صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / احکام اسلامی در سکس (روابط جنسی) آنچه که یه دختر و پسر مسلمان باید بدانند -- غسل جنابت ...--
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 5 Jun 2007 22:11

سلام
خیلی چیزا هست که خیلی از دخترا و پسرا نمیدونن مخصوصا دخترا
مثلا بر حسب اتفاق یا موردی خودشونو حشری و خیس میکنن ولی ارضا نشدن یعنی بدننش.وتن سست نشده و ابشون به اصطلاح بیرون نیامده خیلی ها به خیال اینکه خیس شدنشون موجب واجب شدن غسل میشه واسه همین در نماز خوندنون وقفه میندازن و یا نمیدونن شک دارن چه موقع غسل جنابت باید ببکنند چه موقع نیاز نیست
چه دختر چه پسر چند نوع اب یا همون ترشح از الت تنانسلی اش خارج میشه که در هر دوتاشون یک موردش باعث جنابت و واجب شدن غسل میشه اون یک مورد هم شرایطی برای خودش داره
اول که بعد از خروج اب بدن سست شود خروج مایع هم احساس میشود که در مردان همراه با جستن و یا همان پرش منی است
پس ترشحاتی که در موقع عشق بازی و یا دیدن صحنه ای که ناخود اگاه از بدن خارج ممیشود هم اینکه حکم نجاست ندارد هم نیازی به غسل نیست چون شرایط منی را ندارد

ادامشو بعدتر مینویسم واستون به شرطی که هر بازدید کننده اقلا یه نظر بده که تایپیک چون جنبه اموزشی واسلامی داره از تایپیک های دیگه عقب نیفته دوستان دیگه هم بنتونن بخونن ثوابی هم به شما برسه

# : 6 Jun 2007 12:20

naser1333
بارک ا...
حالا که به ما فهموندی پس زود برو که بزودی تایپیکت پاک میشه...

راستی منبری چند میگری؛ ملا
چند سوال:
1- اگر در حین مقاربت با یک خانم محترمه بدون دخول یا با شرط دخول تا قبل از ختنه گاه؛ آبی از آلت اینجانب خارج گردد و تمامی مشخصات منی را داشته باشد؛ اما بدن سست نشود حکمش چیست؟؟(با ذکر نام مرجع تقلید)

2- و اما اگر بدن سست گردد ولی از آلت بی مرام چیزی خروج ننماید آنگاه حکمش چه چیز می باشد؟؟(با ذکر نام مرجع تقلید)

3- و اما اگر تا ختنه گاه آلت در مقعد شما فرو نمائیم؛ آیا مرتکب عمل شنیع لواط شده ایم یا باید بیشتر فرو کنیم تا به این عمل گناه جامه عمل بپوشانیم؟؟(با ذکر نام مرجع تقلید)

---------------------------------------------------------------
با تمام شوخی ها
جواب سوالات بالا را بده تا ببینم چند مرد حلاجی ... آشیخ

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 6 Jun 2007 16:45

ببین در مسایل دین شوخی و مزاح نیست من بخوام سوالات بی مورد شما را جواب بدم البته
روابط جنسی با نامحرم کلا حرام است چه ابت بیاد چه ختنه گاه چه پس سوالت واضح بپرس
به هر حال امدن اب منی ربطی به دخول ندارد همیشه یادت باشه که عقل میتونه واست حکم کنه که اون چیزی که ازت خارج شد شبیه اب منی است و حکم منی است یا نه ضمنا در نوشتن کلامتت یکم شئونات اخلافی را هم رعایت کن چون میبینی نه من اهل فحش نیستم فحش نیمدم بهت ولی از جای دیگه میخوری

# : 8 Jun 2007 09:59

غسل جنابت

وقتی که انسان عمل جماع یا همان سکس را انجام داد غسل جنابت بر او واجب میشود و یا اینکه با خود کاری کند که ارضا شود -- خود ارضایی -- چه با اراده یا بدون اراده خود مثل محتلم شدن در خواب که هر مسلملن جهت پاک شدن باید غسل جنابت کند اول از هر چیز بهتر است که بدن و جای نجس را بشوید و نجاست را از بدن و لباس خود پاک کند سپس اقدام به غسل کند در آقایان بهتر است که قبل از غسل ادرار کنند چون باقیماندن اب منی در آلت و بیرون آمدن ان بعد از غسل میتواند باز جنبه نجاست داشته باشد همچنین باقیماندن منی در الت مرد باعت بیماری هم میشود
قبل از غسل چه ارتماسی چه ترتیبی ( نوع غسل) باید نیت کرد چرا که هر کاری به نیت ان است پس نیت مینیم برای غسل جنابت البته اگر همزمان یک مفر چند غسل بر او واجب است میتواند نیت کند برای همه غسلهایی که برش واجب است و غسل کند
غسل ارتماسی نیت میکنند و یکباره همه بدن را در حوض استخر یا اب تمیز فرو میبرند بطوری که هیچ جای بدن از اب بیرون نباشد حتی کف پا هم با ته استخر یا حوض تماس نداشته باشد یعنی غوطه ور باشد
در غسل ترتیبی که اکثر هم بلدید بعد از نیست اول سر و گردن وبعد سمت راست بدن را از بالا به پایین و بعد سمت چپ را میشوییم

# : 9 Jun 2007 11:13

naser1333
اولا: من نگفتم رابطه با نامحرم ضمنا اگر هم با نامحرم باشه یعنی بعدش حکمی وجود نداره؟؟؟
دوما: و اما به کسی هم توهین نکردم
سوما: از جای دیگه هم قرار نیست بخورم چون خدای من قدرتمندتر و مهربان تر از خدای شماست. که بخاطر یک سوال بخواد بزنه توی سرم.
چهارما: و اگر جواب سوال را بلد نیستی مثل آخوندها طفره نرو ... جواب سوال را بده هر چند با لحنی بد باشد ... چون قلب اهل حق وسیع تر و دریایی تر از این حرفهاست که به خاطر دو کلمه زشت راضی بشوند فردی جاهل گمراه گردد.
پنجما: من نوکر و رهرو پیامبر مکرم اسلام هستم پیامبری که سالیان دراز محنت و بی احترامی را تحمل کرد تا افراد جاهل به راه راست هدایت شوند ... اما متاسفانه تو حتی حاضر به جوابگویی هم نیستی
ششما: فکر کردی کسانی که به این سایت میان هیچ گونه اعتقادی ندارن ... که البته اگر چنین فکر می کنی باید بهت بگم کاملا فکرت اشتباه است چون می شناسم افراد پاکدل و معتقدی که در این سایت وجود دارند که صد برابر بیشتر از تو با احکام دین و شریعت خودشان آشنایی دارند.
هفتما: نگفتم فحش بده فقط به سوالات من جواب بده
هشتما: ادای آخوندها را هم در نیار که اینجا جای بس خطرناکی برای این چنین جانوارانی است.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 13 Jun 2007 08:38

kosmashang سوالهای جالبی پرسیدی ! ولی سوالات سخته هااااااا.......گفتی حلاج یاد حلاج افتادم و یه نکته بچه مثبتی از حلاج شاید بعدا گفتم.
naser1333 چرا ادامه نمیدی ؟کسی که تو این سایت ازاین تاپیکا میزنه باید پوست کلفت تر ازاین حرفا باشه.خوبه خیلی زود تکلیف خودتو با تاپیکی که زدی معلوم کنی ........

# : 13 Jun 2007 10:08

lavashakehooloo عزیز
سوالاتی که پرسیدم ، جدی پرسیدم ... و ضمنا نه.. اونقدرها هم سخت نیست فقط کمی فکر میخواد.
اگر دین ایشون برای این سوالات جوابی نداره باید بگم که دین ایشون خیلی از اسلام ما دوره ...
چون دین ما برای هر سوالی و نکته ای یک جواب عقلانی و منطقی داره ...
ضمنا جواب سوالاتی که خودم کردم رو دارم و حتی تا ریز هر مرجعی رو هم می تونم عنوان کنم ..
اما چون naser1333 شروع کرده منتظر جواب از خودشم... تا بفهمه دین فقط به ادعا نیست به عمله
---------------------------------------------------------------------------------------------------
ضمنا چجوریه که یک مرجع تقلید برای جواب دادن به این سوالات ابایی نداره اما ایشون زرتی به قباش بر می خوره...

# : 13 Jun 2007 10:32

Quoting: naser1333
naser1333

من سوال داشتم...اگر آخوندی با گربه سکس داشته باشه.میره بهشت؟؟؟

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 13 Jun 2007 10:38

چند راه کار برای دخترا و پسرایی که می خوان بدون دغدغه هر کاری که دوست دارن بکنن.
با اجازه کسمشنگ عزیز ایندفعه جدی می نویسم(هر چند برام سخته)
1- بچه ها خودتون رو درگیر این کسشعر ها نکنید. این حرف ها رو آخوند ها زدن که ملت رو گرفتار مشکلات عجیب غریب کنن و خودشون به یه نون و نوایی برسن..
2- برای نزدیک شدن به خدا فقط به فطرت انسانی که توی وجود همتون هست مراجعه کنید. اگه می خواهید از انسانیت دور باشین . راه این آخوند ها رو دنبال کنید. (فکر می کنید مرجع تقلید یعنی چی ).. مرجع تقلید یعنی خودت رو تعطیل کن هر چی آخونده می گه گوش بده.. ولی پیشنهاد من اینه که هر چی وجدانت میگه گوش بده. مراجع تقلید رو تعطیل کن!!
3- یه سوال از ناصر: اگه خون و منی و..... نجس هستند پس بفرمایید انسانها کلهم نجسند دیگه !!!
چون دارم جدی می نویسم بیشتر از این نمی توانم ادامه بدم .. در ضمن پست های بعدی من توی این تاپیک کسشعر خواهد بود>>>>

خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
# : 13 Jun 2007 10:43

Quoting: dariushagha
من سوال داشتم...اگر آخوندی با گربه سکس داشته باشه.میره بهشت؟؟؟

نه داریوش جان .. به خاطر پاکی آخونده گربهه می ره بهشت!!!!!

خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.