| نویسنده |
پیام |
|
|
آریس جان
دمت گرم داداش...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
خواهش دارم kosmashang جون.
|
|
|
مخلص آریس جان....

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
aries
همه ی حر فاتو قبول دارم منطقیه
ولی هر کسی فقط خودشو بین ادمایی که باهاشون زندگی میکنه میبینه
شاید اگر تو هم جای اون 2ختر از همه جا بیخبره تازه به بلوغ رسیدهی معصوم بودی
و یکی به اسم عاشق ولی با هدف سکس میمد و با شخصیتت بازی میکرد کمی نظرت عوض میشد
هرچیزی که ما میکشیم به خاطر کشوری که محدودیت هاش به همراه ازادیه
|
|
|
jo0jo0 جان
اول ممنون که فارسی تایپ کردی
درسته که هر کی خودشو بین آدم هایی که با هاشون زندگی میکنه میبینه!اما وقتی مثلا خود من : وقتی دختری به دوستم نارو میزنه آیا من اون دختر رو نمیبینم؟آیا زنی که به شوهرش خیانت میکنه و وصف حالش رو هم از اینو اون میشنوم،نمیبینم؟
ثانیا مگه فقط دختره که به بلوغ میرسه و از همه جا بی خبره؟
خوب پسرا هم دوران بلوغ رو طی می کنن.تازه همه میدونن در دوران بلوغ این دختر ها هستن که از نظر عقلی سریعتر رشد میکنن.حالا چطور گول خوردنشون رو میزاری به پای بلوغ و بی اطلاع بودنشون ؟ در ثانی الان جامعه و خانواده ها اونقدر اطلاع دارن از این موضوعات که دخترها و پسرهاشون رو مطلع میکنن.دیگه دوران عهد بوق گذشته که پدر و مادر با بچه هاشون رو در بایستی داشتن!!!اما با این حال باز هم بعضی ها گول میخورن که از روی حماقته خودشونه.
در ضمن اگه تو هم جای اون پسر ساده از همه جا بی خبر که تا حالا دوست دختری هم نداشته بودی که به خاطر ازدواج میرفتی جلو، اما بعد از مدتی دختره بگه از قیافت خوشم نمیاد!یا جای اون پسری بودی که بعد از کلی خرج و مخارج ،یک هو دختره یک طرفه نامزدی رو بهم میزد! تو هم نظرت در مورد معصوم بودن دختر ها عوض میشد.
در مورد جمله آخرت هم باید بگم تا حدودی قبول دارم.حدودش هم بخاطره اینه که اگه 4 سال پیش این حرف رو میزدی آره درست بود.یا اگه میخوای به زمان حال ربطش بدی باید محدود به مناطق خاص کنی که هنوز تو اون مناطق مردم سنتی زندگی میکنن.
در حال حاضر تو شهری مثل تهران یا شهرهای بزرگه دیگه پسر و دختری که با هم هستن تا ضایع بازی در نیارن و مثل آدم رفتار کنن کسی گیر نمیده.حتی تو این طرح های امنیت اجتماعی شون و بگیر بگیراشون حداقل من نشنیدم به پسر و دختری که با هم هستن گیر داده باشن.
به نظره من اگه میگفتی که محدودیت ها در گذشته مردم رو عقده ایی کرده و حالا با کوچکترین آزادی مردم سو استفاده میکنن،بهتر بود.
jo0jo0 جان خیلی دلم میخواد بدونم خودت چند سالته و چند بار سرت کلاه گذاشتن؟!!! 
|
|
|
راستی jo0jo0 جان به این سوالم تو مطلب صحبت قبلیم جواب ندادی:
چرا تو جامعه ما اینطور شده که لغت سکس بده ولی لغت عشق خوب؟
و چون میگن مرد سکس میخواد پس مرد بده ولی چون زن دنبال عشق پس زن خوبه؟ مگه غیر اینکه هر دو رو خدا آفریده ؟یعنی ممکنه خدا با مردا دشمنی داشته باشه و یک عمله بد رو تو وجودشون گذاشته باشه؟!!! یا شما زن ها با اظهار بی نیازی از سکس و بد جلوه دادن اون قصد گرون فروشی و نیشو کنایه زدن به مرد ها رو دارین؟هان؟
مثلا خودت یک جوری در مورد زدن مخ دختر ها برای سکس توسط پسر ها بدون عشق و عاشقی نوشتی که حداقل من اینطور تصور کردم که فکر تو هم جز’ همین فکر هاست
|
|
|
عجب بحث داغی اینجا راه افتاده...
ای ول

|
|
|
aries
از هر طرف که ببینیم حقه
ولی بازم پسرا بعضیاشون واقعا بی معرفتن نمونش تو همین اویزون زیاده(بلا نسبت شما و دوستان)
کی گفته مرد سکس میخواد پس مرد بده ولی چون زن دنبال عشق پس زن خوبه؟
تو این قضیه همه یکسانیم
مرد و زن هر 2 هم عشق نیاز دارن هم سکس
که گاهی وقتا یکیش بدون اون یکی ارضا میشه
کسی که عشق داشته بدون سکس یا سکس داشته بدون عشق هیچوقت از ته قلبش از رابطه اش راضی نیست
بیشتر زنها هم که سکس و بد میدونن شاید به خاطر کمبود عشقی بوده که تجربه نکردن
ولن همشون اینجوری نیستن که!!!!!!
شاید همین مخ زدن های بیجا بوده که برخی زنها را وادار میکنه خودشونو بن اعتنا نشون بدن
ولی من به شخصه سکس رو دوست دارم ولی به شرط وجود عشق
|
|
|
|
|
jo0jo0 جان،چی حقه؟حرف من؟یا حرف تو؟
کدوم یکی از پسرای آویزون بی معرفتن؟مگه تو با چند نفرشون بودی؟
در مورد سکس و عشق هم نظرت متین.ولی عدهای از زن ها هستن که با اظهار بی نیازی از سکس دست به گرون فروشی میزنن.چون میدونن یک مرد حشری بد بخت روزی پیدا میشه که بیاد سراغش .و اون موقع هستش که خانوم شروع به...
در ضمن اینقدر نگو مخ زدن های بیجا!!! تو یک جوری حرف میزنی که انگار میخوای این عمل مخ زدن رو جز’ اعمال ناپسند ردش کنی بره!!!هان؟همین طوره؟
ببین باز برات یه مثال میزنم:پسر همسایه عاشق دختر همسایه میشه (تو خیابون رو نمیگم چون این رابطه جز’ ... ترین رابطه هاست).اما دختر همسایه محل نمیزاره.
پسره همسایه با اعمال و رفتار و گفتار خودش و مدام سبز شدن بر سر راه دختر همسایه سعی بر جلب توجه داره که در نهایت دختر این رابطه رو قبول میکنه.حالا این کار پسر چه برای سکس باشه چه برای عشق و عاشقی از نظر دوستان پسر و خود پسر به معنی مخ زدن طلقی میشه.
یعنی میخوام بهت بگم این لغت مخ زدن تو گفتمان جنس مذکر بد طلقی نمیشه و برای اعمالی که برای جلب توجه بکار میبرن استفاده میکنن.یک نوع لغت که همه جا بکار میبرن.حتی وقتی ما تو دانشگاه استادی(حتی مرد) میخواست امتحان بگیره و راضیش میکردیم که نگیره میگفتیم مخ استاد رو زدیم .شما دختر ها رو نمی دونم چی میگین.حالا ممکنه برای جنس مونث این لغت زیاد خوشایند نباشه و بد طلقی بشه که برای عده کثیری از خانوم ها این طور نیست.چون همون طور که گفتم خیلی هاشون الکی راه میافتن توخیابون که یکی مخشون رو بزنه.اگه پسر بودی آمار همه این زن ها رو میتونستی بدست بیاری.اما چون دختری هیچ وقت سراغش نرفتی تا ببینی دنیا داره چطور میچرخه!!!
حالا نمیشه اول سکس کنی بد عاشق شی؟!!!
مثل این قدیمی ها که اول ازدواج میکردن.بد سکس بد عشق و دوست داشتن و سالها زندگی.
البته اگه مثل این روشنفکرای عزیزمون نگی قدیمی ها (مخصوصا زن ها) تو جامعه مرد سالار از روی اجبار زندگی میکردن و راه دیگه ای نداشتن.
|
|
|
حاجی دارن دیگه چرا اینقدر حاشیه میری ؟ 
|