| نویسنده |
پیام |
|
|
دوستی و دوست داشتن به شرط کردن؟
لطفن احساسی نشو عزیزم؟
دیدم داره بهم عادت میکنه به هم زدم؟
|
|
|
بعضی پسرا یی که واقعن نمیدونید دوست داشتن چیه؟الکی هی نگید بخواین طرفو گول بزنید اگه یه ذره وجدان درد بگیرید بازم جای شکرش باقی ولی کو وجدان؟
|
|
|
(rah haye mokhzani )
ina chie dige baba!!!!!enghad dokhtar hastan ke ehtiaj be mokhzadaneshoon nabashe
nehtar nist be jaye inke ye 2khtare nazo alaki asheghesh konid ke akharesh be kardane khodetoon beresid badesh ke erza shodi velesh konid be amoon khoda?
lotfan joon eharki doost darid eshgho doost dashtano ba havas yeki nakonid
az pesaraye irani aghalan inchiza baide!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
مطالبت کاملا کسشعر و بی محتوا میباشند...
و با لینک زدن در تایپیکهای دیگه چیه چیز رو میخوای ثابت کنی؟؟
نکنه میخوای بگی شما استاد کسشعر نویسی هستی ؟؟؟
پس اگه اینطوره تندیس کیر طلایی بخاطر کسشعریات نابت به تو اهدا میگردد...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
hala benazare shoma ina kosshere ya harchize dige baraye kheilia ha pish oomade ke age u ham yeki az oona boodi manisho mifahmidi
|
|
|
من عاشق جواب دادن به این نوع سوال ها هستم.kosmashang جون میدونه.
jo0jo0 عزیز:
شما مثل اکثره دخترا یک طرفه به قاضی رفتی.این قضیه بر عکسش و به نوع دیگه هم صادقه.
یعنی دختر دل پسر و میشکونه.مخصوصا تو دخترای این دور و زمونه این دل شکوندن داره به اندازه پسرا می رسه.خودم موردی سراغ دارم که دختره بعد از مدتی اومد به پسری گفت از قیافت خوشم نمیاد،و ولش کرد.خوب می بینی که بر عکس هم هست.اینی که بهت گفتم برای دوسته خودم اتفاق افتاد و این دوستم هم تا اون زمان دوست دختر دیگه نداشت چه برسه به سکس.
پس اگه دوست داری این حرفارو بزنی و حرفاتو در معرض قضاوت قرار بدی دو طرفه قضیه رو ببین.
گرچه بعیده!
این حرف همیشگیه منه و ازش کاملا مطمئن هستم: که شما زن ها حقیقت رو تا جائی که به نفعتونه می بینین.
|
|
|
aries عزیز
ممنون از جواب زیبایت
jo0jo0
پس دیدی کسشعر نگفتم...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
خيلي جالب مي باشد.جوجو جان مطلبي رو مطرح کردن و ما جوابي داديم ولي خودشان پاسخي نمي دهند!نشانه چيست؟
|
|
|
|
|
kheili mamnoon az nazaretoon man ye moddat nashod biam
|
|
|
aries
نشون اینکه پاخی برای گفتن ندارن !
|