| نویسنده |
پیام |
|
|
چون مردا از دیدن بدن زن لخت تحریک میشن ولی زنا از دیدن زن و مرد هر دو تحریک میشن مردا به بدن همدیگه دقت نمیکنن ولی زنا واسه مقایسه کردن هم که شده دقت میکنن همین تحریکشون میکنه
|
|
|
meysam69
مخلصتیم داداش
vmohsen
یک سوال از جنابعالی:
به نظر شما کسانی که جلق میزنن دیوانه و روانی هستن؟
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
Quoting: vmohsen اگه زیادن شاید به خاطر امنیت بیشتره!!
نظر منم همینه .
|
|
|
|
|
میثم جان
پس نظر من هم همینه... 
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
نوکرتم
نظرتو عشق است .
|
|
|
kosmashang جان.من صاحب نظر نیستم فقط فکرم میگم.
شایدم اشتباه باشه:کسایی که جلق میزنن دیونه نیستن.اما میدونم که یه مشکلی دارن.
جلق زدن مطمعنم که کار اشتباه و پر ضرریه.دیگه ریشه یابیش در حد من نیست
حالا منظور شما از این سوال چیه؟
|
|
|
vmohsen
خوب دوست خوبم می خواستم به همین جا برسم که بهت بگم همجنس بازی زنان هم ربطی به روانی یا دیوانه بودن آنها نداره و مانند کسایی که جلق میزنن یه مشکلی دارن... همین
ممنون از اینکه منو قابل دونستی و با من ارتباط برقرار کردی دوست خوبم
|
|
|
خواهش میکنم kosmashang
با احترام برای همجنس بازا!!! مشکل روانی دلیل بر دیوانه بودن نیست.بهتر بود میگفتم اختلال روانی.نه!
ولی از همجنس بازی مردا خیلی بدم میاد ووووووای حال بهم زنیه.اما2 تا زن که با هم خوابیدن رو وقتی میبینم. نه خوشم میاد شاید چون بدن هر 2 تاشون جذابه.
حالا زنها از دیدن 2تا زن با هم چه احساسی دارن؟
|
|
|
|
|
والا دوست خوبم
من هم مثل تو زن نیستم تا بدونم چجوریه...
بهتر نیست جواب این سوال رو بذاریم به عهده دخترای سایت؟؟؟
|
|
|
باشه من دیگه چیزی نمیگم تا ببینم خانمها چی میگن!
|