صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
چرا اکثر دخترا موقع سکس حرف نمیزنند فقط چشاشونو می بندند؟
.
1
.
2
.
3
.
>>
نویسنده
پیام
hi88ss
اعضا
#
: 20 Jun 2007 15:29
من با اکثر دخترایی که سکس کردم همشون لال می شدند.بعد که تموم میشد زبون باز میکردن
kosmashang
اعضا
#
: 21 Jun 2007 10:24
شاید دخترایی که شما باهاشون سکس می کنید، دو کار را هم زمان نمی تونن انجام بدن مثلا هم کس بدن هم حرف بزنن وگرنه از یک دختر بعیده که با دارا بودن زبان سالم حرف نزنه؟
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
amo bade
اعضا
#
: 21 Jun 2007 10:58
Quoting: kosmashang
بعیده که با دارا بودن زبان سالم حرف نزنه؟
کسمشنگ جون شایدم فقط میزاره تو دهنه دختره ...اونوقت چطور باید دختره بیچاره حرف بزنه....شایدم بنده خدا عرب باشه و وقتی سکس میکنن الته مبارکه این اقا تا گلوی این دختره بیچاره برسه و مانع از حرف زدنه بنده خدا بشه...
در هر صورت من رو نظره تو اطمینانه بیشتر دارم ......
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
kosmashang
اعضا
#
: 21 Jun 2007 12:44
اختیار داری عموجان
شاید هم نه اینکه شامبول این یارو خیلی کوچیکه دخترا یه لحظه دهنشون از تعجب قفل میشه؟؟
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
schomakher
اعضا
#
: 21 Jun 2007 12:58
از همه این شوخی ها گذشته. منم خودم به این مشکل دچار هستم. اول کلی در مورد سکس کردن اشتیاق نشون می دن و کرکری می خونن. اما موقع سکس دهنشو قفل میشه و کلی نجابت به خرج می دن.
مرا درياب، كه دل دريايي من بي تو مرداب است
amo bade
اعضا
#
: 21 Jun 2007 17:00
Quoting: kosmashang
اختیار داری عموجان
شاید هم نه اینکه شامبول این یارو خیلی کوچیکه دخترا یه لحظه دهنشون از تعجب قفل میشه؟؟
من نوکرتم .....
یقینا همین طوره که میفرمایی.....
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
marya
اعضا
#
: 22 Jun 2007 11:24
مثلا" چی دوست داری بشنوی که نمیشنوی ؟
بیچاره خانوما تو شرایط عادی که صحبت می کنن یا حرفی میزنن یا ابراز احساسی میکنن شما آقایون (اکثرا" نه همه) مثل دیوار فقط نگاهشون میکنین و هیچ عکس العملی از خودتون نشون نمیدین .
یه خانوم فرقی نمیکنه چه همسرتون باشه چه دوست دخترتون این برخوردها رو از شما که میبینه ؛ نسبت به همه چیز سرد میشه . خانوما این موضوع رو به خوبی درک میکنن و به راحتی متوجه میشه که شما اونها رو فقط و فقط برای سکس میخواین و احساسات و عواطف اونها براتون هیچ اهمیتی نداره .
اگه میخواین خانوم یا دوست دخترتون یه سکس عالی و تاپ رو به همراه حرفهای عاشقانه یا سکسی باهاتون داشته باشه ؛ باید کار رو از خیلی قبل تر ها درست کنید .
یه وقتا بد نیست آدما (مردها) به کارها و رفتارهایی که قبلا" با خانوم یا دوست دخترشون داشتن فکر کنن و ببین کارشون از کجا مشکل داره
موفق باشید- ماریا
شب در كارنامه سیاه زندگی اش چه كرده است كه افتخار گرفتن این همه ستاره را دارد...
danial_badboy
اعضا
#
: 22 Jun 2007 22:28
ماریا خانوم به نکته ای اشاره کردی که اکثرا توجه نمی کنند. ولی خواهشا یک طرفه به قاظی نرید.
ببینید بعضی از پسرها مشکلی که دارند اینکه نمیدونند که اساس تن دادن یک دختر به سکس قسمت اعظمش برای انتقال حس بالا و عشق بی نهایتشون یا حد اقل سعی در ایجاد اون می باشد. اینکه همیشه دختر ها در موقع سکس یکم دو دل میشن. (پسر ها باید مواظب سلامت روحی طرف مقابل باشند چون در غیر این صورت اون طرف دچار مشکل حادی میشه)
در این بین دختر ها هم باید بدونن که وقتی از همون اول حس سکسی یک پسر رو تحریک می کنند اون پسر دیگه نمیتونه با شما ارتباط درستی در رابطه با عشق برقرار کنه. پس همیشه اول عشق رو پایه ریزی کنید. بقیه با یک بوسه قابل حل هست.
-------------------------------------------------------------
ببخشید پرحرفی کردم.
lavashakehooloo
اعضا
#
: 23 Jun 2007 02:18
اين مورد ميتونه علت هاي مختلفي داشته باشه كه ممكنه ربطي به اون مثل معروف (موش كور تورو بخوره) نداشته باشه(حتما نداره) فكر ميكنم اگه بياي و به تمام اون اتفاقاتي كه برات افتاده واون لحظه چشماتو بستي فكر كني و به ياد بياري چي شد كه چشماتو بستي احتمالا ميتوني اين راز بزرگ رو كشف كني....ضمن اينكه احتمال داره در بعضي مواقع فرد تو كما باشه نتونه حرف بزنه خب گناه داره ازش توقع تعريف داستان چهل دزد بغداد و داشته باشي....
Mandegar
اعضا
#
: 23 Jun 2007 02:34
Quoting: lavashakehooloo
اين مورد ميتونه علت هاي مختلفي داشته باشه كه ممكنه ربطي به اون مثل معروف (موش كور تورو بخوره) نداشته باشه(حتما نداره) فكر ميكنم اگه بياي و به تمام اون اتفاقاتي كه برات افتاده واون لحظه چشماتو بستي فكر كني و به ياد بياري چي شد كه چشماتو بستي احتمالا ميتوني اين راز بزرگ رو كشف كني....ضمن اينكه احتمال داره در بعضي مواقع فرد تو كما باشه نتونه حرف بزنه خب گناه داره ازش توقع تعريف داستان چهل دزد بغداد و داشته باشي....
البته به مثل قدمی هست که میگه چیزهای خوب دیدنی نیست
خیلی مهم! حتما ببینید: http://www.avizoon.com/forum/1_75181_0.html
.
1
.
2
.
3
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.