صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / من عاشق خوردن و لیسیدن پاهای خوشګل دخترا هستم....
نویسنده پیام
# : 10 Jun 2007 23:50

سلام،من 27 سالمه و اهله تهران هستم.از نوجوانی عاشق خوردن ولیسیدن پاهای دخترها و زنها و حتی پسر بچه ها بوده ام.واقعا اګر از خانمها کسی هست که بخواد اجازه بده من با پاهاش حال کنم،مطمین باشه که پشیمون نمیشه. من چند ساله پیش وقتی هنوزدختر خاله هام ازدواج نکرده بودن،واونها و من چند شب در خونه مادربزرګم خوابیده بودیم،و وقتی به خواب می رفتن،به سراغ پاهای اونها میرفتم و تا نزدیک صبح با پاهای واقعا خوشګل و خوشمزه اونها حال میکردم.

# : 11 Jun 2007 10:57

hamidreza27
دوست عزیز شما دیگه چرا؟؟
خداییش زشت نیست به شما بگویم که اینجا قسمت دوستیابی نیست؟؟؟

پس خواهشا مراعات کنید

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 22 Jun 2007 22:32

پسر بچه ها زیر 18 سال می باشند. این خلاف قانون آویزون هست.لطفا رعایت کنید

# : 23 Jun 2007 10:32

وای
اینجا یک انحراف جنسی یافت شده
ای داد
ای هوار
آی سازمان ملل

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.