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Jun 2007 10:26

اما یه مثل قدیمی تر هست که میگه : (چیزای دیدنی خیلی خوبن)

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 6 Sep 2007 16:18

kollan shayad kami khejalat mikeshan ehsaase elzzat bordane jensi ro ba sedaye boland neshoon bedan,
man ye zamani ye dooste dokhtari dashtam ke baa sedaye besyar boland lezzt mibord,man ham sar o sedaye oono doost dashtam,
hangerliner@yahoo.com

# : 6 Sep 2007 17:19

این مسئله رو من هم دیدم. به نظرم بیشتر به تیپ و افکار درونی دختر بر می گرده. در حالت کلی میشه گفت رابطه ای که دخترها بر قرار می کنند بیشتر از روی احساسه. اون چیزی که یک دختر نرمال رو به سکس جذب می کنه حس تعلقه. متاسفانه از خود گذشتگی و چشم پوشی از مسائل به خاطر طرف مقابل معمولا تو خون دختر ایرانیه. دخترهای ما خیلی وقتها سکس می کنند چون پسر ازشون می خواد. چون فکر می کنند اینطوری می تونند پسر رو نگهدارند و اون رو از دست ندند. یکی دیگه از موارد موثر حس چشم و هم چشمی و حسادته. در مواردی دختر تن به سکس می ده تا مثلا از دوستانش کم نداشته باشه. یا حتی دیدم دختر با یک پسر خاص سکس می کنه تا دوستهای دختر دیگه اون پسر رو ازش دور کنه. واقعیت اینه که تو جمع دخترانه پشت سلام علیک ها دنیایی از حسادت و عقده خوابیده.

اگر دختری سکس رو به خاطر سکس بخواد کمتر چنین قضیه ای واستون پیش میاد. اما اگر یکی از موارد بالا باشه، چون این دختر در حال سکس احساسات دیگه ای هم داره، معمولا نمی تونه صد درصد از ارتباطش لذت ببره و چون نمی خواد این حس بد رو به طرفش منتقل کنه طبیعتا یکی از راهها اینه که چشمهاش رو ببنده. چرا که چشم یکی از راههای بروز احساسات دخترهاست و خودشون این قضیه رو خوب می دونند.

اگر با دختری سکس کردید و اون دختر چشمهاش رو بست یا حتی خودش رو بی تحرک تسلیم شما کرد یا به هر نحوی در عین خواستن غیر مستقیم از خودش تردید نشون داد بدونید که اون دختر یا به شما اطمینان نداره، یا علاقه نداره و یا ماجرا یکی از مواردی که در بالا گفتم.

موفق باشید

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 7 Sep 2007 00:16

CHON MIDONAN AGE HARF BEZANAN YE KIRE KOLOFT MIRE TO DAHANESHON
YANI JABEJAIE

# : 8 Sep 2007 06:31

چون دختر بیشتر پسر شهوتی میشند

# : 8 Sep 2007 06:32

چون دختر بیشتر پسر شهوتی میشند

# : 9 Sep 2007 14:56

hornet_32
واقعا به نکته های جالبی اشاره کردی

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 10 Oct 2007 08:23

shayad on mige kireto karde bodi to dahanesh ?
han

# : 11 Oct 2007 03:58

kheili dameton garm

# : 5 Apr 2008 22:34

علت اینکه خانومها تو سکس چشماشونو می بندن اینه که اونا چشم ندارن یک لحظه هم خوشی آقایون رو ببینند

<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.