صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / پسرا چرا دل دختر ا رو انقدر میشکونید؟هرکی میگه پسرا معرفت دارن بیاد تو
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 15 Jun 2007 16:48

jo0jo0 ممنون از تشکرت اما جواب ميدادي بهتر بود.
h_125_sex ايولا.گل گفتي...

# : 17 Jun 2007 19:23

jo0jo0
منتظرت می نشینیم جیگر

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 30 Jun 2007 11:59

man migam marefate pesara kheili bishtar az marefate dokhtaras dokhtara mesle mashin hesaban va hame chizo az ghabl hesab mikonan hata eshgho hamishe mikhan hamechi be nafe khodeshun bashe albate manam 1 dokhtaram vali in modeli nistam, khoda shahede man nazaram ine ke pesara kheili sadegh tar va bi riatar az dokhtaran va alan age iran pesara 1kam pedar sukhte shodan in dokhtar iranian ke pesararo kharab kardan va shakhsan pesari tahala dele mano nashkunede aksariat dokhtaran ke dele pesararo mishkunan manam 1 kishun va moteasefane bayad begam ke azin kar lezat mibordam vali alan dige na chon hame 1 ghalb daran

# : 30 Jun 2007 12:12

# : 1 Jul 2007 05:44

خب؟؟؟؟؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 11 Jul 2007 13:21

واقعیت اینجاست که پسر و دختر فرقی نداره , همه دارن یه کار میکنن ...
تو ایران همه ( کامپلکس سکسی ) دارن و تا این مشکل هست , نوبت به روابط احساسی نمیرسه !

'',3,'','',''

# : 11 Jul 2007 13:46

یعنی به نظر شما در ایران بکن بکنه؟؟؟

# : 12 Jul 2007 02:19

نه منظورم این نبود ,
تو فرهنگ ما از بچگی پسر ها از دختر ها جدا میشن , ساده ترین کنجکاویها و سوالها بهش جواب داده نمیشن , یه بخش هایی از زندگی با شدت و جدیت پنهان نگه داشته میشه و ساده ترین خواستها باید روش سرپوش گذاشته بشه و ....

در کل همه اینها یک زمانی باید پاسخ داده بشه

و از اونجایی که خیلی ساده به "موقش" بهش جواب داده نشده سالها و سالها ما باید بهش جواب بدیم و سالهاست که داریم بهش جواب میدیم

و تا زمانی که کامل بهش جواب ندادیم خیلی از موضوعات تو روابط انسانی در پشتش قرار گرفته که هرگز درکش نمیکنیم

برای یه آدمی که مدتهاست که غذا نخورده نمیتونی از احساست ظریف و پنهان صحبت کنی , اول باید غذاشو بخوره , و وقتی سیر شد میتونه به حرفای شما توجه کنه...

تو فرهنگ و کشور ما موضوعات مربوط به سکس مثل یه عقده پنهان مانع ساده ترین موضوعاته...

# : 12 Jul 2007 15:08

با نظر شاپسر موافقم...
خیلی از دوستی های دخترا و پسرا صرفا برای رفع کنجکاوی ای هست که در طول سالیان جدایی (مثل مدرسه و دبیرستان) منتظر پاسخش بودند....اگه جامعه ما یه جامعه نرمال بود همچین چیزی شاید کم اتفاق می افتاد

# : 14 Jul 2007 12:32

پس با در نظر گرفتن این وضعیت با نظر شما دوست خوبم shaapesar موافقم...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.