| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 13 Jun 2007 10:44 | ویرایش بوسیله: dariushagha
Quoting: reza_34 نه داریوش جان .. به خاطر پاکی آخونده گربهه می ره بهشت!!!!!
پس خلخالی ملقب به گربه نر الان اونجاست؟
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
hamin shero vera hast ke baes shode keshvar ema aghab monde bashe
haminke khodetono mashghol konin be inke chetori bayad beri wc, kodom pato bezari to moheme
elmo danesh va azadi mohem nistan
hame bayad bedonan vaghti khis shodi chetori bayad ghosl koni, ama donestane azadie bayan, va azadie fardi mohem nist
akhonda hamintori hast ke mardomo zire tasalote khodeshon negar midaran
in baba ham omad einja mikhad amozesh bede masalan
khejalat bekesh az khodet va az in tazahorat
hamon kasai ke masalan momen hastan va az in kara mikonan, khodeshon rasie dozda hastan va kasai ke pole keshvaro bala mikeshan
hala to omadi negarane in hasti ke kei va chetori mardom bayad khodeshono beshoran ???? marde momen boro be asle mozo bechasb
na be inke chetori bayad raft to wc
mardom khodeshon baladan chetori behdashto moraat konan, ehtiaj be akhond nist ke bege bayad chekar koni
delet khoshe vaghean
|
|
|
kosmashang (اگه نگي من پسرم.....)
راستش منم يه چيزايي بلدم مثل خودت.ولي خواستم يه نصيحتي به naser1333 بكنم كه وقتي ميخواي وارد رينگ بشي اول ببين چند راند ميتوني تو رينگ بموني بعد بيا وسط....
|
|
|
|
|
Quoting: لواشک هلو راستش منم يه چيزايي بلدم مثل خودت.ولي خواستم يه نصيحتي به naser1333 بكنم كه وقتي ميخواي وارد رينگ بشي اول ببين چند راند ميتوني تو رينگ بموني بعد بيا وسط....
شاید اومده نقش گربه رو بازی کنه.................
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|
|
|
با سلام
ميبينم که حضرات علما همه جمعآ و در باره موضوع شيرين عمل جنابت به بحث و تفصيل مشغولند. خداوند اجرتان بدهد. حالا که شما تفاصيل اين برادر مسجد نديده را قبول نداريد, اين بهتر نيستکه خود چند فتوا براي امت اويزان صادر نماييد. اوليش با خود بنده
اول) اگر خانم محجبه اي الت مومني را بدهان بگيرد و آب مني وارد دهانش گردد, بايد انرا بيرون بريزد بطوري که مرد مومن شهادت بدهد که تمام اب مني از دهانش خارج گشته. در اين صورت غسل ارتماسي کافي است. ولي اگر نعوذبالله ان را غورت دهد بايد غسل نوع سوم ( دروني ) را بوسيله الکل انجام دهد. به اينصورت که يک چتول از ان زهرماري را بريزد به خندق بلا. اگر ان مرد مومن هم خواست ميتواند بنوشد ولي واجب نيست. تکبير
|
|
|
Quoting: Mojavery با سلام
ميبينم که حضرات علما همه جمعآ و در باره موضوع شيرين عمل جنابت به بحث و تفصيل مشغولند. خداوند اجرتان بدهد. حالا که شما تفاصيل اين برادر مسجد نديده را قبول نداريد, اين بهتر نيستکه خود چند فتوا براي امت اويزان صادر نماييد. اوليش با خود بنده
اول) اگر خانم محجبه اي الت مومني را بدهان بگيرد و آب مني وارد دهانش گردد, بايد انرا بيرون بريزد بطوري که مرد مومن شهادت بدهد که تمام اب مني از دهانش خارج گشته. در اين صورت غسل ارتماسي کافي است. ولي اگر نعوذبالله ان را غورت دهد بايد غسل نوع سوم ( دروني ) را بوسيله الکل انجام دهد. به اينصورت که يک چتول از ان زهرماري را بريزد به خندق بلا. اگر ان مرد مومن هم خواست ميتواند بنوشد ولي واجب نيست. تکبير
[b]
پس همون بهتر بکنه توی کونش...تا خودشو در گیر نکنه با این مسائل.....[/ b]
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
نه برادر مومن, حتی عمل شیرین وطی هم احکام مخصوص بخودش را دارد. اگر تا ختنه گا دخول شود یکجور احکام وجود دارد و اگر تا دسته فرو کند احکامی دیگر دارد.
|
|
|
حالا از تمام این حرفا گذشته کسی ادرس یا شماره تلفن یه دختر ناز از شمال دارهبرام بفرسته
man_yak_dost@yahoo.com
|
|
|
|
|
reza_34 جون
من کاملا با نظرت موافقم و عالی نوشتی
dariushagha عزیز
حالا نگفتی منظور از سکس یعنی آخونده گربه رو می کنه یا گربه آخونده رو؟؟؟
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
lavashakehooloo جون
از نظر و نصیحت بجایت ممنون ...
mohammadxx
اینجا قسمت دوست یابی نیست ... از موقعیت سوء استفاده نکن
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|