| نویسنده |
پیام |
|
|
lavashakehooloo عزیز
باید بگویم دیدن و لذت بردن از التماس دیگران از لحاظ روانشناختی ابعاد گوناگونی دارد ...
بعضیهاش خوب است و بعضیهاش خیلی بد
به قول Yohan عزیز
میشه بگی در چه زمینه ای میخواد التماس کنی؟؟
مثلا اگر وقت کردن کیرشو تا دسته بکنه توی کونت و مجبورت کنه التماس کنی به این نوع خواهش نفسانی سادیسم اطلاق میشه و بده ...
اما اگر در حین سکس هر دو لذت ببرید و شما التماس بکنی که بیشتر بکنه یا طولانی تر بکنه این نه تنها هیچ و مشکلی نداره بلکه لذت بخش هم خواهد بود.
البته این دو مثال را برای فهم بهتر زدم...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
kosmashang
==========
كسمشنگ جون سوال دارم!!!!!
اگه پسره تا خايه بكنه تو دهنش اونوقت اون براي التماس بايد چكر كنه وقتي كه نميتونه حرف بزنه؟!!!!
خواستم تمومه جنبه هاشو در نظر بگيري تا دوستمون به نتيجه مطلوب برسه........
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
به نظرم یه جور فیلم بازی کردن و جفتتون هم میدونید که شاید بیشتر حال بده.
مثلا میگی نه خواهش میکنم اینجوری نه.اما با یه حالتی که طرفت بفهمه جدی نمیگی
خوب اگه اینجوری باشه جالبه
اما به صورت جدی حال گیریه
|
|
|
|
|
ممنون ازاينكه نظر داديد.
راستش من اينو به عنوان يه مشكل اينجا پرسيدم.اگه خودم به نظرم لذتبخش ميومد كه ديگه براي چي بپرسم.التماس هرجاي ديگه يه توجيهي داره ولي براي شروع اون موقعي كه ديگه نميتوني بي خيالش بشي،به نظرم ........
kosmashang عزيز
مرسي ازاينكه براي فهم بهتر مثال هم ميزني نشون ميده كه معلم بشي معلم خوبي ميشي..
vmohsenدوست خوب
ممنون ازاينكه نظرتو بهم گفتي.
|
|
|
amo bade جون
در این حالتی که ذکر فرمودین دیگه طرف به تمام خواسته اش رسیده و دیگر احتیاجی به التماس نیست. چون یک کیر می خواست اون هم که داره می خوره. پس التماسش برای چیه؟؟
lavashakehooloo عزیز
اختیار داری آبجی نظر لطفته ... اما جوابتو جان خودم درست دادم البته با چاشنی طنز
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
kosmashang
========
كشمشنگ جون از نكته سنجيت سپاس گذارم....
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: lavashakehooloo من دخترم . اگر سنمو پرسيدي كه ببيني بچه ام يا نه !نه نيستم. خودم آدم مغروريم .به خاطر همين مغرور بودنشو دوست دارم.
آرياناي عزيز كاملا با حرفت موافقم واينكه قوي باشم هستم تنها جاييه كه به مشكل خوردم. من خودم اگه بخوام راحت ميرم تو تيپ پسرا شايد به عنوان يه دختر پسرا رو خوب بشناسم به خاطر همينه كه ميگم رفتارش تحقير كننده نيست شايد اين يه سليقه پسرونه است به خاطر همين توش گيج ميزنم وقتي از خودش ميپرسم ميخنده منم تصميم گرفتم ديگه ازش نپرسم.
من فکر نکنم هیچ پسر / دختر سالمی از التماس کردن و تحقیر دیگری لذت ببره ... میدونی ناز کشیدن با التماس فرق داره گاهی پسرها هم دوست دارن دخترها نازشون رو بکشن اما اگر این موضوع از حد بگزره عادی نیست ...
|
|
|
... و البته یک جور بیماری روانی هم محسوب میگردد.
|
|
|
|
|
التماس دیدن لذت داره؟
بستگی داره کی التماس کنه!
شاید التماس کردن شما با حاله.یعنی صدا و چهرتون دیدنی میشه.
یه سوال:میشه بگید حالتتون چطوریه؟
شدتشو.تن صداتون.قیافتون؟
اگه دوست دارین البته!
|
|
|
kosmashang
با طنز و بدون طنز حرفاتوبه دقت گوش ميدم....
amo bade
عمو كه با من حرف نميزنه.
Mandegar
با حرفات كاملا موافقم..
vmohsen
مطلبي كه شما گفتيد نكته اي بود كه بهش فكر ميكنم ...
حالا كه فكر ميكنم به حرفاتون خيلي خوشحالم كه سوالمو ازتون پرسيدم ......ممنون so much
|