| نویسنده |
پیام |
|
|
التماس ديدن لذت داره؟ چرا وقتي من به التماس ميفتم طرفم دوست داره التماس كردن منو تماشا كنه با اينكه ميگم اينكارو با من نكن....................
|
|
|
خوب
هر کسی یک سلیقه ای داره دیگه ... هر چند تخمی
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
منم موافقم كه به سليقه برميگرده.
شايد اين بهش مهلت عشق بازي ميده ....
|
|
|
|
|
مغروره که با حقارت حال میکنه ...
دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
|
|
|
ممنون که جواب دادید چون برام خیلی مهمه من همه اش دنبال جوابش تو خودم میگشتم.سلیقه رو قبول دارم. عشق بازی هم خب .آدم مغروریه ولی فکر نمیکنم بخواد منو تحقیر کنه ....
|
|
|
lavashakehooloo
میشه درست و صادقانه به سوالم جواب بدی:
شما دختری یا پسر؟؟
حدودا چند سالته؟؟
جوابتو میدم... بهت قول میدم
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
bebin zizam shayad dooset nadare vase sargarmy mikhadet va ya sex to ba ravesh hae mokhtalef mitoony befahmi ke chy mikhad va to ham say kon ghorooreto bikhody khord nakoni chon ohemtaryn chiz vase ye ensan ghoroore va vaghty bebine ke to ghorooreto shekasty vasash by arzesh mishy pas say kon ghavy bashy
CHON BE NAZARE MAN ENSANHA MESE SAYE MIMOONAN YANY: AGE DONBALESHOON BERY FARAR MIKONAN VA AGE POSHTETO KONI DONBALET MIDAVAND
|
|
|
kosmashang من دخترم . اگر سنمو پرسيدي كه ببيني بچه ام يا نه !نه نيستم. خودم آدم مغروريم .به خاطر همين مغرور بودنشو دوست دارم.
آرياناي عزيز كاملا با حرفت موافقم واينكه قوي باشم هستم تنها جاييه كه به مشكل خوردم. من خودم اگه بخوام راحت ميرم تو تيپ پسرا شايد به عنوان يه دختر پسرا رو خوب بشناسم به خاطر همينه كه ميگم رفتارش تحقير كننده نيست شايد اين يه سليقه پسرونه است به خاطر همين توش گيج ميزنم وقتي از خودش ميپرسم ميخنده منم تصميم گرفتم ديگه ازش نپرسم.
|
|
|
|
|
khosh hal misham be man sar bezani
http://ii.hopto.org/forum/2_33526_0.html
|
|
|
آها جوابی که من دادم مال پسر بود. شما که دختری فرق داره...
میشه بگی تو چه زمینه ای میخواد که التماس کنی؟
سنی که کسمشنگ گفته واقعا لازمه. آخه تو هر سنی دلایلی برای غرور وجود داره ...
دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
|