صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / پسرا چرا دل دختر ا رو انقدر میشکونید؟هرکی میگه پسرا معرفت دارن بیاد تو
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Aug 2007 18:52

ببین عزیز من بارها گفتم موقع حتی سکس هم برق شادی توی چشمها باید بدرخشه این میتونه توی یک بوسه کوچولو هم خودشو نشون بده
golpesar010@yahoo.com

# : 23 Aug 2007 18:53

من اماده صحبت در هر موردی هستم اینو که میگم بهش رسید نه فقط بلغور کنم

# : 28 Aug 2007 17:49

bastegi be pearesh dare hamon tor ke dokhtare bi vafa darim pesar bi marefat ham darim age khasti bahs koni be boy_sexy4007@yahoo.com mail bezan

# : 30 Aug 2007 15:00

# : 30 Aug 2007 19:58

agha alan faghat bayad bezani zamin ta dokhtare shakh nashe vasat

# : 9 Sep 2007 03:48

شما دخترا فقط بلدين حرف مفت بزنين ....
من خودم از اون پسرايي هستم كه 2 بار با دختر جماعت دوست شدم و هر 2 بار دل منو شكستن ....
شما دخترا محبت رو پس ميزنيد . من هر كاري واسه ي دخترا انجام دادم و هر هديه اي كه بهشون دادم يه دستت درد نكنه نشنيدم ...
الان فقط باب شده كه ميگن پسرا دل دخترا رو ميشكونن ...
از اون وقت به بعد فهميدم كه دخترا بسيار نامرد تر و قدر نشناس تر از پسرا هستن كه اگه از عشق واسشون حتي بميري باز هم اگه پسر پول دار تر از تو پيدا كنن تو رو ول ميكنن ....

# : 9 Sep 2007 14:58

Quoting: Energie_myt
شما دخترا محبت رو پس ميزنيد .

اتفاقا وقتی این حالت پیش میاد تو باید بیشتر محبت کنی و ناز دختر رو بیشتر بکشی
این اشتباه رو دیگه هیچ وقت تکرار نکین

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 14 Oct 2007 20:58

من خودماینقدر التماس کردم به دخترا وزنا که به پول عوض نشید که به خدا التماس نکردم اون وقت تو از بی معرفتی ما میگی

# : 14 Oct 2007 21:39

خدا وکیلی نارو زدن تو هر دو جنس هست ولی من از هر دختری که دوست شدم نارو خوردم - تا جایی که کارم به تشنج کشیده - محبت کردن تا کجا : نا کجا آباد - من همه کار تاجایی که برام میشد براشون کردم - من آدم عاشقیم احساساتم زیاده - وقتی با یه کسم همه کار براش میکنم ولی خدا وکیلی درسته از پشت خنجر بخوریم - سکس & عشق دوتا چیز هست که به هم وصل هست - طبیعت انسان این که وقتی کسی رو دوست داره تمایل به سکسش داشته باشه - اصلآ عشق اصلی تو همون لحظه سکس خودشو نشون میده - ولی من نوعی خنجری خوردم که خدا فقط میدونه - شما دخترا از برتری زیبایی - احساس - سکس استفاده میکنید بعد که خرتون از پل گذشت خنجر میزنید

# : 16 Oct 2007 21:38

من عذاب وجدان گرفتم.... دختری رو توی اینترنت باهاش اشنا شدم.... نمی دونم شاید برا بالا بردن اعتمادبنفسم دوست داشتم با اون قرار بزارم و تو پارک ببینمش... تلفن زد خیلی دوست داشتم از من خوشش بیاد... بدم نمی اومد به من بده... همینجوری بده مثلا صیغه .و این چیزها... بعد گیر داد بعد از یکبار دیدن تو خیابون بیا ازدواج کنیم... من تنهامو این حرفا... من صراحتا گفتم نه... بعد بهشم گفتم دیگه هیچ تماسی با من نگیر... بعد sms زد که خودخواهی و از فکرم بیرون نمیره.... حالا عذاب وجدان گرفتم... میگم نکنه بخاطر من خودکشی کرده باشه..... آخه اون چون خیلی تنها بود و این تنهاییش باعث افسردگی و وسواسش شده بود و با پسری تا بحال ارتباط نداشت و این کمبود باعث خودارضایی در اون شده بود و من دچار اذیت روحی شدم که این دختر شرایط روحی اش فرق میکرد...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.