صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
چرا دخترا به همجنس بازی بیشتر علاقه دارن ؟؟
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
>>
نویسنده
پیام
lavashakehooloo
اعضا
#
: 27 Jun 2007 20:05
اين سوال مثل اينه كه بگن چرا پسرا به همجنس بازي بيشتر علاقه دارن.
من فكر ميكنم اين سوال از اولش اشتباهه. شايد يه عده اي اينطور باشن ولي خيلي محدودن . توجه به هم جنس هميشه هست ولي نه اينكه كسي بخواد ازش اينطور لذت ببره كه يه همجنس باز محسوب بشه. همجنس بازي يه تعريف مخصوص داره. با توجه به اين تعريف و باتوجه به كرور كرور دوست و آشنايي كه دارم با قدرت ميگم كه اينطو ر نيست ...(همه لباس عزاتونو در بياريد..)
kosmashang
اعضا
#
: 30 Jun 2007 00:43
خانهما:
بیایید ، ببینم چی می گید؟؟
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
meysam69
اعضا
#
: 30 Jun 2007 04:06
Quoting: kosmashang
بهتر نیست جواب این سوال رو بذاریم به عهده دخترای سایت؟؟؟
kosmashang
اعضا
#
: 30 Jun 2007 04:30
مخلصتیم میثم جان
شرمنده می فرمایی .
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
masoudmax
اعضا
#
: 3 Nov 2007 17:37
من فکر میکنم دخترای سایت اگه دوست دارن بیان با پسرای سایت سکس کنند تا ثابت بشه هم جنس باز نیستند
shadow01
اعضا
#
: 19 Dec 2007 23:57
کس مشنگ دوست دارم
در میان سیاهی سایه خود مرا بجویید شاید من سایه شما باشم
HoTtIe
اعضا
#
: 23 Dec 2007 00:33
bekhatere inke dokhtara badaneshoon zarife va khoshgel nesbat be badane marda. man yeki bisexual hastam yani ham dokhtara ro doost daram ham pesararo va dalile inke man dokhtararo doost daram hamoon badane zarifo be ghole maaroof curvy va inke pesara mesle dokhtara ehsasate maro dark nemikonan va bishtar bekhatere sex tarafe adam mian ta eshgh. dalile inke man pesararo ham doost daram ineke BAZIASHOON pesaraye vaghean khoobian va adam mitoone az pesara bache dar beshe vali na az dokhtara!!!
mehdikafar
اعضا
#
: 28 Jan 2008 04:42
هوتي جون فكر ميكنم قزويني باشي
arash999
اعضا
#
: 11 Jul 2008 17:53
به حاطر امنیتش وکم خطربودن
azar
ombrophobia
اعضا
#
: 14 Jul 2008 01:33
همه ی دخترا اینطوری نیستن.من به عنوان یک دختر هیچ کششی نسبت به یه دختر دیگه ندارم...
I will fill your every breath with meaning
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.